Antibakterijski izdelki

Paličasti zvočnik z osvetlitvijo SCX.Design S50 2x10W

Paličasti zvočnik z osvetlitvijo SCX.Design S50 2x10W
Novost
Paličasti zvočnik z osvetlitvijo SCX.Design S50 2x10W. Paličasti zvočnik Bluetooth® z logotipom za osvetlitev, z vgrajeno funkcijo mikrofona in močjo 2 x 10 W. Do 15 ur uporabe zahvaljujoč bateriji 1200 mAh. Vhod: DC IN 5 V/500 mA - 2 x 10 W.S/N: ≥ 84 db. Frekvenca: 200 Hz - 20 kHz. Čas polnjenja baterije: 4 ure. Bluetooth® 5.0. Velikost: 380 x 68 x 60 mm. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

UV-C naprava za dezinfekcijo

UV-C naprava za dezinfekcijo
Novost
Večnamenska UV-C naprava za dezinfekcijo, ki uniči do 99,9 % bakterij. Predmete, kot so slušalke, nakit, ura in zaščitna maska, preprosto vstavite v napravo in jih razkužite s tehnologijo UV-C. Izberete lahko hitro 90-sekundno čiščenje ali polno 5-minutno čiščenje. Dve UV-C LED lučki v notranjosti sta za razliko od večine UV žarnic nestrupeni in ne vsebujeta živega srebra. Ko napravo odprete, se UV-C lučka samodejno ugasne in niste izpostavljeni UV-C svetlobi. Življenjska doba luči je 10.000 ur. Vključuje 100 cm dolg USB C kabel, narejen iz TPE materiala brez PVC-ja.

Higienski obesek

Hygiene key - White
Novost
Preprost, a učinkovit higienski pripomoček, ki uporabniku omogoča odpiranje vrat in pritiskanje gumbov brez neposrednega stika. Izdelano iz ojačanih materialov za še večjo vzdržljivost. Izdelek je narejen s protimikrobno tehnologijo Biomaster, ki zagotavlja zaščito pred razraščanjem škodljivih mikroorganizmov na površini. V obliki ključa.

Pribor 3-v-1 z žlico, vilico in nožem Epsy Pure

Pribor 3-v-1 z žlico, vilico in nožem Epsy Pure
Kombinirana vilica in žlica z nazobčanim rezalnim robom. S protimikrobno tehnologijo Biomaster, ki zagotavlja zaščito pred razraščanjem škodljivih mikroorganizmov na površini izdelka. To podaljšuje življenjsko dobo izdelka. Izdelano v Veliki Britaniji.

Naprava za UV sterilizacijo s polnilcem Halby - White

Naprava za UV sterilizacijo s polnilcem Halby - White
Naprava za UV-C sterilizacijo z vgrajenim brezžičnim polnilnikom. Za uničevanje mikroorganizmov in bakterij na predmetih v vsakodnevni uporabi. Idealno za pametni telefon, ključe ali očala. Čas sterilizacije s funkcijo samodejnega izklopa po 5 in 10 minutah. Maksimalna moč izhoda: 1000 mA. Vključuje USB polnilni kabel.

Higienski obesek plus

Hygiene key plus - White
Novost
Večja različica higienskega obeska z več prostora za dodelavo. Preprost, a učinkovit higienski pripomoček v obliki ključa, ki uporabniku omogoča odpiranje vrat in pritiskanje gumbov brez neposrednega stika. Izdelano iz ojačanih materialov za še večjo vzdržljivost. Izdelek je narejen s protimikrobno tehnologijo Biomaster, ki zagotavlja zaščito pred razraščanjem škodljivih mikroorganizmov na površini. V obliki ključa.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje