Brezkontaktni izdelki

Higienski brezkontaktni obesek za ključe iz medenine

Higienski brezkontaktni obesek za ključe iz medenine
Novost
Obesek za ključe iz medenine (62 % bakra in 38 % cinka) omogoča brezstičen način za odpiranje vrat in uporabo skupnih površin, kot so blagajne, dvigala ali bankomati. Medenina se ponaša z edinstvenimi antimikrobnimi lastnostmi, zato na njej kar 99 % bakterij ne preživi. Obesek lahko vzamete s seboj kamor koli, da se vam ne bo treba dotikati javnih površin.

Higienski obesek za brezstično odpiranje vrat Notouch

Higienski obesek za brezstično odpiranje vrat Notouch
Večnamenski brezstični higienski obesek v obliki ključa 5-v-1. Za brezstično odpiranje vrat, pritiskanje gumbov v dvigalih, na semaforjih, bankomatih in mobilnih napravah. Vključuje odpirač za steklenice, konico za zaslon na dotik in obesek za ključe. Enostaven način za preprečevanje širjenja bolezni.

Higienski obesek

Hygiene key - White
Novost
Preprost, a učinkovit higienski pripomoček, ki uporabniku omogoča odpiranje vrat in pritiskanje gumbov brez neposrednega stika. Izdelano iz ojačanih materialov za še večjo vzdržljivost. Izdelek je narejen s protimikrobno tehnologijo Biomaster, ki zagotavlja zaščito pred razraščanjem škodljivih mikroorganizmov na površini. V obliki ključa.

Higienski obesek NoTouch

Hygiene Key NoTouch - White
Praktični higienski obesek v obliki ključa iz akrila za brezstično odpiranje vrat in pritiskanje gumbov. Priložen je kovinski obroček, zato se lahko uporablja tudi kot obesek za ključe.

Higienski obesek plus

Hygiene key plus - White
Novost
Večja različica higienskega obeska z več prostora za dodelavo. Preprost, a učinkovit higienski pripomoček v obliki ključa, ki uporabniku omogoča odpiranje vrat in pritiskanje gumbov brez neposrednega stika. Izdelano iz ojačanih materialov za še večjo vzdržljivost. Izdelek je narejen s protimikrobno tehnologijo Biomaster, ki zagotavlja zaščito pred razraščanjem škodljivih mikroorganizmov na površini. V obliki ključa.

Polnilna škatla z UV-C razkuževanjem W25 SCX.design

Polnilna škatla z UV-C razkuževanjem W25 SCX.design
Antibakterijska polnilna škatla z gumijasto površino in USB-C polnilnim kablom iz reciklirane PET plastike. Tehnologija UV-C v 3 minutah nevtralizira 99 % vseh prisotnih bakterij in mikrobioloških onesnaževalcev. Velika površina za svetleč logotip s 6 3,5 W UVC LED lučkami. Lahko se uporablja za razkuževanje ključev, pametnih telefonov, slušalk, kartic ali podobnih predmetov. Pokrov škatle ima vgrajen 10 W brezžični polnilnik za polnjenje vseh indukcijskih naprav. Pakirano v črni darilni škatli. Patent EUROPE EUIPO.

Higienski obesek z zaponko

Hygiene handle with roller clip - White
Trden higienski pripomoček, ki uporabniku omogoča odpiranje vrat in pritiskanje gumbov brez neposrednega stika. Izdelano iz ojačanih materialov za še večjo vzdržljivost. Izdelek je narejen s protimikrobno tehnologijo Biomaster, ki zagotavlja zaščito pred razraščanjem škodljivih mikroorganizmov na površini. Z zaponko, ki omogoča, da ga imate vedno pri roki.

Čistilni robčki Elisabeth

Čistilni robčki Elisabeth
Mokri robčki za čiščenje rok in pogosto uporabljenih površin (pametni telefoni, nakupovalni vozički, tipkovnice itd.). Pakirano v embalaži z aluminijasto prevleko (8,5 x 6 cm), robčki se raztegnejo na velikost 18 x 12 cm za enostavno uporabo na vseh večjih površinah. Vsebuje 70 % izopropilnega alkohola, ki čisti in se po uporabi hitro posuši. Pakirano v kartonasti škatli velikosti 15,5 x 12 x 8,5 cm.

Higienski obesek z ovratnim trakom

Hygiene handle with lanyard - White
Trden higienski pripomoček, ki uporabniku omogoča odpiranje vrat in pritiskanje gumbov brez neposrednega stika. Izdelano iz ojačanih materialov za še večjo vzdržljivost. Izdelek je narejen s protimikrobno tehnologijo Biomaster, ki zagotavlja zaščito pred razraščanjem škodljivih mikroorganizmov na površini. Z ovratnim trakom, ki omogoča, da ga imate vedno pri roki.

Higienski obesek za zaslon na dotik Cimak

Touch Screen Hygiene Key Cimak - Silver / Black
Praktičen higienski obesek v obliki ključa s konico za zaslon na dotik za brezstično odpiranje vrat, pritiskanje gumbov in uporabo zaslonov na dotik. S kovinskim obročkom za ključe in vgrajenim kemičnim svinčnikom z modrim polnilom.

Higienski obesek

Hygiene handle with keychain - White
Trden higienski pripomoček, ki uporabniku omogoča odpiranje vrat in pritiskanje gumbov brez neposrednega stika. Izdelano iz ojačanih materialov za še večjo vzdržljivost. Izdelek je narejen s protimikrobno tehnologijo Biomaster, ki zagotavlja zaščito pred razraščanjem škodljivih mikroorganizmov na površini. V obliki ključa.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje