Budilke in alarmi

Brezžični zvočnik s polnilno postajo in budilko Circle

Brezžični zvočnik s polnilno postajo in budilko Circle
Brezžični zvočnik s polnilno postajo in budilko Circle. Ta naprava združuje tri funkcije. Bluetooth zvočnik z 2x3 W izhodom proizvaja odličen zvok. Vključuje polnilno baterijo kapacitete 4000 mAh, ki zagotavlja do 8 ur neprekinjenega poslušanja glasbe. Na vrhu zvočnika je brezžična polnilna postaja, idealna za polnjenje telefona ponoči brez uporabe kablov. Zvočnik s funkcijo budilke ponuja tudi prostoročno klicanje. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Zvočnik lahko polnite prek polnilne baterije ali prek USB kabla. Material: ABS plastika.

Držalo za telefon z budilko Flexi

Držalo za telefon z budilko Flexi
Držalo za telefon z budilko Flexi. Budilka, držalo za sporočila, držalo za kemični svinčnik in držalo za telefon s spremenljivo obliko. Vključuje baterijo. Material: plastika.

Brezžični zvočnik za polnjenje z uro

Wireless charging speaker with time display - White
Sodobni brezžični zvočnik z integrirano brezžično polnilno postajo in funkcijo budilke. Kapaciteta 2 x 3 W omogoča odličen zvok. Z vgrajeno baterijo 2.000 mAh za polnjenje mobilnega telefona prek brezžične polnilne postaje. Idealen za polnjenje telefona ponoči brez uporabe kablov. Zvočnik ima integrirano budilko in omogoča prostoročno klicanje. Povezava doseže do 10 metrov razdalje. Do 6 ur predvajanja glasbe. Polnjenje z baterijo ali prek USB priključka. ABS material. Brezžično polnjenje združljivo z najnovejšimi generacijami Androida, iPhone 8 in novejšimi različicami.  Vhod: 5 V / 1 A. Brezžični izhod: Izhod: 5 V/1 A 5 W. Vključuje mikro USB kabel (150 cm).

Budilka Dolbix – natural

Budilka Dolbix – natural
Digitalna budilka s funkcijami koledarja in termometra. S 3 svetlobnimi načini in vgrajenim brezžičnim polnilnikom. Material: ABS in MDF. Vključuje USB polnilni kabel in baterije.

Namizna LED ura Buenos Aires

Namizna LED ura Buenos Aires
Namizna LED ura z budilko in termostatom v MDF ohišju. Priložen AC-DC polnilnik z 2 vtičema. Ni primeren za vtičnice v Veliki Britaniji.

LED ura Buenos Aires Mini

LED ura Buenos Aires Mini
Namizna LED ura z budilko in termostatom v MDF ohišju. Priložen AC-DC polnilnik z 2 vtičema. Ni primeren za vtičnice v Veliki Britaniji. Baterije niso priložene.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje