Daljnogledi

Mono daljnogled 10x25 Kain

Mono daljnogled 10x25 Kain
Na razprodaji
Mono daljnogled 10x25 Kain. Mono daljnogled s funkcijo proti bleščanju. Izjemno lahek (67 g), tako da ga lahko vzamete s seboj na vsako potovanje. Gumirana površina zagotavlja dober oprijem, priložena vodoodporna škatla, enostaven za prenašanje s priloženim dvojnim karabinom. Lahko ga pritrdite tudi na pas. Vključuje ovratni trak in čistilno krpico. Vključuje priročnik v EN/FR/DE/IT/ES/NL. Pakirano v darilni škatli Elevate. Ekskluziven dizajn. Material: plastika, guma.

Daljnogled 4 x 30 Todd

Daljnogled 4 x 30 Todd
Daljnogled 4 x 30 Todd. Daljnogled z gumijastimi ročaji, mehkimi okularji za udobje in vratno vrvico. Omogoča do 4-kratno povečavo. 217 metrov vidno polje na 1000 metrov. Pakirano v črni najlonski vrečki. Material: plastika.

Daljnogled 8 x 21 Warren

Daljnogled 8 x 21 Warren
Daljnogled 8 x 21 Warren. Kompakten, lahek daljnogled, ki omogoča ogled predmeta do 8-krat bližje. Ima 126 metrsko vidno polje na 1000 metrov. Z mehkimi udobnimi okularji in črno najlonsko vrečko za shranjevanje. Material: plastika.

Daljnogled 8 x 32 Bruno

Daljnogled 8 x 32 Bruno
Daljnogled 8 x 32 Bruno. Luksuzni daljnogled s kovinskim ohišjem. Omogoča do 8-kratno povečavo in objektiv 32 mm za svetlo sliko. Vidno polje je 87 metrov na 1000 metrov. Gumijasti ročaji so oblikovani za udoben oprijem. Ovratni trak omogoča, da daljnogled ostane na dosegu roke. Pakirano v vrečko za shranjevanje 420D jacquard. Material: kovina.

Daljnogled Everest

Daljnogled Everest
Daljnogled 8x21 z rdečimi lečami, ki vam omogočajo, da vidite najmanjše podrobnosti. Vključuje krpico za čiščenje leč. Registriran dizajn®
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje