Daljnogledi

Zložljiv daljnogled Hunter 3x33

Hunter 3 x 33 foldable binocular - White
Zložljiv daljnogled Hunter 3x33. Lahek, zložljiv daljnogled vam omogoča kar trikratni zoom. Idealen za gledališče, koncerte in festivale. Material: ABS plastika.

16-delni darilni set za preživetje v naravi Dundee

16-delni darilni set za preživetje v naravi Dundee
16-delni darilni set za preživetje v naravi Dundee. Darilni set vsebuje daljnogled 4x30 z gumijastim oprijemom, vratno vrvico in čistilno krpico v torbi za shranjevanje. Torba za shranjevanje vključuje stranske žepe z LED svetilko in multifunkcijsko orodje v obliki kartice. Vključuje baterije. Material: najlon, ABS plastika.

Mono daljnogled 10x25 Kain

Mono daljnogled 10x25 Kain
Mono daljnogled 10x25 Kain. Mono daljnogled s funkcijo proti bleščanju. Izjemno lahek (67 g), tako da ga lahko vzamete s seboj na vsako potovanje. Gumirana površina zagotavlja dober oprijem, priložena vodoodporna škatla, enostaven za prenašanje s priloženim dvojnim karabinom. Lahko ga pritrdite tudi na pas. Vključuje ovratni trak in čistilno krpico. Vključuje priročnik v EN/FR/DE/IT/ES/NL. Pakirano v darilni škatli Elevate. Ekskluziven dizajn. Material: plastika, guma.

Daljnogled 10 x 25 Discovery

Daljnogled 10 x 25 Discovery
Daljnogled 10 x 25 Discovery. Kompakten daljnogled, ki mogoča do 10-kratno povečavo. Guma in detajli iz titana dajejo daljnogledu sodoben videz. Pakirano v poliestrski vrečki z nastavljivo naramnico za lažje shranjevanje. Vključuje čistilno krpico. Vključuje priročnik v EN/FR/DE/IT/ES/NL. Pakirano v darilni škatli Marksman. Ekskluziven dizajn. Material: cinkove zlitine.

Daljnogled 4 x 30 Todd

Daljnogled 4 x 30 Todd
Daljnogled 4 x 30 Todd. Daljnogled z gumijastimi ročaji, mehkimi okularji za udobje in vratno vrvico. Omogoča do 4-kratno povečavo. 217 metrov vidno polje na 1000 metrov. Pakirano v črni najlonski vrečki. Material: plastika.

Daljnogled 8 x 21 Warren

Daljnogled 8 x 21 Warren
Daljnogled 8 x 21 Warren. Kompakten, lahek daljnogled, ki omogoča ogled predmeta do 8-krat bližje. Ima 126 metrsko vidno polje na 1000 metrov. Z mehkimi udobnimi okularji in črno najlonsko vrečko za shranjevanje. Material: plastika.

Daljnogled 8 x 32 Bruno

Daljnogled 8 x 32 Bruno
Daljnogled 8 x 32 Bruno. Luksuzni daljnogled s kovinskim ohišjem. Omogoča do 8-kratno povečavo in objektiv 32 mm za svetlo sliko. Vidno polje je 87 metrov na 1000 metrov. Gumijasti ročaji so oblikovani za udoben oprijem. Ovratni trak omogoča, da daljnogled ostane na dosegu roke. Pakirano v vrečko za shranjevanje 420D jacquard. Material: kovina.

Daljnogled 10 x 50 Cedric

Daljnogled 10 x 50 Cedric
Daljnogled 10 x 50 Cedric. Profesionalen kovinski daljnogled z visoko povečavo in velikim objektivom, ki omogoča do 10-kratno povečavo z ohranjanjem svetle slike. Ima 122 metrsko vidno polje na 1000 metrov. Pakirano v 600D poliestrsko vrečko z nastavljivo naramnico. Material: kovina.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje