Delovni pripomočki

Odsevni trak, velik

Reflective slap wrap large - White
Odsevni trak, velik. Odsevni trak je trak, ki ga zlahka pritrdite okoli gležnjev in zapestja za jasno vidnost ponoči. Na voljo so različne velikosti. Na voljo so tudi različne možnosti za barvo na zunanji in notranji strani. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC, vinil in kovina.

Odsevni LED trak

Odsevni LED trak
Odsevni LED trak. Uporabite ta elastični LED trak za roko, za večjo vidljivost na prostem. Uporabite gumb za vklop, da aktivirate hitro utripanje, počasno utripanje, enakomerno luč ali ga izklopite. Vključene so litijeve baterije. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Prosimo, pišite nam za več barv. Na voljo tudi v: rumeni, modri, zeleni, roza, rdeči in oranžni barvi. Material: Poliester in PVC.

Odsevni magnet, okrogel

Reflective magnet round - White
Odsevni magnet, okrogel. Odsevni magnet je osebni varnostni pripomoček. V idealnem primeru je treba magnet pritrditi na rob vaših oblačil ali kjerkoli drugje, kjer je potrebna vidljivost, pa tudi čim nižje na mesto, na katero bodo avtomobilski žarometi posvetili najprej. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Možen je tudi dogovor za oblike po meri. Na voljo je več kot 100 modelov. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC.

Vodoodporna prevleka za nahrbtnik z odsevnikom William

Vodoodporna prevleka za nahrbtnik z odsevnikom William
Novost
Vodoodporna prevleka za nahrbtnik z odsevnikom William. Idealna varnostna prevleka za kolesarje, pohodnike in popotnike. Varen pripomoček, ki povečuje vidljivost, hkrati pa ohranja vsebino nahrbtnika suho. Narejena iz visokokakovostnega vodoodpornega WP 600 poliestra v fluorescenčno rumeni barvi z odsevnikom. Izbrani parametri so preizkušeni v skladu z EN 13356:2001 Tip 2. Material: poliester.

Odsevno pokrivalo za nahrbtnik

Odsevno pokrivalo za nahrbtnik
Odsevno pokrivalo za nahrbtnik. Kompaktno odsevno pokrivalo zagotavlja vašemu nahrbtniku visoko vidnost tudi ponoči. Enostavno za prenašanje. Izdelano iz vodoodpornega materiala WP600. Univerzalna velikost Odsevni trak dolžine 5 cm. Pokrivalo za nahrbtnik je odsevni pripomoček namenjen izboljšanju vidljivosti v temi. Potrdilo o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: poliester.

Odsevni trak, majhen

Reflective slap wrap small - White
Odsevni trak, majhen. Odsevni trak je trak, ki ga zlahka pritrdite okoli gležnjev in zapestja za jasno vidnost ponoči. Na voljo so različne velikosti. Na voljo so tudi različne možnosti za barvo na zunanji in notranji strani. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC, vinil in kovina.

Odsevni trak, srednji

Reflective slap wrap medium - White
Odsevni trak, srednji. Odsevni trak je trak, ki ga zlahka pritrdite okoli gležnjev in zapestja za jasno vidnost ponoči. Na voljo so različne velikosti. Na voljo so tudi različne možnosti za barvo na zunanji in notranji strani. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC, vinil in kovina.

Obesek LED - litijeva baterija

Obesek LED - litijeva baterija
Obesek LED - litijeva baterija. Obesek LED ki ga lahko pritrdite na oblačila, torbe, kolesa in druge predmete. Uporabite gumbe za vklop in izklop, da obesek vklopite v temi in ga po potrebi izklopite. Priložena je ena litij-ionska baterija CR 2032. Na voljo sta dva načina osvetlitve: Utripajoča in fiksna. Karabin ABS vključen. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Sledimo smernicam OZO o uporabi Direktive Sveta 89/686/EGS o približevanju zakonodaje držav članic v zvezi z opremo za osebno zaščito. Obeski LED imajo oznako CE. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC in karabin.

Fluorescenčni odsevni trak RAFAEL

RAFAEL. Fluorescent slap band - Orange
Fluorescenčni odsevni trak z žametno podlogo. To je promocijski izdelek. Mere: 300 x 30 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo

Odsevni ročni trak VISIBLE

Odsevni ročni trak VISIBLE
Odsevni ročni trak s 4 rdečimi LED diodami in funkcijo bliskavice. Z nastavljivim ježkom. Mere: 30 x 410 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje