Denarnice

Varna RFID denarnica Adventurer

Adventurer RFID secure flip-over wallet - Grey
Varna RFID denarnica Adventurer. Denarnica s tehnologijo za blokiranje RFID. Vključuje 4 reže za shranjevanje kartic. Funkcija varnega zapiranja omogoča, da bankovce preprosto vstavite v denarnico, zaprete, odprete v nasprotni smeri in že so varno pritrjeni. Pakirano v darilni škatli Marksman. Material: 300D poliester.

RFID potovalna denarnica Odyssey

RFID potovalna denarnica Odyssey
RFID potovalna denarnica Odyssey. Kreditne kartice, potni listi in druge osebne izkaznice imajo vgrajene RFID čipe. Ta potovalni etui z ekskluzivnim dizajnom vključuje notranji sloj, ki blokira signale RFID. Potovalna denarnica ima deset rež za kreditne kartice, dva velika žepa, žep za potni list, zanko za pisalo in žep za shranjevanje kartice SIM. Pakirano v darilni škatli Marksman. Pripomočki niso vključeni. Material: tarpaulin.

RFID etui za potni list Odyssey

RFID etui za potni list Odyssey
RFID etui za potni list Odyssey. Kreditne kartice, potni listi in druge osebne izkaznice imajo vgrajene RFID čipe. Ta potovalni etui z ekskluzivnim dizajnom vključuje notranji sloj, ki blokira signale RFID. Ima šest rež za kreditne kartice, dva žepa za shranjevanje, žep za shranjevanje kartice SIM in žep za shranjevanje potnega lista. Pakirano v darilni škatli Marksman. Pripomočki niso vključeni. Material: tarpaulin.

Varna denarnica RFID Adventurer

Varna denarnica RFID Adventurer
Varna denarnica RFID Adventurer. Varna denarnica s tehnologijo za blokiranje RFID s skrivnimi predelki kot so skriti žep, skrita zadnja reža za dodatno gotovino, žep za dodatne kartice z enostavnim dostopom, štiri reže za kartice, sprednji žep in žep za gotovino. Pakirano v darilni škatli Marksman. Material: PU plastika, poliester.

Potovalna denarnica Bilbao

Potovalna denarnica Bilbao
Potovalna denarnica Bilbao. Potovalna denarnica za shranjevanje potnega lista z dodatnimi žepi za vstopnice in kreditne kartice. Material: 600D poliester.

Moderna potovalna denarnica z brezžičnim polnjenjem Swiss Peak

Moderna potovalna denarnica z brezžičnim polnjenjem Swiss Peak
Luksuzna potovalna denarnica z zaščito RFID ohranja vaše predmete, kot so potni list, vstopnice in denar varne. Vključuje 4000 mAh brezžično polnilno baterijo z vgrajenim kablom mikro USB, Lightning in USB C. Združljiv z vsemi napravami, ki omogočajo QI, kot so najnovejše generacije Androida, iPhone 8 in novejše različice. Vhod: 5.0V/1.0A. Izhod: 5,0V/2,1A. Brezžični izhod: 5W.

Moška denarnica Boy

Moška denarnica Boy
Denarnica s predelki za kreditne kartice, bankovce in kovance, izdelana iz umetnega usnja. Z mat površino.

Denarnica iz mikrovlaken Cas

Denarnica iz mikrovlaken Cas
Potovalna denarnica z zadrgo, izdelana iz mikrovlaken. Z več predelki za dokumente, kartice, potne liste in z zanko za pisalo. Pisalo ni vključeno.

Kemični svinčnik, obesek za ključe in denarnica Eleganci

Kemični svinčnik, obesek za ključe in denarnica Eleganci
Eleganten darilni komplet v kartonski škatli z EVA podlago iz pene. Vsebuje kemični svinčnik na zasuk z modrim črnilom, kovinski obesek za ključe s PU zanko in denarnico iz PU materiala. Vsi izdelki iz PU materiala so dodelani s kontrastnimi šivi.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje