Denarnice

SIlikonski etui za kartice z RFID zaščito in ovratnim trakom Fort-rock

Fort-rock silicone RFID card holder with lanyard - Orange
SIlikonski etui za kartice z RFID zaščito in ovratnim trakom Fort-rock. Etui lahko namestite na večino telefonov, tudi če so v ovitkih. Idealen za osebne izkaznice, hotelske kartice, denar ali bančne kartice. Dodatna funkcija zaščite RFID bo pomembne informacije, shranjene na čipih kreditnih kartic, zaščitila pred nepooblaščenimi pregledi ali neželenimi bralci. Material: silikon.

Denarnica Voyageur

Voyageur travel wallet - Apple green
Denarnica Voyageur. Zaščitite svoje osebne dokumente s prevleko. Notranji odprti žep za dokumente. Material: PVC plastika.

Etui za kartice z RFID zaščito Zafe

Zafe RFID credit card protector - White
Etui za kartice z RFID zaščito Zafe. Ponuja vam popolno zaščito pred goljufijami in krajo identitete, saj vsebuje elektromagnetni ščit. Etui je tanek in ga lahko enostavno shranite v denarnico, torbico ali žep. Ponuja tudi velik prostor za dodelavo. Material: plastika.

Etui za kartice RFID Adventurer

Adventurer RFID protective holder - Silver
Etui za kartice RFID Adventurer. Etui s tehnologijo blokiranja RFID za zaščito vaših kartic pred krajo identitete, zlomom in poškodbami. Drži do 12 kartic. Pakirano v darilnem ovitku Marksman. Material: aluminij, poliester.

Varna RFID denarnica Adventurer

Adventurer RFID secure flip-over wallet - Grey
Varna RFID denarnica Adventurer. Denarnica s tehnologijo za blokiranje RFID. Vključuje 4 reže za shranjevanje kartic. Funkcija varnega zapiranja omogoča, da bankovce preprosto vstavite v denarnico, zaprete, odprete v nasprotni smeri in že so varno pritrjeni. Pakirano v darilni škatli Marksman. Material: 300D poliester.

Plastični etui za kartico Vega

Vega plastic card holder - White
Bestseller
Plastični etui za kartico Vega. Plastični etui, izdelan v Veliki Britaniji, je idealen za službeno okolje, obiske sejmov ali konferenc. Na voljo v ležeči ali pokončni postavitvi in primerno za standardne poslovne vizitke, kreditno kartico ali osebni dokument. Material: Plastika GPPS.

Etui za kartice RFID Pilot

Pilot RFID secure card slider - Silver
Etui za kartice RFID Pilot. Aluminijast etui za kartice ščiti vaše kartice pred krajo identitete, zlomom in poškodbami. Preprosto izvlecite svoje kartice s pomočjo vrvice. Drži do 9 kartic. Pakirana v darilni škatli. Material: aluminij.

RFID potovalna denarnica Odyssey

RFID potovalna denarnica Odyssey
RFID potovalna denarnica Odyssey. Kreditne kartice, potni listi in druge osebne izkaznice imajo vgrajene RFID čipe. Ta potovalni etui z ekskluzivnim dizajnom vključuje notranji sloj, ki blokira signale RFID. Potovalna denarnica ima deset rež za kreditne kartice, dva velika žepa, žep za potni list, zanko za pisalo in žep za shranjevanje kartice SIM. Pakirano v darilni škatli Marksman. Pripomočki niso vključeni. Material: tarpaulin.

RFID etui za potni list Odyssey

RFID etui za potni list Odyssey
RFID etui za potni list Odyssey. Kreditne kartice, potni listi in druge osebne izkaznice imajo vgrajene RFID čipe. Ta potovalni etui z ekskluzivnim dizajnom vključuje notranji sloj, ki blokira signale RFID. Ima šest rež za kreditne kartice, dva žepa za shranjevanje, žep za shranjevanje kartice SIM in žep za shranjevanje potnega lista. Pakirano v darilni škatli Marksman. Pripomočki niso vključeni. Material: tarpaulin.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje