Dnevniki

12M tedenski planer s trdimi platnicami velikosti L

12M tedenski planer s trdimi platnicami velikosti L
Tedenski planer s trdimi platnicami Moleskine za januar-december 2021, oblikovan tako, da je na levi strani prostor za tedenske obveznosti, na desni pa je črtasta stran za zapiske in ideje. V barvi slonovine s 70 g/m² brezkislinskega papirja, črno elastiko za zapiranje, označevalcem strani in razširljivim notranjim žepom.

12M tedenski planer z mehkimi platnicami velikosti XL

12M tedenski planer z mehkimi platnicami velikosti XL
Tedenski planer z mehkimi platnicami Moleskine za januar-december 2021, oblikovan tako, da je na levi strani prostor za tedenske obveznosti, na desni pa je črtasta stran za zapiske in ideje. V barvi slonovine s 70 g/m² brezkislinskega papirja, črno elastiko za zapiranje, označevalcem strani in razširljivim notranjim žepom.

12M dnevni planer s trdimi platnicami velikosti L

12M dnevni planer s trdimi platnicami velikosti L
Dnevni planer s trdimi platnicami Moleskine za januar-december 2021, oblikovan tako, da je vsak dan na svoji strani. Vsebuje samolepilne listke za označevanje pomembnih datumov in rokov. Planer vsebuje uporabne dodatke, kot so časovni pasovi, mednarodne sisteme enot, klicne kode in trajanja letov. V barvi slonovine s 70 g/m² brezkislinskega papirja, črno elastiko za zapiranje, označevalcem strani in razširljivim notranjim žepom.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje