Geli in razpršila

Antibakterijski komplet MyKit

MyKit Hygiene Plus Set - White
Antibakterijski komplet MyKit. Idealen komplet, ki zagotavlja vse, kar potrebujete za zaščito pred škodljivim vplivom bakterij. Vsebina: 1 maska, 1 par rokavic za enkratno uporabo, 2 osvežilna robčka in 4 dezinfekcijski geli. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

4 delni potovalni komplet Travelclean

4 delni potovalni komplet Travelclean
Potovalni komplet s 4 higienskimi maskami za obraz, dermatološko preizkušenim balzamom za ustnice, 30 ml čistilnim gelom za roke (nealkoholna formulacija) in večnamenskim obeskom za ključe 5 na 1. Vse predstavljeno v prozorni kozmetični vrečki.

Pisalo z razpršilom Tromix

Spray Pen Tromix - White / White
Plastičen kemični svinčnik z modrim polnilom in razkužilnim razpršilom na vrhu. Prostornina: 3 ml. Dobavljen brez razkužilne tekočine.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje