Hladilne in termo torbe in nahrbtniki

Hladilni nahrbtnik Brisbane

Brisbane cooler backpack - Navy / Grey
Hladilni nahrbtnik Brisbane. Privlačen hladilni nahrbtnik z ekskluzivnim dizajnom in več funkcionalnimi žepi. Material: 300D poliester.

Hladilna torbica Lighthouse

Lighthouse non-woven cooler tote - Natural / Red
Hladilna torbica Lighthouse. Glavni predelek na zadrgo in dvojnim ročajem. Ročaj je visok 28 cm. Odprt sprednji žep z zanko za pisalo. Dodatna oprema ni vključena. Material: Netkana PP plastika, 80 g/m².

Hladilna torba za 30 pločevink Falkenberg

Falkenberg 30-can cooler tote bag - Navy
Na razprodaji
Hladilna torba za 30 pločevink Falkenberg. Glavni predelek z zadrgo, toplotno varjeno podlogo PEVA in ojačanim dnom. Sprednji odprti žep in dva stranska mrežasta žepa. Višina ročajev je 30 cm. Vključuje tudi kovinski obroček za ključe. Material: 420D poliester, 210D poliester, PU plastika.

Hladilna torba Helsinki

Helsinki cooler bag - White
Hladilna torba Helsinki. Hladilna torba z več priročnimi žepi za shranjevanje. Dodatna oprema ni vključena. Material: 600D poliester.

Hladilna torba za 6 pločevink Malmo

Malmo 6-can cooler bag - White
Hladilna torba za 6 pločevink Malmo. Hladilna torba, primerna za 6 pločevink, z dvojnim ročajem in glavni predelkom z zadrgo. Dodatna oprema ni vključena. Material: 70D poliester.

Hladilna torba ThermaFlect® za malico za 2 dni Titan

Titan 2-day ThermaFlect® lunch cooler bag - White
Na razprodaji
Hladilna torba ThermaFlect® za malico za 2 dni Titan. To visoko zmogljiva torba za malico ali za 10 - 11 pločevink je zasnovana tako, da ohranja predmete hladne za daljše časovno obdobje - zadržuje led do 2 dni. Notranja odsevna pregrada therma-flect® je večplastna in deluje tako, da zadržuje hlajenje od znotraj in preprečuje ogrevanje od zunaj. Ima zunanji žep. Hladilna torba ima Ultra Safe® zaščito pred puščanjem in podlogo enostavno za čiščenje ter čvrsto prevleko RhinoTech™, odporna na vodo in madeže, z zunanjostjo, ki jo preprosto obrišete. Material: PEVA plastika.

Hladilna torba Göteborg

Gothenburg cooler bag - Navy
Priporočamo
Hladilna torba Göteborg. Hladilna torba s sprednjim žepom in priročnim žepom na vrhu za shranjevanje prigrizkov. Integrirani ročaj daje tej torbi značilen videz. Material: 600D poliester.

Zložljiva hladilna torba Stockholm

Stockholm foldable cooler bag - White
Zložljiva hladilna torba Stockholm. Zložljiva hladilna torba z glavnim predelom in sprednjim žepom z odpiranjem na zadrgo. Nastavljiva naramnica. Hladilno torbo lahko zložite povsem ravno s pomočjo ježka na sprednji strani. Dodatna oprema ni vključena. Material: 600D poliester.

Hladilna torba Kumla

Kumla cooler bag - Solid black
Priporočamo
Hladilna torba Kumla. Glavni predelek na zadrgo s sprednjim žepom. Nastavljiva naramnica. Izolirna podloga PEVA. Dodatna oprema ni vključena. Material: 210D poliester.

Netkana hladilna torba Triangle.

Triangle cooler bag - Natural
Netkana hladilna torba Triangle. Netkana hladilna torba v trikotni obliki iz PP materialov, z izolirano plastjo, da bo vsebina ostala hladna in sveža dlje časa. Material: netkana PP plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje