Hlajenje in shranjevanje vina

Prozorna PVC hladilna vrečka Bacool

Prozorna PVC hladilna vrečka Bacool
Hladilna vrečka iz prozornega PVC materiala s prostorom za eno steklenico. Pred uporabo postavite hladilno vrečko v zamrzovalnik, da bo vaša steklenica hladna dlje časa.

Hladilna palica za vino Vino

Hladilna palica za vino Vino
Novost
Hladilna palica za vino ohranja optimalno temperaturo za pitje predhodno ohlajenega vina. Vi in vaši gostje boste uživali v vinu idealne temperature, nikoli več ne boste pili toplega vina! Vino lahko hladite od znotraj, nastavek z vgrajenim prezračevalnikom pa zagotavlja enakomeren curek vina brez kapljanja in omogoča, da vino zadiha do popolnosti. Ker je izjemno uporaben in elegantnega videza, je ta pripomoček nepogrešljiv za vse vinske navdušence. Pakirano v luksuzni darilni škatli.

Škatla za vino CreaBox Wine C -White

Škatla za vino CreaBox Wine C -White
Po meri izdelana darilna škatla za vino s polnim barvnim tiskom za 0,75 l steklenico vina. Dobavljeno nesestavljeno in brez steklenice vina. Minimalna količina: 50 kosov.

Škatla za vino CreaBox Wine D - White

Škatla za vino CreaBox Wine D - White
Po meri izdelana darilna škatla za vino s polnim barvnim tiskom za dve 0,75 l steklenici vina. Dobavljeno nesestavljeno in brez steklenice vina. Minimalna količina: 50 kosov.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje