Izvijači

7-funkcijski izvijač z LED lučko King

King 7-function screwdriver with LED light pen - Lime
7-funkcijski izvijač z LED lučko King. Izvijač v obliki kemičnega svinčnika ima v notranjosti shranjenih 5 nastavkov za izvijač ter LED lučko. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Ključ za radiatorje Largo

Largo plastic radiator key - White
Bestseller
Ključ za radiatorje Largo. Praktični ključ za stikalno omarico za predmete, kot so radiatorji, števci ter ulične luči. Stranica kvadratne odprtine ima dolžino 5 mm. Material: PC plastika.

12-delno večnamensko orodje Tycoon

12-delno večnamensko orodje Tycoon
Na razprodaji
12-delno večnamensko orodje Tycoon. Večnamensko orodje, ki vsebuje 5 izvijačev (3x križni, 2x ploščati) in 2 različno velika imbusa iz kromiranega jekla. Vključuje barvni adapter s 4 vtičnicami in ujemajočim barvnim karabinom, ki ni primeren za plezanje. Material: aluminij.

4-funkcijski izvijač Forza

Forza 4-function screwdriver set - Lime
4-funkcijski izvijač Forza. Vključuje 4 nastavke. Nastavki ostanejo na mestu zaradi magneta v notranjosti izvijača. Material: ABS plastika, AS plastika.

Večnamensko žepno orodje Allen

Večnamensko žepno orodje Allen
Večnamensko žepno orodje Allen. Večnamensko žepno orodje, ki združuje več orodij in je zložljivo. Vključuje 5 ključev (2 mm do 5 mm) in 2 nastavka za izvijač. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: ABS plastika, kovina.

Večnamenski ključ z LED lučko Duty

Večnamenski ključ z LED lučko Duty
Večnamenski ključ z LED lučko Duty. Večnamensko orodje z nastavljivim ključem in LED lučjo, idealno za hitra popravila. Vključuje tudi režo za izvijač s tremi nastavki, nož, žagico in odpirač za steklenice in pločevinke. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: aluminij.

20-delna škatla z orodjem Beverly

20-delna škatla z orodjem Beverly
20-delna škatla z orodjem Beverly. Škatla za orodje vključuje: tri izvijače, 10 nastavkov za izvijače (3x križni, 3x ploščati, 3x torx) in 1 adapter, štiri vtičnice (7mm, 8mm, 9mm, 10mm), en rezalnik, en ročaj in en konektor. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: ABS plastika.

Škatla z orodjem Poseidon 31-delna

Škatla z orodjem Poseidon 31-delna
Na razprodaji
Škatla z orodjem Poseidon 31-delna. Škatla za orodje na zaklepanje vključuje: kladivo, meter (3,5 m) s funkcijo zaklepanja, ključ, nož s funkcijo zaklepanja, libelo, 8 imbusov (1,5-6mm), klešče, rezalnik za žice, fazni preizkuševalec, 4 precizni izvijači (križni, ploščati) in ročaj izvijača z 10 nastavki. Material: ABS plastika.

Večnamensko orodje Crosst 13

Večnamensko orodje Crosst 13
Večnamensko orodje Crosst 13. Večnamensko orodje z najlonsko torbico za shranjevanje za okoli pasu. Vključuje: dvoje klešče, rezalnik za žice, tri ploščate izvijače (1/4”, 1/8”, 1/16”), križni izvijač, nazobčano rezilo, nož, žago, odpirač za steklenice, rezilo in odpirač za pločevinke. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: nerjaveče jeklo, aluminij, PP plastika.

Škatla z orodjem Sounion 16-delna

Škatla z orodjem Sounion 16-delna
Škatla z orodjem Sounion 16-delna. Škatla za orodje s funkcijo zaklepanja vključuje: kladivo, 4mm izvijač, klešče kombinirke, nož s funkcijo za zaklepanje, 5 imbusov s standardno in kroglično glavo (2-6mm). Tračni meter (3 m) s funkcijo zaklepanja, preizkuševalcem napetosti, izolirnim trakom in 4 preciznimi izvijači. Material: ABS plastika.

19-delni komplet orodij Flint

19-delni komplet orodij Flint
19-delni komplet orodij Flint. Majhen in zložljiv 19 delni komplet orodij s karabinom za enostavno shranjevanje. Komplet vsebuje: 4x vtičnica (7-8-9-10mm), 1x izvijač, 10x nastavki za izvijač, 1x podaljšek in 3x imbus ključ (3-4-5mm). Material: 600D poliester, PU plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje