Italijanska pisala Maxema

Italijanska pisala Maxema

Maxema DOT matt ANTIBACTERIAL CB AB

 Maxema DOT matt ANTIBACTERIAL CB AB - 79 Lime Green
Priporočamo
Design in barvna eleganca. Vrhunsko antibakterijsko pisalo Maxema DOT ANTIBACTERIAL z elegantnim barvnim telesom z matt površino, belo glossy zaponko, gumbom z glossy belo površino in belim glossy krogcem. Certificirana in laboratorijsko preverjena antibakterijska plastika (v skladu s standardom ISO 22196:2011). Pakiranje 50 kos v škatlici.

Maxema DOT MATT F

Maxema DOT MATT F - 17 Neon Orange
Priporočamo
Drugačen od ostalih. Pika. Vrhunsko italijansko pisalo DOT, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa z matt površino, barvno matt zaponko in matt zgornjim gumbom. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.

Maxema DOT glossy C CR (zaloga)

Maxema DOT glossy C CR - 04 Black (zaloga)
Bestseller
Drugačen od ostalih. Pika. Vrhunsko italijansko pisalo DOT, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa z glossy površino, barvno glossy zaponko in kromiranim zgornjim gumbom. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz naše zaloge velja minimalno naročilo 100 kos.

Maxema MOOD soft touch GOM C M1

 Maxema MOOD soft touch GOM C M1 - 79 Lime Green
Priporočamo
Čiste linije. Unikaten dizajn. Vrhunsko italijansko pisalo MOOD, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa s soft touch površino, barvno glossy zaponko, kromiranim zgornjim gumbom in konico. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.

Maxema DOT soft touch GOM KF CR

Maxema DOT soft touch GOM KF CR - 02 Neon Yellow
Priporočamo
Drugačen od ostalih. Pika. Vrhunsko italijansko pisalo DOT, ki je sestavljeno iz elegantnega črnega telesa s soft touch površino, barvno glossy zaponko in kromiranim zgornjim gumbom. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.

Maxema FLOW PURE soft touch GOM 30 F

Maxema FLOW PURE soft touch GOM 30 F - 46 Neon Pink
Priporočamo
Legenda je rojena. Vrhunsko italijansko pisalo FLOW PURE, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa s soft touch površino in barvno transparentno zaponko. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.

Maxema MOOD glossy C M2

Maxema MOOD glossy C M2 - 01 White
Bestseller
Čiste linije. Unikaten dizajn. Vrhunsko italijansko pisalo MOOD, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa z glossy površino, barvno glossy zaponko, zlatim zgornjim gumbom in konico. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.

Maxema MOOD glossy C M3

Maxema MOOD glossy C M3 - 03 Black
Priporočamo
Čiste linije. Unikaten dizajn. Vrhunsko italijansko pisalo MOOD, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa z glossy površino, barvno glossy zaponko, rose gold zgornjim gumbom in konico. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.

Maxema MOOD soft touch GOM 30 M1

Maxema MOOD soft touch GOM 30 M1 - 59 Light Pink
Priporočamo
Čiste linije. Unikaten dizajn. Vrhunsko italijansko pisalo MOOD, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa s soft touch površino, barvno transparentno zaponko, kromiranim zgornjim gumbom in konico. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.

Maxema MOOD soft touch GOM CB M1

Maxema MOOD soft touch GOM CB M1 - 77 Cyan
Priporočamo
Čiste linije. Unikaten dizajn. Vrhunsko italijansko pisalo MOOD, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa s soft touch površino, barvno glossy zaponko, kromiranim zgornjim gumbom in konico. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.

Maxema DOT glossy C CR

Maxema DOT glossy C CR - 70 Beige
Bestseller
Drugačen od ostalih. Pika. Vrhunsko italijansko pisalo DOT, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa z glossy površino, barvno glossy zaponko in kromiranim zgornjim gumbom. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.

Maxema DOT glossy CB CR

Maxema DOT glossy CB CR - 71 Light Purple
Priporočamo
Drugačen od ostalih. Pika. Vrhunsko italijansko pisalo DOT, ki je sestavljeno iz elegantnega barvnega telesa z glossy površino, belo glossy zaponko in kromiranim zgornjim gumbom. Pakiranje 50 kos v škatlici. Za model in barve iz redne ponudbe velja minimalno naročilo 500 kos.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje