Klešče

Škatla z orodjem Poseidon 31-delna

Škatla z orodjem Poseidon 31-delna
Na razprodaji
Škatla z orodjem Poseidon 31-delna. Škatla za orodje na zaklepanje vključuje: kladivo, meter (3,5 m) s funkcijo zaklepanja, ključ, nož s funkcijo zaklepanja, libelo, 8 imbusov (1,5-6mm), klešče, rezalnik za žice, fazni preizkuševalec, 4 precizni izvijači (križni, ploščati) in ročaj izvijača z 10 nastavki. Material: ABS plastika.

Škatla z orodjem Sounion 16-delna

Škatla z orodjem Sounion 16-delna
Škatla z orodjem Sounion 16-delna. Škatla za orodje s funkcijo zaklepanja vključuje: kladivo, 4mm izvijač, klešče kombinirke, nož s funkcijo za zaklepanje, 5 imbusov s standardno in kroglično glavo (2-6mm). Tračni meter (3 m) s funkcijo zaklepanja, preizkuševalcem napetosti, izolirnim trakom in 4 preciznimi izvijači. Material: ABS plastika.

Zložljiv 25 delni set orodij Guillaume

Zložljiv 25 delni set orodij Guillaume
Zložljiv 25 delni komplet orodij vsebuje pinceto, 6 delni set izvijačev, podaljšek, 4 delni komplet ključev, ploščate klešče, klešče za rezanje in 10 delni komplet nastavkov, pakiran v plastični škatli.

Komplet orodij Pitstop - črn

Komplet orodij Pitstop - črn
22-delni komplet orodij v plastični škatli. Vključuje 2x izvijač, 1x klešče, 1x ročaj, 2x imbus, 5x nastavek za ključ in 10x nastavek za izvijač.

Komplet orodja Aldrin - Black

Komplet orodja Aldrin - Black
Komplet 25 kosov kovinskega orodja v aluminijasti torbici z zadrgo. Vključuje: dolge klešče, ščipalke, izvijač, podaljšek, pinceto, 6 preciznih izvijačev, komplet 4 nastavkov za matice, komplet 10 nastavkov za izvijač.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje