Klešče

Škatla z orodjem Poseidon 31-delna

Škatla z orodjem Poseidon 31-delna
Škatla z orodjem Poseidon 31-delna. Škatla za orodje na zaklepanje vključuje: kladivo, meter (3,5 m) s funkcijo zaklepanja, ključ, nož s funkcijo zaklepanja, libelo, 8 imbusov (1,5-6mm), klešče, rezalnik za žice, fazni preizkuševalec, 4 precizni izvijači (križni, ploščati) in ročaj izvijača z 10 nastavki. Material: ABS plastika.

Škatla z orodjem Sounion 16-delna

Škatla z orodjem Sounion 16-delna
Škatla z orodjem Sounion 16-delna. Škatla za orodje s funkcijo zaklepanja vključuje: kladivo, 4mm izvijač, klešče kombinirke, nož s funkcijo za zaklepanje, 5 imbusov s standardno in kroglično glavo (2-6mm). Tračni meter (3 m) s funkcijo zaklepanja, preizkuševalcem napetosti, izolirnim trakom in 4 preciznimi izvijači. Material: ABS plastika.

28-delna škatla z orodjem Construxx

28-delna škatla z orodjem Construxx
28-delna škatla z orodjem Construxx. Vključuje izvijač z 9 križnimi, ploščatimi in torx nastavki (PH1, PH2, PZ1, PZ2, SL5, SL6, T10, T15, T20), podaljšek, nasadni podaljšek, 8 nasadnih ključev (5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 12 mm), zložljiv nož za lepenko, klešče, teleskopsko magnetno orodje za pobiranje, 2 imbusa (4 mm, 5 mm), 2 precizna izvijača (PH2, SL2) in meter. Pakirano v darilni škatli STAC. Material: ABS plastika, jeklo.

24-delni komplet orodij Lynn

24-delni komplet orodij Lynn
24-delni komplet orodij Lynn. Vključuje 6x izvijač, 10x nastavek za izvijače, priključek, 4x vtičnica, 2x klešče in pinceta, pakirano v škatli za orodje. Material: kovina.

Zložljiv 25 delni set orodij Guillaume

Zložljiv 25 delni set orodij Guillaume
Zložljiv 25 delni komplet orodij vsebuje pinceto, 6 delni set izvijačev, podaljšek, 4 delni komplet ključev, ploščate klešče, klešče za rezanje in 10 delni komplet nastavkov, pakiran v plastični škatli.

Komplet orodij Pitstop - črn

Komplet orodij Pitstop - črn
22-delni komplet orodij v plastični škatli. Vključuje 2x izvijač, 1x klešče, 1x ročaj, 2x imbus, 5x nastavek za ključ in 10x nastavek za izvijač.

Komplet orodja Aldrin - Black

Komplet orodja Aldrin - Black
Komplet 25 kosov kovinskega orodja v aluminijasti torbici z zadrgo. Vključuje: dolge klešče, ščipalke, izvijač, podaljšek, pinceto, 6 preciznih izvijačev, komplet 4 nastavkov za matice, komplet 10 nastavkov za izvijač.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje