Kompleti pisal

Kompleti pisal

Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Nonet

Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Nonet - Red / Gold
Novost
Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Nonet. Sodoben komplet vključuje kemični svinčnik na zasuk in kemični roler s pokrovčkom, pakirano v darilni škatli Luxe. Oba kemična svinčnika imata zlate detajle. Vključuje polnilo. Zgornji del ima zlato podlago. Velikost kemičnega svinčnika: 13,4 cm, 1,05 cm, teža: 23 g, dolžina pisanja: 800 m. Velikost kemičnega rolerja: 13,5 cm, 1,05 cm, teža: 23 g, dolžina pisanja: 400 m. Material: kovina.

Blok iz semiša Carbony A5

Blok iz semiša Carbony A5 - Grey
Blok iz semiša Carbony A5. Blok formata A5 s trdimi platnicami iz semiša z barvno ujemajočo elastiko za zapiranje, označevalcem strani in zanko za pisalo. Blok ima 80 črtastih listov (80 g) v krem barvi. Vključuje večji žep za shranjevanje na hrbtni strani. Pakirano v črni darilni škatli. Material: lepenka, semiš.

Blok s trdimi platnicami Denim A5

Blok s trdimi platnicami Denim A5 - Grey
Blok s trdimi platnicami Denim A5. Blok A5 velikosti z 80 črtastimi listi (80 g) krem papirja, notranjim žepom, dvojno elastiko za zapiranje, označevalnikom strani in zanko za pisalo. Pakirano v darilni škatli. Material: PU plastika.

Komplet pisal Dublin

Komplet pisal Dublin - Silver
Komplet pisal Dublin. Vključuje kemični svinčnik in tehnični svinčnik, pakirano v darilni škatli z vložkom EVA. Material: aluminij, kositer.

Darilni komplet s kemičnimi svinčniki Andante

Darilni komplet s kemičnimi svinčniki Andante - Silver
Darilni komplet s kemičnimi svinčniki Andante. Ekskluzivno zasnovana kemični svinčnik na zasuk in navaden roler. Na voljo v svetleči črni, mat srebrni ali mat modri barvi. Pakirano v darilni škatli »LUXE« (17x5,5x3cm). Material: kovina.

Kemični roler Parker Vector

Kemični roler Parker Vector - White
Novost
Priporočamo
Kemični roler Parker Vector. Preprost, uporaben in zanesljiv kemični svinčnik posebne prilagodljivosti in kakovosti. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: plastika, nerjaveče jeklo.

Blok za digitalni tisk z barvnim robom PU Cover

Blok za digitalni tisk z barvnim robom PU Cover - White / Red
Na razprodaji
Blok za digitalni tisk z barvnim robom PU Cover. Blok formata A5 s trdimi platnicami iz semiša z barvno ujemajočo elastiko za zapiranje, označevalcem strani in zanko za pisalo. Vključuje večji žep za shranjevanje na hrbtni strani. Na voljo v črni, rjavi in sivi barvi. Blok ima 80 črtastih listov (80 g) v krem barvi. Pakirano v črni darilni škatli. Material: PU plastika.

Kemični roler Waterman Hémisphère

Kemični roler Waterman Hémisphère - Silver / Gold
Kemični roler Waterman Hémisphère. Preprostega, klasičnega videza. Praktičen in diskreten, saj ga lahko neopazno pospravite v žep, torbo ali dnevnik. Atraktiven dizajn z zapeljivo, preprosto eleganco. Pakirano v darilni škatli Waterman. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Blok iz jeansa Jeans A5

Blok iz jeansa Jeans A5 - Dark Blue
Na razprodaji
Blok iz jeansa Jeans A5. Blok formata A5 z 80 črtastimi listi (80 g) krem barve, zapiranjem na elastiko, označevalcem strani in zanko za pisalo. Pakirano v darilni škatli. Material: tkanina.

Kemični roler IM

Kemični roler IM - White / Silver
Priporočamo
Kemični roler IM. Profesionalen, zanesljiv. Uveljavljen, uglajen idealen partner z neomejenim potencialom. Z detajli iz nerjavečega jekla v prepoznavnem Parker videzu za nepozabno izkušnjo pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Blok s trdimi platnicami Cuppia A5

Blok s trdimi platnicami Cuppia A5
Priporočamo
Blok s trdimi platnicami Cuppia A5. Blok s črnimi trdimi platnicami formata A5. Ekskluziven dizajn. Barvni hrbet in zapiranje na elastiko doda bloku pridih raznolikosti. Elastična zanka na hrbtni strani je praktična in priročna. Vključuje 80 črtastih listov (80 g). Pakirano v darilni škatli Journalbooks. Material: karton.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje