Kovčki in prtljage

Pas za kovčke Saul

Saul suitcase strap - White
Pas za kovčke Saul. Vzdržljiv pas za kovčke z zaponko. Pas se lahko nastavi na poljubno dolžino med 90 cm in 180 cm. Material: PP plastika.

Potovalni kovček Stretch-it

Potovalni kovček Stretch-it
Potovalni kovček na koleščkih Stretch-it. Ta potovalni kovček ima razširljiv glavni predelek in zložljiv ročaj z gumbom, ki nam omogoča nastavitev v dveh višinah. Dva zunanja žepa na zadrgo. Notranji trakovi in predelek z zadrgo držijo vse na mestu, lahkotna oblika pa omogoča enostavno nošenje. Notranja razdelilna mreža vam omogoča, da ločite svoja oblačila. Zgornji in stranski ročaji omogočajo lažje prenašanje. Na hrbtni strani ima identifikacijski označevalec prtljage in žep z zadrgo za enostavno shranjevanje vstopnic ali osebnih dokumentov. Material: 600D poliester.

Zložljiv kovček

Two tone foldable trolley - Blue
Zložljiv kovček iz 600D poliestra s koleščki, velikim glavnim predelkom in sprednjim žepom z zadrgo. Hitro in enostavno zložljiv za shranjevanje doma.

Trd kovček Trolley Dubai

PET Hard Shell Trolley Dubai - Matt Silver
Kovček (velikost 20") s 4 kolesi in trdim ohišjem iz PET plastike, odporne proti praskam. Ima glavni predelek in notranji predelek. Z varnostno ključavnico.

Trd kovček Budapest

Hard trolley Budapest - White
20″ kovček s trdo lupino iz ABS plastike. Ima glavni predelek in notranji predelek. Z varnostno ključavnico. Na 4 kolesa.

Kovček v srebrni barvi Silmour

Kovček v srebrni barvi Silmour
Plastičen kovček s 4 koleščki, teleskopskim ročajem z držalom za tablični računalnik in TSA ključavnico. S predelkom za polnilno baterijo in USB priključkom. Polnilna baterija ni vključena.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje