Kovčki in prtljage

Kovček Wembley

Kovček Wembley
Kovček Wembley. Kabinski kovček z ekskluzivnim dizajnom, s glavnim predelkom na zadrgo, zapiranjem na zaponke in sprednjim žepom z zadrgo. Material: 600D poliester.

Kovček za letalska potovanja Proton

Kovček za letalska potovanja Proton
Kovček za letalska potovanja Proton. Kabinski kovček z velikim glavnim predelkom z zadrgo vključuje snemljiv oblazinjen predal za prenosni računalnik za hitrejši prehod čez rentgenski pregled. Primeren za večino prenosnih računalnikov velikosti 17". Glavni predelek z zadrgo je dovolj prostoren za večdnevno potovanje. Dodatni predelek na zadrgo vključuje žepke za shranjevanje dokumentov in mrežaste žepe. Sprednji žep z zadrgo vključuje snemljiv organizator za organizacijo pripomočkov. Ekskluziven dizajn. Material: dobby najlon, Scuba.

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business
Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business. Priročen in enostaven za uporabo, z ekskluzivnim dizajnom, primeren za ročno prtljago, idealen za krajše izlete. Kovček je namenjen prenosnim računalnikom velikosti 15.4", vključuje dodatne žepe za shranjevanje dokumentov in ostalih pripomočkov. Material: 600D poliester.

Potovalni kovček Stretch-it

Potovalni kovček Stretch-it
Potovalni kovček na koleščkih Stretch-it. Ta potovalni kovček ima razširljiv glavni predelek in zložljiv ročaj z gumbom, ki nam omogoča nastavitev v dveh višinah. Dva zunanja žepa na zadrgo. Notranji trakovi in predelek z zadrgo držijo vse na mestu, lahkotna oblika pa omogoča enostavno nošenje. Notranja razdelilna mreža vam omogoča, da ločite svoja oblačila. Zgornji in stranski ročaji omogočajo lažje prenašanje. Na hrbtni strani ima identifikacijski označevalec prtljage in žep z zadrgo za enostavno shranjevanje vstopnic ali osebnih dokumentov. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21"

Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21"
Priporočamo
Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21". Nahrbtnik s koleščki Vapor 21" ponuja unikatni žep za prenosni računalnik, ki ga je moč doseči tudi skozi sprednji žep. Sprednji podložen žep je namenjen shranjevanju tabličnega računalnika. Ponuja vse, kar bi pričakovali od kosa prtljage, kot so skriti koleščki, izvlečni ročaj, glavnim predelkom s trakovi za pritrditev in mrežastim žepom za perilo. Sprednji žep vsebuje shranjevalnik za vse vaše pripomočke. Nahrbtnik ima stranski, spodnji ter zgornji ročaj, kar olajša nošenje v tesnih prostorih. Material: 210D najlon, 600D poliester, 150D poliester.

Zložljiv kovček

Two tone foldable trolley - Blue
Zložljiv kovček iz 600D poliestra s koleščki, velikim glavnim predelkom in sprednjim žepom z zadrgo. Hitro in enostavno zložljiv za shranjevanje doma.

Kovček Basic

Basic weekend trolley - Grey
Iz trpežne 600D poliestrske tkanine. Z raztegljivim dvocevnim ročajem. S sprednjim žepom in glavnim predelkom z zadrgo.

Potovalka s koleščki The City

Potovalka s koleščki The City
S podlogo iz mikrovlaken in sivimi detajli iz semiša, 4 predelki, ekstra veliko odprtino za lažji dostop in kapaciteto do 40 litrov, registriran dizajn

Kovček Standard

Kovček Standard
Iz trpežne 300D tkanine. Z raztegljivim dvocevnim ročajem, srebrnimi kolesi in nastavljivo naramnico. S sprednjim žepom in glavnim predelkom z zadrgo.

Velika potovalka s koleščki

Velika potovalka s koleščki
Priporočamo
Iz 600D poliestra in 210D ripstop materiala z velikim glavnim predelkom z zadrgo. Vključuje še dodatne žepe z zadrgo v notranjosti, vključno s snemljivim mrežastim žepom z zadrgo. Z aluminijastim ročajem v ujemajoči barvi. Vključno z držalom za identifikacijsko kartico. Optimalna potovalka.

Aktovka s koleščki

Aktovka s koleščki
Da bodo vaši dokumenti vedno na varnem. Shranite svoje papirje in prenosni računalnik v enega od predelkov, ki jih je mogoče celo zakleniti. Z dvocevnim ročajem za enostaven transport. Registriran dizajn®

Medium adventure trolley

Medium adventure trolley
Novost
If you are a frequent traveller then this medium adventure trolley is for you. It has an amazing 84 litres of space to carry all of your essentials. The trolley features handy zippered pockets on the front and on the top for quick access to your necessities. Inside there is a convenient zippered mesh divider and an additional zipper pocket. Additional straps at the front for versatile carrying options. Made from durable polyester and PU.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje