Kovčki in prtljage

Pas za kovčke Saul

Pas za kovčke Saul - White
Pas za kovčke Saul. Vzdržljiv pas za kovčke z zaponko. Pas se lahko nastavi na poljubno dolžino med 90 cm in 180 cm. Material: PP plastika.

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business
Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business. Priročen in enostaven za uporabo, z ekskluzivnim dizajnom, primeren za ročno prtljago, idealen za krajše izlete. Kovček je namenjen prenosnim računalnikom velikosti 15.4", vključuje dodatne žepe za shranjevanje dokumentov in ostalih pripomočkov. Material: 600D poliester.

Potovalna torba na koleščkih Proton

Potovalna torba na koleščkih Proton
Potovalna torba na koleščkih Proton. Glavni predelek na zadrgo, ki se odpira v obliki črke U. Zgornji žep za elektroniko s prevleko nylex. Velik sprednji žep z zadrgo vsebuje snemljivo shranjevalno ploščo za elektroniko in žepni shranjevalnik. Dva velika žepa vsebujeta podaljšan notranji žep za čevlje. Dodatni zunanji stranski žep z zadrgo. Elastična mreža na zgodnji strani kot dodatni prostor za shranjevanje. Identifikacijski označevalnik na hrbtni strani. Vgradni, izvlečni ročaj in koleščki z vogalnimi ščitniki. Priročni stranski ročaj z neoprenskim oblazinjenjem, dvema zgornjima ročajema in glavnim ročajem iz trpežne tkanine z udobnim oprijemom. Znamka Elleven z značilno prevleko in zasnovo. Material: dobby najlon, Scuba.

Potovalni kovček Stretch-it

Potovalni kovček Stretch-it
Potovalni kovček na koleščkih Stretch-it. Ta potovalni kovček ima razširljiv glavni predelek in zložljiv ročaj z gumbom, ki nam omogoča nastavitev v dveh višinah. Dva zunanja žepa na zadrgo. Notranji trakovi in predelek z zadrgo držijo vse na mestu, lahkotna oblika pa omogoča enostavno nošenje. Notranja razdelilna mreža vam omogoča, da ločite svoja oblačila. Zgornji in stranski ročaji omogočajo lažje prenašanje. Na hrbtni strani ima identifikacijski označevalec prtljage in žep z zadrgo za enostavno shranjevanje vstopnic ali osebnih dokumentov. Material: 600D poliester.

Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton

Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton
Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton. Kabinski kovček z žepom za prenosni računalnik, ki omogoča hiter prehod čez varnostni pregled na letališču. Primeren za večino prenosnih računalnikov velikosti 15". Reže za shranjevanje dokumentov in odprtina za slušalke. Žep za shranjevanje multimedijskih naprav. Sprednji žep z zadrgo. Udobne naramnice in ročaj za prenašanje. Ekskluziven dizajn. Material: Dobby najlon.

Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21"

Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21"
Priporočamo
Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21". Nahrbtnik s koleščki Vapor 21" ponuja unikatni žep za prenosni računalnik, ki ga je moč doseči tudi skozi sprednji žep. Sprednji podložen žep je namenjen shranjevanju tabličnega računalnika. Ponuja vse, kar bi pričakovali od kosa prtljage, kot so skriti koleščki, izvlečni ročaj, glavnim predelkom s trakovi za pritrditev in mrežastim žepom za perilo. Sprednji žep vsebuje shranjevalnik za vse vaše pripomočke. Nahrbtnik ima stranski, spodnji ter zgornji ročaj, kar olajša nošenje v tesnih prostorih. Material: 210D najlon, 600D poliester, 150D poliester.

Zložljiv kovček

Zložljiv kovček - Anthracite
Zložljiv kovček iz 600D poliestra s koleščki, velikim glavnim predelkom in sprednjim žepom z zadrgo. Hitro in enostavno zložljiv za shranjevanje doma.

Trd kovček Trolley Dubai

Trd kovček Trolley Dubai - Black
Kovček (velikost 20") s 4 kolesi in trdim ohišjem iz PET plastike, odporne proti praskam. Ima glavni predelek in notranji predelek. Z varnostno ključavnico.

Trd kovček Budapest

Trd kovček Budapest - Black
20″ kovček s trdo lupino iz ABS plastike. Ima glavni predelek in notranji predelek. Z varnostno ključavnico. Na 4 kolesa.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje