Lepotni dodatki

Barva za telo Velox

Velox body paint - White / Red
Novost
Barva za telo Velox. Barva za telo, enostavna za čiščenje, na voljo v številnih barvnih kombinacijah, ki predstavljajo zastave Francije, Nemčije, Italije, Nizozemske, Belgije, Portugalske, Španije, Avstrije, Danske, Švice, Švedske in Poljske. Lahko se nanese tudi na obraz in jo je mogoče odstraniti s čistilom za ličila ali z vodo z milom. Proizvedeno v skladu z GMP in izpolnjuje predpise EU za kozmetične izdelke. Registrska številka CPNP 3260279. Material: ABS plastika, AS plastika.

Komplet potovalnih flašk Munich

Munich airline approved travel bottle set - White
Komplet potovalnih flašk Munich. Torbica s kompletom potovalnih flašk, primernih za potovanja z letalom. Vključuje 2 x 50 ml flaško, 1 x 90 ml flaško in 1 x razpršilnik in lij. Flaške, razpršilnik in lij so pakirani v plastični torbici, poleg je tudi vrečka za shranjevanje. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: PVC plastika.

Krtača za čiščenje obraza iz bambusa Plato

Plato bamboo facial brush - White
Novost
Krtača za čiščenje obraza iz bambusa Plato. Krtača z izjemno mehkimi ščetinami in ročajem iz bambusa. Bambus pomaga absorbirati CO2 iz ozračja, raste hitreje in proizvaja več kisika kot drevesa. Material: bambus, vlakna iz bambusovega oglja.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje