Lončki

Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 510 ml

Thor 510 ml copper vacuum insulated sport bottle - Mint
Bestseller
Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 510 ml. Dvostenska steklenica iz nerjavečega jekla z bakreno izolacijo, ki omogoča, da vaša pijača ostane hladna 48 ur in vsaj 12 ur za vroče pijače. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Pokrov, odporen proti razlitju iz nerjavečega jekla. Prostornina 510 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana steklenica Pinto 750 ml

Pinto 750 ml copper vacuum insulated bottle - White
Priporočamo
Bestseller
Vakuumsko izolirana steklenica Pinto 750 ml. Vakuumsko izolirana steklenica ohranja vroče pijače do 12 ur, hladne pijače pa do 48 ur. Vaša pijača bo ostala topla oziroma hladna zaradi dvostenske konstrukcije iz nerjavečega jekla in izolacije iz bakra. Zunanjost steklenice je iz praškastega premaza. Prostornina 750 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Duke 500 ml

Duke 500 ml copper vacuum insulated sport bottle - White
Bestseller
Vakuumsko izolirana športna steklenička Duke 500 ml. Dvostenska steklenica iz nerjavečega jekl 18/8. Pijača ostane vroča do 12 ur in hladna do 48 ur, saj je notranja stena izolirana z bakrom. Prostornina 500 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 480 ml

Thor 480 ml copper vacuum insulated sport bottle - Solid Black
Novost
Bestseller
Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 480 ml. Dvostenska vakuumsko izolirana steklenica iz nerjavečega jekla z izolacijo iz bakra omogoča pijačam, da ostanejo hladne do 48 ur ali vroče najmanj 12 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Lesen navojni pokrov. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Prostornina 480 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana steklenica Arsenal 510 ml

Arsenal 510 ml vacuum insulated bottle - White
Novost
Bestseller
Vakuumsko izolirana steklenica Arsenal 510 ml. Dvostenska vakuumska steklenica, ki omogoča pijačam, da ostanejo hladne do 15 ur ali vroče vsaj 5 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Pokrov iz nerjavečega jekla. Prostornina 510 ml. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana skodelica Corzo 350 ml

Corzo 350 ml copper vacuum insulated cup - White
Priporočamo
Vakuumsko izolirana skodelica Corzo 350 ml. Vakuumsko izolirana skodelica iz nerjavečega jekla z notranjo izolacijo iz bakra omogoča hranjenje vročih pijač do 6 ur in hladnih do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani lončka. Vključuje pokrov za enostavno pitje. Zunanjost skodelice je v beli barvi. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Prostornina 350 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 650 ml

Thor 650 ml copper vacuum insulated sport bottle - Navy
Bestseller
Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 650 ml. Dvostenska steklenica iz nerjavečega jekla z bakreno izolacijo, ki omogoča, da vaša pijača ostane hladna 48 ur in vsaj 12 ur za vroče pijače. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Pokrov iz nerjavečega jekla, odporen proti razlitju z ročajem iz nerjavečega jekla. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Idealna za ledene kocke. Prostornina 650 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Brea 375 ml

Brea 375 ml vacuum insulated sport bottle - Blue
Novost
Vakuumsko izolirana športna steklenička Brea 375 ml. Dvostenska vakuumska steklenica, ki omogoča pijačam, da ostanejo hladne do 15 ur ali vroče vsaj 5 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Navojni pokrov z zanko za transport. Prostornina 375 ml. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Colton 600 ml

Colton 600 ml copper vacuum insulated sport bottle - White
Novost
Vakuumsko izolirana športna steklenička Colton 600 ml. Dvostenska vakuumsko izolirana steklenica iz nerjavečega jekla z izolacijo iz bakra omogoča pijačam, da ostanejo hladne do 48 ur ali vroče najmanj 12 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Navojni pokrov. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Prostornina 600 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana steklenica Camelbak Chute Mag 600 ml

Chute Mag 600 ml copper vacuum insulated bottle - White
Novost
Vakuumsko izolirana steklenica Camelbak Chute Mag 600 ml. Dvostenska vakuumsko izolirana steklenica iz nerjavečega jekla z izolacijo iz bakra, ki omogoča pijačam, da ostanejo hladne do 24 ur ali vroče najmanj 8 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Neprepusten pokrov z magnetnim nosilnim ročajem. Ergonomski vmesnik za pijačo, ki zagotavlja visok pretok vode brez pljuskanja ali prelivanja. Široka ustna odprtina zagotavlja enostavno čiščenje in polnjenje. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Prostornina 600 ml. Zapakiran v ekskluzivno darilno škatlo CamelBak. Življenjska garancija za napake v proizvodnji z Got Your Bak™. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izoliran lonček Hugo 470 ml

Hugo 470 ml copper vacuum insulated tumbler - White
Vakuumsko izoliran lonček Hugo 470 ml. Trajen, dvostenski vakuumsko izoliran lonček iz nerjavečega jekla in izolacije iz bakra omogoča, da pijača v njem ostane vroča do 8 ur in hladna do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani. Vključuje prozoren pokrov. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Je trendovskega videza z geometričnim vzorcem. Prostornina 470 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje