Maske in ščiti

Antibakterijski komplet MyKit

Antibakterijski komplet MyKit - White
Antibakterijski komplet MyKit. Idealen komplet, ki zagotavlja vse, kar potrebujete za zaščito pred škodljivim vplivom bakterij. Vsebina: 1 maska, 1 par rokavic za enkratno uporabo, 2 osvežilna robčka in 4 dezinfekcijski geli. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

50 KOS. 3-slojna maska za enkratno uporabo vklj. rokav po meri

50 KOS. 3-slojna maska za enkratno uporabo vklj. rokav po meri
50 kosov nesterilnih kirurških mask za enkratno uporabo. Tip 2 z> 98% učinkovitosti bakterijske filtracije. Zelo velika škatla za 50 kosov. Profesionalna 3-slojna zaščita. Proti prahu in zraku. Za zaščito drugih in osebno zdravje. Z nastavljivo sponko za nos in trpežnimi ušesnimi zankami. Kot nalašč za sprejeme, potovanja, podjetja, restavracije, telovadnice, gradbeništvo, salon za nohte in frizerski salon. Skladno s CE in EN14683: 2019. Proizvedeno v tovarni s certifikatom ISO 13485.

Dvoslojna bombažna zaščitna maska za večkratno uporabo

Dvoslojna bombažna zaščitna maska za večkratno uporabo - White
Novost
320 g/m² (2 plasti po 160 g/m²) bombažna zaščitna maska je izdelana tako, da se prilega vsakemu obrazu. Med nošenjem maske se z rokami ne dotikajte ust in nosu. Tako boste zmanjšali širjenje kapljic sline med govorjenjem, kihanjem ali kašljanjem. Maska je zložljiva, trpežna in udobna. Z udobnimi in nastavljivimi ušesnimi zankami jo boste lažje namestili in sneli. Perite v pralnem stroju na 60 °C. Vsebuje vložek za filter. Uporabniški priročnik je priložen. Izdelek ne spada med medicinske pripomočke glede na Uredbo EU/2017/745 (kirurške maske) in med osebno varovalno opremo glede na Uredbo EU/2016/425 (filtrirne maske tipa FFP2).

4 delni potovalni komplet Travelclean

4 delni potovalni komplet Travelclean
Potovalni komplet s 4 higienskimi maskami za obraz, dermatološko preizkušenim balzamom za ustnice, 30 ml čistilnim gelom za roke (nealkoholna formulacija) in večnamenskim obeskom za ključe 5 na 1. Vse predstavljeno v prozorni kozmetični vrečki.

Komplet zaščitnih mask XD DESIGN

Komplet zaščitnih mask XD DESIGN - Black / Blue
Novost
Zaščitna maska XD DESIGN je udobna in primerna za vsak obraz. Lahka trislojna zasnova s sprednjo plastjo, izdelano iz poliestra in obdelano s tehnologijo ViralOff®, ki v dveh urah odstrani kar 99 % virusov. Srednji sloj vsebuje edinstven laboratorijsko preizkušen filter iz nanovlaken Hyproof®. Filter ima 95 % učinkovitost filtriranja. Notranji sloj maske je izdelan iz poliestra. Poseben dizajn okrog nosu za lažje dihanje in tridimenzionalen dizajn okrog brade. Komplet vključuje: 1 x zaščitna maska za večkratno uporabo in pranje, 5 x filter za večkratno uporabo, 1 x torbica za shranjevanje. Izdelek ne spada med medicinske pripomočke glede na Uredbo EU/2017/745 (kirurške maske) in med osebno varovalno opremo glede na Uredbo EU/2016/425 (filtrirne maske tipa FFP2). Registriran dizajn®

Maska za potisk in večkratno uporabo z elastičnimi trakovi

Maska za potisk in večkratno uporabo z elastičnimi trakovi
Barven potisk na eni strani, hrbtna stran pa je bela. Elastični trakovi so beli ali črni. Maska ne ščiti pred infektivnimi agensi, vendar ponuja preventivno higieno. Nesterilni izdelek, pred uporabo oprati pri 60 stopinjah. Posamezno pakiranje: plastična vrečka, vključno z navodili za pranje. EN 14697-2077 in standard OEKO-TEX 100. Material: poliester.

Maska za obraz Clover

Maska za obraz Clover - White
Novost
Enoslojna maska za obraz. Pralna na 60 °C. Maska je primerna izključno za uporabo v nemedicinske namene. Izdelek ne spada med medicinske pripomočke glede na Uredbo EU/2017/745 (kirurške maske) niti med osebno varovalno opremo glede na Uredbo EU/2016/425 (kot so filtrirne maske tipa FFP2 ali FFP3). Izdelek ni primeren za medicinsko uporabo in ne ščiti pred okužbami.

Večnamenska bandana z GRS certifikatom Bryn

Večnamenska bandana z GRS certifikatom Bryn - Navy
Novost
Visokokakovostna, večnamenska bandana iz mehkega in udobnega 100 % certificiranega recikliranega poliestra. Certifikat GRS zagotavlja, da je dobavna veriga 100 % certificirana. Ta bandana je prilagodljiv in večnamenski izdelek: lahko je pokrivalo za obraz, šal, ovratnik, grelec za vrat, kapuca, kapa ali bandana. Lahko jo uporabite za zakrivanje obraza v javnosti ali kot večnamensko bandano za aktivnosti na prostem. Je iz materiala, ki ne potrebuje likanja, in tudi po večkratnem pranju je ruta videti kot nova. Ker jo lahko nosite na več načinov, bo ruta najbolj uporaben dodatek v vaši garderobi.Globalni standard recikliranja (GRS) je prostovoljni standard za sledenje in preverjanje vsebnosti recikliranih materialov v končnem izdelku. Standard velja za celotno dobavno verigo in obravnava sledljivost, okoljska načela, socialne zahteve, vsebnost kemikalij in označevanje izdelkov.

Maska za potisk in ponovno uporabo z vrvicami

Maska za potisk in ponovno uporabo z vrvicami
Barven potisk na eni strani. Hrbtna stran in vrvica sta beli. Maska ne ščiti pred infektivnimi agensi, vendar ponuja preventivno higieno. Nesterilni izdelek, pred uporabo oprati pri 60 stopinjah. Posamezno pakiranje: plastična vrečka, vključno z navodili za pranje. EN 14697-2077 in standard OEKO-TEX 100. Material: poliester.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje