Miške

Brezžična miška Menlo

Brezžična miška Menlo
Priporočamo
Brezžična miška Menlo. Optična miška s sprejemnikom USB za brezžično RF povezavo in posebno funkcijo DPI (800/1200/1600 DPI). Gumb DPI omogoča hitro spreminjanje občutljivosti miške, ki je med igranjem zelo priročna. Potrebuje 2x AAA baterije (niso vključene). Kompatibilno z operacijskim sistemom Windows in Mac. Pakirano v prozorni škatli. Material: plastika.

Brezžična miška Stanford

Brezžična miška Stanford
Brezžična miška Stanford. Ergonomska brezžična miška z USB RF sprejemnikom in funkcijo DPI. DPI omogoča spreminjanje občutljivosti miške na 3 različne ravni, kar je priročno med igranjem računalniških iger. Potrebuje 2x AAA baterije (niso vključene). Kompatibilno z operacijskim sistemom Windows in Mac. Material: plastika.

Brezžična miška z osvetlitvijo SCX.Design O20

Brezžična miška z osvetlitvijo SCX.Design O20
Novost
Brezžična miška z osvetlitvijo SCX.Design O20. Brezžična optična miška z osvetlitvijo za logotip in možnostjo ponovnega polnjenja. Logotip je svetel, ko je popolnoma napolnjena, in potemni, ko preostane 20% baterije. Vhod/izhod USB: 5 V - 0,035 A.Kapaciteta: 400 mAh. DPI: 800/1200/1600. Čas polnjenja: 3 ure. Priložen USB kabel dolžine 1m. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

Brezžična miška z logotipom za osvetlitev

Brezžična miška z logotipom za osvetlitev
Novost
Udoben dizajn in brezžična miška za ponovno polnjenje z možnostjo graviranja logotipa, ki bo vašo blagovno znamko osvetlil za dodatno izpostavljenost. Miška ima polnilno 300 mAh litijevo baterijo, ki jo je mogoče ponovno napolniti v treh urah. Hitrost povezave 125 Hz preko USB zaščitnega ključka, priloženega in enostavnega za namestitev. Z levim in desnim gumbom na klik in srednjim gumbom s sledilnim koleščkom/gumbom na klik. Občutljivost miške lahko enostavno prilagodite vašim osebnim željam. Združljiva z vsemi najnovejšimi operacijskimi sistemi Windows in Mac

Torbica za računalniške pripomočke Powerset

Computer accessories pouch Powerset - White
Torbica za računalniško opremo iz EVA in PU materialov vsebuje: 1 brezžično miško, 2.0 USB razdelilnik s 4 vhodi, 1 EU vtič ter napajalno enoto s kapaciteto 4000 mAh. Priložen mikro USB polnilni kabel.

Mouse in car shape Minia

Mouse in car shape Minia
Optična računalniška miška v obliki elegantnega avtomobila, ki med uporabo sveti v modri barvi. Z ABS ohišjem in s kovinsko mat površino. V resoluciji 800 dpi.

SCX.design O21 wireless charging mouse

SCX.design O21 wireless charging mouse
10W induction mouse and wireless base which can be used on the road as well as in the office thanks to the 30 cm extension cable (made of RPET). Patent EUROPE EUIPO.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje