Miške

Brezžična miška Menlo

Brezžična miška Menlo
Priporočamo
Brezžična miška Menlo. Optična miška s sprejemnikom USB za brezžično RF povezavo in posebno funkcijo DPI (800/1200/1600 DPI). Gumb DPI omogoča hitro spreminjanje občutljivosti miške, ki je med igranjem zelo priročna. Potrebuje 2x AAA baterije (niso vključene). Kompatibilno z operacijskim sistemom Windows in Mac. Pakirano v prozorni škatli. Material: plastika.

Brezžična miška Stanford

Brezžična miška Stanford
Brezžična miška Stanford. Ergonomska brezžična miška z USB RF sprejemnikom in funkcijo DPI. DPI omogoča spreminjanje občutljivosti miške na 3 različne ravni, kar je priročno med igranjem računalniških iger. Potrebuje 2x AAA baterije (niso vključene). Kompatibilno z operacijskim sistemom Windows in Mac. Material: plastika.

Brezžična miška z osvetlitvijo SCX.Design O20

Brezžična miška z osvetlitvijo SCX.Design O20
Novost
Brezžična miška z osvetlitvijo SCX.Design O20. Brezžična optična miška z osvetlitvijo za logotip in možnostjo ponovnega polnjenja. Logotip je svetel, ko je popolnoma napolnjena, in potemni, ko preostane 20% baterije. Vhod/izhod USB: 5 V - 0,035 A.Kapaciteta: 400 mAh. DPI: 800/1200/1600. Čas polnjenja: 3 ure. Priložen USB kabel dolžine 1m. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

Brezžična miška z logotipom za osvetlitev

Brezžična miška z logotipom za osvetlitev
Novost
Udoben dizajn in brezžična miška za ponovno polnjenje z možnostjo graviranja logotipa, ki bo vašo blagovno znamko osvetlil za dodatno izpostavljenost. Miška ima polnilno 300 mAh litijevo baterijo, ki jo je mogoče ponovno napolniti v treh urah. Hitrost povezave 125 Hz preko USB zaščitnega ključka, priloženega in enostavnega za namestitev. Z levim in desnim gumbom na klik in srednjim gumbom s sledilnim koleščkom/gumbom na klik. Občutljivost miške lahko enostavno prilagodite vašim osebnim željam. Združljiva z vsemi najnovejšimi operacijskimi sistemi Windows in Mac

Torbica za računalniške pripomočke Powerset

Computer accessories pouch Powerset - White
Torbica za računalniško opremo iz EVA in PU materialov vsebuje: 1 brezžično miško, 2.0 USB razdelilnik s 4 vhodi, 1 EU vtič ter napajalno enoto s kapaciteto 4000 mAh. Priložen mikro USB polnilni kabel.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje