Higienski nastavek za pločevinke Canper


INOVATIVEN NASTAVEK ZA HIGIENSKO PITJE IZ PLOČEVINKE CANPER. NAREJEN V SLOVENIJI.

Inovativen nastavek Canper poskrbi za varno in higiensko pitje iz pločevinke. Morda se niti ne zavedamo dejstva, da so pločevinke med transportom do prodajnih polic izpostavljene nečistočam. Z uporabo inovativnega nastavka pa se lahko enostavno izognete mikrobom in nevidnim umazanijam. Nastavek Canper namreč omogoča brezskrbno pitje iz pločevinke, saj prepreči direktni stik ust s pločevinko, ščiti pred vstopom insektov in hkrati podaljša obstojnost karbonizacije pijače.

Poleg higienskega pitja pa zagotavlja tudi učinkovito promocijo vaše blagovne znamke. S svojo vsakodnevno uporabo namreč omogoča, da boste vedno prisotni pri vašem uporabniku. Nastavek Canper je na voljo v 8 atraktivnih barvah. Pri večji količini pa lahko naročite nastavek v svoji barvi. Poleg izbrane barve nastavka pa vam omogočamo tudi full color tisk vaše grafike po celotni površini pokrovčka. 

canper-white.jpgcanper-green.jpgcanper-lightblue.jpgcanper-blue.jpgcanper-yellow.jpgcanper-orange.jpgcanper-red.jpgcanper-black.jpg

Pritegnite pozornost in na učinkovit način predstavite vašo blagovno znamko. 


ZAKAJ IZBRATI CANPER?

  • atraktiven in certificiran izdelek za higiensko pitje iz pločevinke

  • enostavna namestitev in večkratna uporaba

  • atraktivne barve in možnost full color tiska vaše grafike

  • izdelan v Sloveniji s hitrim dobavnim rokom

ENOSTAVNA, VARNA IN DOLGOTRAJNA UPORABA

Nastavek Canper je v celoti izdelan v Sloveniji, iz preverjenih in certificiranih materialov, ki dovoljujejo stik s hrano. Celoten postopek proizvodnje poteka pod strogimi higienskimi pogoji s čimer zagotavlja, da končni izdelek ustreza visokim standardom higienske uporabe. Vsak nastavek Canper je individualno pakiran v flow-pack vrečko, ki zagotavlja, da bo končni uporabnik prejel higiensko ustrezen izdelek.

canper-step1.jpgcanper-step2.jpg

Z možnostjo pranja v pomivalnem stroju omogoča večkratno uporabo in s tem zagotavlja, da bo vaše promocijsko darilo doseglo dolgotrajno sporočilno vrednost.

canper-ikone.jpg
slika-canper.jpg
  

Za dodatne informacije in naročila smo vam vedno na voljo na:

tel: 01 292 72 72, tel: 01 292 72 74, tel: 01 292 72 75, tel: 01 292 72 78
gsm: 041 312 003, gsm: 041 412 226, gsm: 041 412 232
e-pošta: info@anan-promotion.si