Navidezna resničnost (VR)

Zložljiva silikonska VR očala Sil-val

Sil-val foldable silicone virtual reality glasses - Red
Priporočamo
Zložljiva silikonska VR očala Sil-val. Lahka, zložljiva in dovolj majhna, da jih lahko nosite v žepu. Enostavno namestite na telefon in zaženite aplikacijo za virtualno resničnost ter se v nekaj sekundah potopite v virtualni svet. Uživajte v 3D videoposnetkih, VR igrah in še veliko več! Primerno za pametne telefone z velikostjo zaslona do 12 cm. Pakirano v črni darilni škatli. Material: ABS plastika, silikon.

VR očala Spectacle

VR očala Spectacle
VR očala Spectacle. VR očala omogočajo 360-stopinjsko gledanje videoposnetkov in igranje video igrer. Prenesite katerokoli aplikacijo za virtualno resničnost na svoj telefon, priključite slušalke in že lahko začnete z vašo VR pustolovščino. Nastavljiv univerzalen trak za glavo in oblazinjena očala zagotavljajo udobje. Ustrezajo večini pametnih telefonov. Snemljive zaklopke omogočajo enostavno čiščenje leč. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: ABS plastika.

Kartonska VR očala Veracity

Kartonska VR očala Veracity
Kartonska VR očala Veracity. Doživite odlično izkušnjo virtualne resničnosti na cenovno ugoden način. Očala je mogoče enostavno in hitro sestaviti. Prenesite katerokoli aplikacijo za virtualno resničnost na svoj pametni telefon in ga pritrdite na očala ter se pridružite svetu virtualne resničnosti. Ta očala ustrezajo večini pametnih telefonov. Material: karton.

Raztegljiva VR očala

Raztegljiva VR očala
Na razprodaji
Edinstvena VR očala so za razliko od večine primerna za 95 % telefonov na trgu. Tudi veliki modeli se zlahka prilegajo očalom. Sprednjo stran enostavno odprete in pritrdite telefon na priseske, sprednji del pa se zapre z magneti. Naprava je primerna tako za naprave iOS kot Android.

VR očala

VR očala
Na razprodaji
Očala za virtualno resničnost iz ABS plastike so zložljiva, zato jih lahko vzamete s seboj kamorkoli greste in izkušnjo virtualne resničnosti delite s svojimi prijatelji. Raztegnite očala in postavite svoj telefon med mehki EVA blazinici, ki bosta telefon držali na svojem mestu. Zaradi svoje pametne zasnove ni potrebno odstraniti telefona, da bi preklopili na drugi posnetek ali igro. Primerno za vse mobilne telefone do velikosti 6".

Virtualna očala Bercley

Virtual Reality Headset Bercley - White / Black
Plastična virtualna očala, z nastavljivimi lečami, elastičnim trakom in univerzalnim držalom za pametni telefon. Primerna za pametne telefone s 4,5-6,5 palčnim zaslonom.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje