Navidezna resničnost (VR)

VR očala z vgrajenimi slušalkami

VR očala z vgrajenimi slušalkami
Očala za virtualno resničnost z integriranimi brezžičnimi slušalkami za vrhunsko izkušnjo navidezne resničnosti. Slušalke zagotavljajo popoln zvok pri gledanju filmov in igranju iger. Z ohišjem iz ABS in PC plastike ter kakovostnimi lečami. Z naglavnim trakom in udobnimi nastavki za ušesa iz PU plastike. Primerno za vse naprave iOS in Android telefone do velikosti 6". Vključuje čistilno krpico za čiščenje leč.

Raztegljiva VR očala

Raztegljiva VR očala
Na razprodaji
Edinstvena VR očala so za razliko od večine primerna za 95 % telefonov na trgu. Tudi veliki modeli se zlahka prilegajo očalom. Sprednjo stran enostavno odprete in pritrdite telefon na priseske, sprednji del pa se zapre z magneti. Naprava je primerna tako za naprave iOS kot Android.

VR 3D očala

VR 3D očala
Očala virtualne resničnosti nove generacije za vrhunsko izkušnjo virtualne resničnosti. Očala so izdelana iz lahke ABS plastike z magnetnim zapiralnim sistemom, ki med uporabo ohranja telefon na mestu. Naglavni trak je narejen iz udobnih in trpežnih materialov in je nastavljiv za vse velikosti glave. Mehko oblazinjenje zagotavlja udobje pri dolgoročni uporabi. Visokokakovostne optične leče iz smole je mogoče prilagoditi za vrhunsko izkušnjo gledanja. Na strani je gumb za nastavitev razdalje do zaslona telefona, da zagotovite pravi vidni kot. Primerno za vse mobilne telefone do velikosti 6".

VR očala

VR očala
Na razprodaji
Očala za virtualno resničnost iz ABS plastike so zložljiva, zato jih lahko vzamete s seboj kamorkoli greste in izkušnjo virtualne resničnosti delite s svojimi prijatelji. Raztegnite očala in postavite svoj telefon med mehki EVA blazinici, ki bosta telefon držali na svojem mestu. Zaradi svoje pametne zasnove ni potrebno odstraniti telefona, da bi preklopili na drugi posnetek ali igro. Primerno za vse mobilne telefone do velikosti 6".

Virtualna očala Bercley

Virtual Reality Headset Bercley - White / Black
Plastična virtualna očala, z nastavljivimi lečami, elastičnim trakom in univerzalnim držalom za pametni telefon. Primerna za pametne telefone s 4,5-6,5 palčnim zaslonom.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje