Odpirači in noži za vino

Odpirač za steklenice Executive

Odpirač za steklenice Executive
Odpirač za steklenice z vzvodnim mehanizmom iz aluminija, kaljenega jekla in spirale, prevlečene s teflonom, vključno z rezalnikom folij ter s ploščico, na kateri je prikazan pregled najboljših vinskih regij od leta 1990.

2-delni komplet za vino Sauvy

2-delni komplet za vino Sauvy
2-delni komplet za vino Sauvy. Vključuje odpirač in zamašek s funkcijo nalivanja. Pakirano v darilni škatli. Material: nerjaveče jeklo.

Odpirač za steklenice Milo

Milo waitress knife - White / Silver
Odpirač za steklenice Milo. Odpirač s funkcijo za odpiranje kronskih zamaškov, plutastih zamaškov in rezalnikom folije. Material: ABS plastika, nerjaveče jeklo.

3-delni komplet za vino Reze

3-delni komplet za vino Reze
Novost
3-delni komplet za vino Reze. Vključuje zamašek, zamašek s funkcijo nalivanja in odpirač za plutaste zamaške, pakirano v darilni škatli Avenue. Material: karton, nerjaveče jeklo, les.

2-delni komplet za vino Belgio

2-delni komplet za vino Belgio
2-delni komplet za vino Belgio. Vključuje odpirač za steklenice in zamašek s funkcijo nalivanja, pakirano v leseni darilni škatli s ploščico za logotip. Ekskluziven dizajn. Material: les, nerjaveče jeklo.

Odpirač Bowi

Bowi waitress knife - Silver
Novost
Odpirač Bowi. Odpirač s funkcijo za kronske zamaške, plutaste zamaške in rezalnikom folije. Pakirano v beli darilni škatli (velikost 12,4 x 2,5 x 1,5 cm). Material: nerjaveče jeklo.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje