Pedometri

Pametna ura Prixton SWB28 ECG

Pametna ura Prixton SWB28 ECG
Pametna ura Prixton SWB28 ECG. Barvni zaslon TFT 1.3". Bluetooth® 4.0. Meri krvni tlak, srčni utrip, korake, kalorije in razdaljo. EKG, opomnik za zdravila, nadzor spanja in gesta za bujenje. Glavne funkcije: prejemanje sporočil, telefonskih klicev, budilka, oddaljen nadzor kamere in iskalnik telefona. Kapaciteta baterije: 220 mAh. IP67 odporen proti pljuskom. Združljiv z iOS in Android. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Material: silikon.

Sledilnik aktivnosti Prixton AT803

Sledilnik aktivnosti Prixton AT803
Sledilnik aktivnosti Prixton AT803. Barvni zaslon na dotik velikosti 1.3". Meri srčni utrip, kisik v krvi, krvni tlak. Ima funkcijo števca korakov in lahko spremlja več športnih aktivnosti. Monitor spanja, štoparica/alarm, obvestila, opomnik klicev in oddaljen nadzor kamere. Kapaciteta baterije: 170 mAh. Združljiv z iOS in Android. IP67 odporen proti pljuskom. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Material: silikon.

Sledilnik aktivnosti Prixton AT805 GPS

Sledilnik aktivnosti Prixton AT805 GPS
Sledilnik aktivnosti Prixton AT805 GPS. Z zaslonom na dotik 0.96'' OLED. Z različnimi načini za bujenje, tek, vožnjo in telovadbo. Natančen dinamični srčni utrip lahko podpira samostojno testiranje srčnega utripa. Vgrajen GPS. Z nadzorom krvnega tlaka. Združljiv z iOS in Android. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Material: silikon.

Števec korakov Onmood

Pedometer Onmood - Black
Števec korakov s zaponko, v ABS ohišju. S števcem korakov, razdalje (v miljah in kilometrih) in števcem kalorij, s priloženo baterijo.

Sledilec dejavnosti z merilcem srčnega utripa Risum

Sledilec dejavnosti z merilcem srčnega utripa Risum
Pametna medicinska zapestnica 4.0 bluetooth z merilcem srčnega utripa, lahko šteje tudi vaše korake, porabljene kalorije, čas spanja, z budilko, opozorili za klice, možnostjo oddaljenega slikanja in sledilno funkcijo. Priložena litij-ionska baterija. Pametna medicinska zapestnica zahteva, da brezplačno prenesete aplikacijo Very fit for heart rate, ki je na voljo za iOS in Android.

Števec korakov Neiva

Pedometer Neiva - White
Digitalni števec korakov v plastičnem ohišju. S prikazom porabljenih kalorij, korakov in poti. Priložena gumbna baterija.

Pametna ura Prixton SWB31 IP68

Pametna ura Prixton SWB31 IP68
Novost
Pametna ura, ki jo lahko potopite v vodo do globine 30 metrov vključuje še števec korakov, dinamični nadzor srčnega utripa, alarm za neaktiven način življenja in nadzornikom kakovosti spanja. Prilagodljiv LCD zaslon velikosti 1,28". Baterija kapacitete 200 mAh z magnetnim kontaktom. Združljivost napravami iOS in Android. Material: guma.

Aktivna zapestnica Mueve Watch

Aktivna zapestnica Mueve Watch
4.0 Bluetooth aktivna zapestnica s snemljivim trakom (za polnjenje). Polnilna litij-ionska baterija 90 mAh. Zahteva brezplačno aplikacijo (Yoho Sport), ki je na voljo za naprave iOS in Android.

Števec korakov RUNY

Števec korakov RUNY
Števec korakov s priloženo 1 AG10 baterijo. Mere: 47 x 35 x 20 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo

Pametna ura THIKER I

Pametna ura THIKER I
Novost
THIKER I je prefinjena vodoodporna pametna ura s pasom iz nerjavečega jekla in povezavo Bluetooth 4.2 (združljiva z Androidom 5.0 in iOS 9.0 ali več). THIKER I je nepogrešljiv vsakodnevni spremljevalec s številnimi funkcijami: pedometer, obvestila in povezava s seznamom predvajanja na mobilni napravi, nadzor spanja, srčni utrip, geolokacija, budilka in druge. Z ločljivostjo zaslona 240 x 240 px, zmogljivostjo 230 mAh in časom uporabei do 72 ur ter stanjem pripravljenosti do 7 dni. Pakirano v darilni škatli. Mere: 26 x 47 x 8 mm | Škatla: 120 x 120 x 70 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje