Pisala

Kemični svinčnik Uppsala

Uppsala ballpoint pen - Silver
Kemični svinčnik Uppsala. Klasičen kemični svinčnik na zasuk. Vključuje žametno vrečko za shranjevanje in darilno škatlo Avenue (velikost: Velikost 16 x 2,5 x 1,5 cm. Material: kovina.

Kemični svinčnik Duofold premium

Duofold premium ballpoint pen - Navy / Gold
Kemični svinčnik Duofold premium. Simbol odličnosti že od leta 1921, Duofold ostaja najbolj prepoznaven kemični svinčnik v Parkerjevi kolekciji. Vrhunske izdelave s skrbno premišljenimi detajli. Zasnova iz plemenitih kovin z dodatkom 18-karatnega zlata zagotavlja nepozabno izkušnjo pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Dostavljeno s patentiranim vložkom za kemični svinčnik QuinkFlow. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Darilna škatla Presence

Presence giftbox - Blue
Darilna škatla Presence. Darilna škatla iz ABS plastike in aluminija za kemični svinčnik Presence (se prodaja posebej). Material: ABS plastika.

Kemični svinčnik IM Premium

IM Premium ballpoint pen - Dark green
Kemični svinčnik IM Premium. Profesionalen, zanesljiv. Uveljavljen, uglajen idealen partner z neomejenim potencialom. Z detajli iz nerjavečega jekla v prepoznavnem Parker videzu za nepozabno izkušnjo pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Dostavljeno s patentiranim vložkom za kemični svinčnik QuinkFlow. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Kemični svinčnik posebne izdaje Parker IM Luxe

Parker IM Luxe special edition ballpoint pen
Novost
Kemični svinčnik posebne izdaje Parker IM Luxe. Kemični svinčnik posebne izdaje v barvah Metallic Pursuit ali Midnight Astral z ikonično sponko v obliki puščice. Metallic Pursuit: iz nerjavečega jekla v črni lakirani barvi in dinamičnimi črtastimi detajli. Midnight Astral: iz nerjavečega jekla v sijoči modri barvi z detajli v obliki ozvezdja. Material: kovina.

Kemični svinčnik Waterman Hémisphère

Hémisphère ballpoint pen - Silver / Gold
Kemični svinčnik Waterman Hémisphère. Preprostega, klasičnega videza. Praktičen in diskreten, saj ga lahko neopazno pospravite v žep, torbo ali dnevnik. Atraktiven dizajn z zapeljivo, preprosto eleganco. Pakirano v darilni škatli Waterman. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje