Pohodništvo

Daljnogled 4 x 30 Todd

Daljnogled 4 x 30 Todd
Daljnogled 4 x 30 Todd. Daljnogled z gumijastimi ročaji, mehkimi okularji za udobje in vratno vrvico. Omogoča do 4-kratno povečavo. 217 metrov vidno polje na 1000 metrov. Pakirano v črni najlonski vrečki. Material: plastika.

Daljnogled 8 x 21 Warren

Daljnogled 8 x 21 Warren
Daljnogled 8 x 21 Warren. Kompakten, lahek daljnogled, ki omogoča ogled predmeta do 8-krat bližje. Ima 126 metrsko vidno polje na 1000 metrov. Z mehkimi udobnimi okularji in črno najlonsko vrečko za shranjevanje. Material: plastika.

Daljnogled 8 x 32 Bruno

Daljnogled 8 x 32 Bruno
Daljnogled 8 x 32 Bruno. Luksuzni daljnogled s kovinskim ohišjem. Omogoča do 8-kratno povečavo in objektiv 32 mm za svetlo sliko. Vidno polje je 87 metrov na 1000 metrov. Gumijasti ročaji so oblikovani za udoben oprijem. Ovratni trak omogoča, da daljnogled ostane na dosegu roke. Pakirano v vrečko za shranjevanje 420D jacquard. Material: kovina.

Hladilna brisača

Cooling towel - White
Hladilna brisača iz mikrofibre, 100% brez kemikalij. Z 98% funkcijo blokiranja sončne svetlobe do zaščite pred UV 50+. Brisačo lahko enostavno uporabite z dodajanjem hladne vode v stekleničko in tako ustvarite hladno brisačo za hitro osvežitev. Steklenica je narejena iz PP s pokrovom iz ABS in karabinom za prenos na aktivnosti na prostem.

Daljnogled Everest

Daljnogled Everest
Daljnogled 8x21 z rdečimi lečami, ki vam omogočajo, da vidite najmanjše podrobnosti. Vključuje krpico za čiščenje leč. Registriran dizajn®

Zložljiv ležalnik za plažo

Foldable beach lounge chair - Grey
Novost
Lahek in prenosen ležalnik za plažo iz raztegljivega 600D poliestra, ki omogoča, da se lahko naslonite nazaj, čvrst kovinski okvir pa poskrbi za udobno naslonjalo. Vrečka z zadrgo na hrbtni strani poskrbi za vse od senčil do telefona ali zaščite pred soncem. Kompakten in mehek ležalnik z enostavno zložljivim naslonjalom in priloženimi naramnicami za hitro prenašanje, zaradi česar je popoln za sproščen čas na prostem.

Kamp stol Easygo

Outdoor chair Easygo - Black
Kamp stol iz 600D poliestrskih prevlek in železnega ogrodja. Priložena torbica iz najlona za enostavno shranjevanje stola. Nosilnost: do 100 kg.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje