Pohodništvo

Daljnogled 4 x 30 Todd

Daljnogled 4 x 30 Todd
Daljnogled 4 x 30 Todd. Daljnogled z gumijastimi ročaji, mehkimi okularji za udobje in vratno vrvico. Omogoča do 4-kratno povečavo. 217 metrov vidno polje na 1000 metrov. Pakirano v črni najlonski vrečki. Material: plastika.

Daljnogled 8 x 21 Warren

Daljnogled 8 x 21 Warren
Daljnogled 8 x 21 Warren. Kompakten, lahek daljnogled, ki omogoča ogled predmeta do 8-krat bližje. Ima 126 metrsko vidno polje na 1000 metrov. Z mehkimi udobnimi okularji in črno najlonsko vrečko za shranjevanje. Material: plastika.

Hladilna brisača

Hladilna brisača - White
Hladilna brisača iz mikrofibre, 100% brez kemikalij. Z 98% funkcijo blokiranja sončne svetlobe do zaščite pred UV 50+. Brisačo lahko enostavno uporabite z dodajanjem hladne vode v stekleničko in tako ustvarite hladno brisačo za hitro osvežitev. Steklenica je narejena iz PP s pokrovom iz ABS in karabinom za prenos na aktivnosti na prostem.

Daljnogled Everest

Daljnogled Everest
Daljnogled 8x21 z rdečimi lečami, ki vam omogočajo, da vidite najmanjše podrobnosti. Vključuje krpico za čiščenje leč. Registriran dizajn®

Zložljiv ležalnik za plažo

Zložljiv ležalnik za plažo - Grey
Novost
Lahek in prenosen ležalnik za plažo iz raztegljivega 600D poliestra, ki omogoča, da se lahko naslonite nazaj, čvrst kovinski okvir pa poskrbi za udobno naslonjalo. Vrečka z zadrgo na hrbtni strani poskrbi za vse od senčil do telefona ali zaščite pred soncem. Kompakten in mehek ležalnik z enostavno zložljivim naslonjalom in priloženimi naramnicami za hitro prenašanje, zaradi česar je popoln za sproščen čas na prostem.

Kamp stol Easygo

Kamp stol Easygo - Black
Kamp stol iz 600D poliestrskih prevlek in železnega ogrodja. Priložena torbica iz najlona za enostavno shranjevanje stola. Nosilnost: do 100 kg.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje