Pohodništvo

Zložljiva piknik odeja Buffalo

Buffalo picnic plaid - White / Solid black / Grey
Zložljiva piknik odeja Buffalo. Odeja za piknik s karo vzorcem in vodoodporno podlogo z dvema ročajema je idealna za piknike, festivale in ostale aktivnosti na prostem. Velikost 145 x 127 cm. Material: polarni flis 180 g/m². 180 g/m² poliester.

Nepremočljiva piknik odeja Riviera

Nepremočljiva piknik odeja Riviera
Nepremočljiva piknik odeja Riviera. Nepremočljiva piknik odeja z enostavnim ročajem za transport. Velikost odeje je 145 x 130 cm. Material: flis iz poliestra.

Zložljiv daljnogled Hunter 3x33

Hunter 3 x 33 foldable binocular - White
Zložljiv daljnogled Hunter 3x33. Lahek, zložljiv daljnogled vam omogoča kar trikratni zoom. Idealen za gledališče, koncerte in festivale. Material: ABS plastika.

Nepremočljiva piknik odeja Stow-and-go

Stow-and-go water-resistant picnic blanket - Solid black
Priporočamo
Nepremočljiva piknik odeja Stow-and-go. Kompaktna nepremočljiva piknik odeja za uporabo na prostem. Odeja 110 x 140 se zloži v velikost 10 x 15 cm, ki jo zlahka spravimo v priloženo vrečko za shranjevanje s karabinom. Idealno za piknike, uživanje na prostem in festivale. Material: 290T poliester.

Piknik odeja Perry

Perry picnic mat - Grey
Novost
Piknik odeja Perry. Vodoodporna kompaktna piknik odeja. Odeja 110 x 140 cm se zloži v velikost 11 x 18 cm, vključuje vrečko za shranjevanje. Idealno za piknike, uživanje na prostem in festivale. Material: 190T poliester.

16-delni darilni set za preživetje v naravi Dundee

16-delni darilni set za preživetje v naravi Dundee
16-delni darilni set za preživetje v naravi Dundee. Darilni set vsebuje daljnogled 4x30 z gumijastim oprijemom, vratno vrvico in čistilno krpico v torbi za shranjevanje. Torba za shranjevanje vključuje stranske žepe z LED svetilko in multifunkcijsko orodje v obliki kartice. Vključuje baterije. Material: najlon, ABS plastika.

Kompas Direx

Kompas Direx
Kompas Direx. Priročen kompas za orientacijo. Material: plastika.

Mono daljnogled 10x25 Kain

Mono daljnogled 10x25 Kain
Mono daljnogled 10x25 Kain. Mono daljnogled s funkcijo proti bleščanju. Izjemno lahek (67 g), tako da ga lahko vzamete s seboj na vsako potovanje. Gumirana površina zagotavlja dober oprijem, priložena vodoodporna škatla, enostaven za prenašanje s priloženim dvojnim karabinom. Lahko ga pritrdite tudi na pas. Vključuje ovratni trak in čistilno krpico. Vključuje priročnik v EN/FR/DE/IT/ES/NL. Pakirano v darilni škatli Elevate. Ekskluziven dizajn. Material: plastika, guma.

Večnamenski kompas Alverstone

Večnamenski kompas Alverstone
Večnamenski kompas Alverstone. S kompasom, ki vključuje piščalko in termometer, boste vedno vedeli, kje se nahajate. Kompas lahko uporabljate ponoči zahvaljujoč oznakam, ki se svetijo v temi, ko je postavljen na zemljevid, pa prozorno okence olajša poravnavo s severom na zemljevidu. Ekskluzivno izdelan dvojni karabin omogoča enostavno pritrditev. Priložen mini priročnik v EN/FR/DE/IT/ES/NL. Pakirano v darilni škatli Elevate. Ekskluziven dizajn. Material: plastika.

Daljnogled 10 x 25 Discovery

Daljnogled 10 x 25 Discovery
Daljnogled 10 x 25 Discovery. Kompakten daljnogled, ki mogoča do 10-kratno povečavo. Guma in detajli iz titana dajejo daljnogledu sodoben videz. Pakirano v poliestrski vrečki z nastavljivo naramnico za lažje shranjevanje. Vključuje čistilno krpico. Vključuje priročnik v EN/FR/DE/IT/ES/NL. Pakirano v darilni škatli Marksman. Ekskluziven dizajn. Material: cinkove zlitine.

Daljnogled 4 x 30 Todd

Daljnogled 4 x 30 Todd
Daljnogled 4 x 30 Todd. Daljnogled z gumijastimi ročaji, mehkimi okularji za udobje in vratno vrvico. Omogoča do 4-kratno povečavo. 217 metrov vidno polje na 1000 metrov. Pakirano v črni najlonski vrečki. Material: plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje