Potovalni vzglavniki

Napihljivi vzglavnik Detroit

Napihljivi vzglavnik Detroit - Navy
Napihljivi vzglavnik Detroit. Oblikovan za podporo glave in vratu med počitkom, idealen spremljevalec na letalu, vlaku, avtomobilu, pisarni ali hotelu. Vzglavnik je pakiran v majhni vrečki. Material: PVC plastika.

Jersey potovalni set Miami

Jersey potovalni set Miami
Jersey potovalni set Miami. Potovalni set vsebuje napihljiv vratni vzglavnik s svetlo modro zadrgo, masko za oči s svetlo modro elastiko, svetlo modra mehka ušesna čepka in mehko vrečko s svetlo modro zatezno vrvico. Material: jersey.

Komplet potovalnih pripomočkov Toronto

Komplet potovalnih pripomočkov Toronto
Komplet potovalnih pripomočkov Toronto. Vključuje masko za oči, čepke za ušesa, potovalni vzglavnik, nogavice, pakirano v prosojni vreči za shranjevanje. Dodelava samo na vrečki, ne na ostalih komponentah. Material: PVC plastika.

Komplet potovalnih pripomočkov

Komplet potovalnih pripomočkov
Komplet potovalnih pripomočkov iz jerseya z žepom za telefon ali slušalke. Vključuje napihljiv vzglavnik za vrat, masko za oči, mehke čepke za ušesa in mehko vrečko za shranjevanje.

Potovalni vzglavnik Deluxe

Potovalni vzglavnik Deluxe
Preprečite bolečine na vratu, ramenih in glavi. Oblika črke U zagotavlja optimalno podporo vratu, ramen in glave med dolgimi in kratkimi potovanji.

Potovalni komplet Plonet

Potovalni komplet Plonet - Ash Grey / Black
Potovalni komplet z napihljivo potovalno blazino, masko za oči in čepki za ušesa. Pakirano v barvno ujemajoči žametni škatli.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje