Potrebščine za piknik

Zložljiva piknik odeja Buffalo

Zložljiva piknik odeja Buffalo - White / Solid black / Grey
Zložljiva piknik odeja Buffalo. Odeja za piknik s karo vzorcem in vodoodporno podlogo z dvema ročajema je idealna za piknike, festivale in ostale aktivnosti na prostem. Velikost 145 x 127 cm. Material: polarni flis 180 g/m². 180 g/m² poliester.

Nepremočljiva piknik odeja Riviera

Nepremočljiva piknik odeja Riviera
Nepremočljiva piknik odeja Riviera. Nepremočljiva piknik odeja z enostavnim ročajem za transport. Velikost odeje je 145 x 130 cm. Material: flis iz poliestra.

Zložljiva odeja iz flisa Park

Zložljiva odeja iz flisa Park - Solid Black
Novost
Zložljiva odeja iz flisa Park. Klasična karirasta odeja iz flisa z ročajem za lažje prenašanje. Vključuje sprednji žep. Velikost odeje 135 x 120 cm. Material: 160 g/m² poliester.

Piknik odeja Perry

Piknik odeja Perry - Red
Novost
Piknik odeja Perry. Vodoodporna kompaktna piknik odeja. Odeja 110 x 140 cm se zloži v velikost 11 x 18 cm, vključuje vrečko za shranjevanje. Idealno za piknike, uživanje na prostem in festivale. Material: 190T poliester.

Piknik odeja, odporna na vodo in umazanijo Park

Piknik odeja, odporna na vodo in umazanijo Park
Piknik odeja, odporna na vodo in umazanijo Park. Klasična odeja s karirastim vzorcem. Podloga ščiti pred vodo in umazanijo. Ročaj omogoča enostavno prenašanje odeje. Velikost odeje je 145 x 130 cm. Material: akril.

Piknik odeja

Piknik odeja - Black
Iz 160 g flisa plus EPE in PE zagotavlja udobno in praktično piknik odejo. Celotna velikost: 130x145 cm

Piknik odeja Tartan

Piknik odeja Tartan - Black
Tradicionalno oblikovana odeja, velikosti 130x145cm, zgornji del iz tkanega akrila 120 g/m2, z barvnim kvadratnim vzorcem, hrbtni del odeje je iz vodotesnega PVC 110 g/m2.

Piknik torba High Park

Piknik torba High Park
Piknik torba za 4 osebe, vključno z odejo, držalom za steklenice in kakovostnimi kuhinjskimi pripomočki in priborom. Material: 600D poliester.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje