Robčki in prtički

Mokri robčki Hygiene

Wet Wipes Hygiene - White
10 kosov mokrih robčkov v vrečki za večkratno uporabo s pokrovom. Velikost nezloženega robčka: 20 × 15 cm. Idealno za tiskanje ali barvno vinilno nalepko.

Čistilni robčki Elisabeth

Čistilni robčki Elisabeth
Mokri robčki za čiščenje rok in pogosto uporabljenih površin (pametni telefoni, nakupovalni vozički, tipkovnice itd.). Pakirano v embalaži z aluminijasto prevleko (8,5 x 6 cm), robčki se raztegnejo na velikost 18 x 12 cm za enostavno uporabo na vseh večjih površinah. Vsebuje 70 % izopropilnega alkohola, ki čisti in se po uporabi hitro posuši. Pakirano v kartonasti škatli velikosti 15,5 x 12 x 8,5 cm.

Čistilni robčki Masup - White

Čistilni robčki Masup - White
Posamično pakirani alkoholni čistilni robčki za čiščenje rok in površin. Velikost nezloženega robčka: 15,5 × 16,5 cm. Minimalna količina: večkratnik 100 kosov.

Zaščitni komplet MyKit Graid

Zaščitni komplet MyKit Graid
Zaščitni komplet Graid je dobro imeti doma, v avtu ali na počitnicah. Vsebina kompleta: 1 maska za obraz, 4 robčki za čiščenje rok in 1 par rokavic. Vsi predmeti v kompletu ustrezajo vsem veljavnim predpisom EU. Cena vključuje poln barvni tisk.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje