Rolerji

Roler Hémisphère core fashion

Hémisphère core fashion rollerball pen - Blue
Roler Hémisphère core fashion. Prepoznavnega vitkega videza z ozko zaponko in širokim obročkom, na voljo kot kemični svinčnik, roler ali nalivno pero. Na voljo v treh modnih barvah: sodobna kovinsko rdeča, koralno roza in kovinsko modra. Pakirano v darilni škatli Waterman. Material: kovina.

Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Nonet

Nonet duo pen gift set - Gold
Novost
Darilni komplet dveh kemičnih svinčnikov Nonet. Sodoben komplet vključuje kemični svinčnik na zasuk in kemični roler s pokrovčkom, pakirano v darilni škatli Luxe. Oba kemična svinčnika imata zlate detajle. Vključuje dodatno polnilo. Zgornji del ima zlato podlago. Velikost kemičnega svinčnika: 13,4 cm, 1,05 cm, teža: 23 g, dolžina pisanja: 800 m. Velikost kemičnega rolerja: 13,5 cm, 1,05 cm, teža: 23 g, dolžina pisanja: 400 m. Material: kovina.

Roler Geneva

Geneva rollerball pen - Silver / Navy
Roler Geneva. Prefinjen roler z matiranim zgornjim delom in svetlečim kromiranim spodnjim delom ter ujemajočimi kromiranimi poudarki. Vključuje žametno vrečko za shranjevanje in darilno škatlo Avenue (velikost: Velikost 16 x 2,5 x 1,5 cm. Material: kovina.

Roler Classic 0,7

Classic rollerpen plus 0.7 - White
Roler Classic 0,7. Posebej zasnovan za pritrjevanje na trde platnice zvezkov Classic. V mat videzu s kovinsko sponko in konico debeline 0,7 mm. Material: ABS plastika.

Kemični roler Parker Vector

Vector rollerball pen - White
Novost
Priporočamo
Kemični roler Parker Vector. Preprost, uporaben in zanesljiv kemični svinčnik posebne prilagodljivosti in kakovosti. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: plastika, nerjaveče jeklo.

Roler Sonnet

Sonnet rollerball pen - Blue / Silver
Roler Sonnet. Parkerjev simbol elegance s klasičnim prefinjenim slogom. Skrbno izbrani detajli za dodatek prefinjenosti k vaši izkušnji pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Kemični roler Waterman Hémisphère

Hémisphère rollerball pen - Silver / Gold
Kemični roler Waterman Hémisphère. Preprostega, klasičnega videza. Praktičen in diskreten, saj ga lahko neopazno pospravite v žep, torbo ali dnevnik. Atraktiven dizajn z zapeljivo, preprosto eleganco. Pakirano v darilni škatli Waterman. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Kemični roler IM

IM rollerball pen - White / Silver
Priporočamo
Kemični roler IM. Profesionalen, zanesljiv. Uveljavljen, uglajen idealen partner z neomejenim potencialom. Z detajli iz nerjavečega jekla v prepoznavnem Parker videzu za nepozabno izkušnjo pisanja. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Kemični roler Waterman Expert

Expert rollerball pen - Steel
Kemični roler Waterman Expert. Novi drzni dizajn kolekcije Expert. V tej kolekciji se tako klasične kot drzne barve srečujejo z ikoničnim dizajnom in skupaj ustvarijo vrhunski personaliziran izdelek v prefinjenem poslovnem slogu. Pakirano v darilni škatli Waterman. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Lakirano.

Kemični roler Parker IM

IM rollerball pen - Silver
Kemični roler Parker IM. 6 barvnih kombinacij v Parkerjevem slogu, ki združujejo klasično s sodobnim. Lakiranje in kromiranje po najboljših standardih ter visokokakovostni proizvodni proces zagotavljata, da so Parker izdelki znani po vsem svetu. Pakirano v darilni škatli Parker. Vključuje polnilo za ponovno polnjenje. Ekskluziven dizajn. Material: kovina.

Roler iz plastike in nerjavečega jekla Parker Jotter

Jotter plastic with stainless steel rollerbal pen - White
Novost
Roler iz plastike in nerjavečega jekla Parker Jotter. Roler je moderna interpretacija originalne izdaje z ikonično sponko v obliki puščice in značilno obliko. Na voljo v barvah, ki se ujemajo z uspešnicami iz kolekcije Jotter Core (106475/ 106477) in novimi barvami Jotter Originals. Pakirano v darilni škatli Parker. Material: plastika, nerjaveče jeklo.

Komplet dveh kemičnih svinčnikov Orleans

Komplet dveh kemičnih svinčnikov Orleans
Novost
Komplet dveh kemičnih svinčnikov Orleans. Vključuje kemični svinčnik in roler z zgornjim delom iz topovskega brona in črnim aluminijastim spodnjim delom, pakirano v darilni škatli Luxe. Velikost kemičnega svinčnika: 13,15 cm x 1,32 cm, teža: 34 g, dolžina pisanja: 800 m. Velikost kemičnega rolerja: 13,33 cm x 1,32 cm, teža: 39 g, dolžina pisanja: 400 m. Material: kovina.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje