Spinnerji

Sestavljanka v kvadratni obliki Paolo

Sestavljanka v kvadratni obliki Paolo
Drsna sestavljanka v kvadratni obliki Paolo. Zabavna promocijska sestavljanka, ki bo vašo blagovno znamko postavila na prvo mesto. Na voljo s standardno dodelavo ali digitalnim tiskom različnih barv. Material: PP plastika.

Vrtavka Flow ring

Vrtavka Flow ring
Spiner gibki obroč iz nerjavečega jekla v netkani vrečki. Vrtite ga na roki in si ga podajajte iz ene roke v drugo.

Napihljive navijaške palice Cheer

Napihljive navijaške palice Cheer - White
Napihljive navijaške palice Cheer. Set napihljivih navijaških palic in slamico za napihovanje. Odličen izdelek za večkratno uporabo in zabavo pri podpori vaše najljubše ekipe. Vsaka palica je velikosti 60x10 cm z velikim prostorom za dodelavo. Odlične za ustvarjanje dobrega vzdušja. Material: PE plastika.

Plastični frizbi za pse Max

Plastični frizbi za pse Max - White
Bestseller
Plastični frizbi za pse Max. Primeren za poletne promocijske akcije ali podjetja, ki se ukvarjajo s hišnimi ljubljenčki. Frizbi ponuja cenovno dostopen in zabaven način za promocijo vaše kampanje. Material: PE plastika, pena EVA.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje