Športne stekleničke, bidoni

Športne stekleničke, bidoni

Športna steklenička z lesenim pokrovom Kai 540 ml

Kai 540 ml glass sport bottle with wood lid - White
Priporočamo
Športna steklenička z lesenim pokrovom Kai 540 ml. Enostenska steklenica iz borosilikatnega stekla brez BPA z mehkim silikonskim ovitkom za boljši oprijem. Vsebuje pokrov iz bambusa in nedrseče dno. Ni primerno za zamrzovanje ali mikrovalovno pečico. Prostornina 540 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: steklo, silikon, les.

Športna steklenička iz tritana Apollo 740 ml

Apollo 740 ml Tritan™ sport bottle - Transparent clear
Novost
Športna steklenička iz tritana Apollo 740 ml. Enostenska steklenička s preklopnim nastavkom za pitje. Narejena iz trpežnega tritana. Namenjena zunanji uporabi, odporna proti poškodbam in madežem. Prostornina 740 ml. Material: Tritan™.

Športna steklenička z ustnikom H2O Vibe 850 ml

H2O Vibe 850 ml spout lid sport bottle - Transparent / White
Novost
Športna steklenička z ustnikom H2O Vibe 850 ml. Enostenska športna steklenička z ravnim dizajnom. Ima pokrov proti razlivanju s preklopnim nastavkom za pitje. Prostornina; 850 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite svojo popolno steklenico. Pišite nam za dodatne barvne možnosti. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: Plastika PET in plastika PP.

Športna steklenička Gradient 740 ml

Gradient 740 ml sport bottle - Orange / Silver
Športna steklenička Gradient 740 ml. Enostenska steklenica s pokrovom, odpornim proti razlitju in preklopnim nastavkom za pitje. Priročna in enostavna za uporabo na potovanjih. Atraktivna steklenica s trendovskim barvnim videzom. Prostornina 740 ml. Material: aluminij brez BPA.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Gessi 590 ml

Gessi 590 ml copper vacuum insulated sport bottle - White
Novost
Vakuumsko izolirana športna steklenička Gessi 590 ml. Dvostenska steklenica iz nerjavečega jekla z bakreno izolacijo, ki ohranja pijačo vročo najmanj 12 ur in hladno do 48 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. S pokrovom iz nerjavečega jekla in ročajem za transport. Funkcija dvojnega odpiranja za enostavno čiščenje in polnjenje. Prostornina 590 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Športna steklenička Camelbak Podium 620 ml

Podium 620 ml sport bottle - White
Novost
Športna steklenička Camelbak Podium 620 ml. Enostenska stisljiva športna steklenička z navojnim pokrovom, odpornim proti razlitju. Z izboljšanim sistemom čiščenja in odličnim prileganjem. Izdelana iz medicinskega samotesnilnega silikona Jet Valve™. Prostornina 620 ml. Zapakiran v ekskluzivno darilno škatlo CamelBak. Življenjska garancija za napake v proizvodnji z Got Your Bak™. Material: PP plastika.

Vreča za vodo v obliki nogometnega dresa Goal 500 ml

Goal 500 ml football jersey water bag - White
Vreča za vodo v obliki nogometnega dresa Goal 500 ml. Laminirana vrečka za pijače z aluminijastim karabinom. Vključuje navojni pokrov in športni ustnik za pitje. Prostornina 500 ml. Material: PET plastika, PE plastika, PP plastika.

Športna steklenička Lumi 590 ml

Lumi 590 ml sport bottle - White
Na razprodaji
Športna steklenička Lumi 590 ml. Športna steklenička Lumi je enostenski s pokrovom, odpornim proti razlitju in ročajem s funkcijo karabina. Pokrov vsebuje COB luč z dvema svetlobnima načinoma. Prostornina 590 ml. Material: Tritan™.

Športna steklenička s preklopnim nastavkom za pitje in ergonomskim oprijemom Baseline® Plus 500 ml

Baseline® Plus grip 500 ml flip lid sport bottle - White / Solid black
Bestseller
Športna steklenička s preklopnim nastavkom za pitje in ergonomskim oprijemom Baseline® Plus 500 ml. Enostenska športna steklenička z ergonomskim oprijemom. Ima pokrov proti razlivanju s preklopnim nastavkom za pitje. Prostornina 500 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite svojo popolno steklenico. Za dodatne barvne možnosti se obrnite na službo za stranke. Izdelano v Veliki Britaniji. Material: HDPE plastika, PP plastika.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje