Športne stekleničke, bidoni

Športne stekleničke, bidoni

Vakuumsko izolirana steklenica Pinto 750 ml

Pinto 750 ml copper vacuum insulated bottle - White
Priporočamo
Vakuumsko izolirana steklenica Pinto 750 ml. Vakuumsko izolirana steklenica ohranja vroče pijače do 12 ur, hladne pijače pa do 48 ur. Vaša pijača bo ostala topla oziroma hladna zaradi dvostenske konstrukcije iz nerjavečega jekla in izolacije iz bakra. Zunanjost steklenice je iz praškastega premaza. Prostornina 750 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Športna steklenička z lesenim pokrovom Kai 540 ml

Kai 540 ml glass sport bottle with wood lid - White
Priporočamo
Športna steklenička z lesenim pokrovom Kai 540 ml. Enostenska steklenica iz borosilikatnega stekla brez BPA z mehkim silikonskim ovitkom za boljši oprijem. Vsebuje pokrov iz bambusa in nedrseče dno. Ni primerno za zamrzovanje ali mikrovalovno pečico. Prostornina 540 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: steklo, silikon, les.

Športna steklenička iz tritana Apollo 740 ml

Apollo 740 ml Tritan™ sport bottle - Transparent clear
Novost
Športna steklenička iz tritana Apollo 740 ml. Enostenska steklenička s preklopnim nastavkom za pitje. Narejena iz trpežnega tritana. Namenjena zunanji uporabi, odporna proti poškodbam in madežem. Prostornina 740 ml. Material: Tritan™.

Športna steklenička z ustnikom H2O Vibe 850 ml

H2O Vibe 850 ml spout lid sport bottle - Transparent / White
Novost
Športna steklenička z ustnikom H2O Vibe 850 ml. Enostenska športna steklenička z ravnim dizajnom. Ima pokrov proti razlivanju s preklopnim nastavkom za pitje. Prostornina; 850 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite svojo popolno steklenico. Pišite nam za dodatne barvne možnosti. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: Plastika PET in plastika PP.

Športna steklenička Gradient 740 ml

Gradient 740 ml sport bottle - Orange / Silver
Športna steklenička Gradient 740 ml. Enostenska steklenica s pokrovom, odpornim proti razlitju in preklopnim nastavkom za pitje. Priročna in enostavna za uporabo na potovanjih. Atraktivna steklenica s trendovskim barvnim videzom. Prostornina 740 ml. Material: aluminij brez BPA.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Gessi 590 ml

Gessi 590 ml copper vacuum insulated sport bottle - White
Novost
Vakuumsko izolirana športna steklenička Gessi 590 ml. Dvostenska steklenica iz nerjavečega jekla z bakreno izolacijo, ki ohranja pijačo vročo najmanj 12 ur in hladno do 48 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. S pokrovom iz nerjavečega jekla in ročajem za transport. Funkcija dvojnega odpiranja za enostavno čiščenje in polnjenje. Prostornina 590 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Športna steklenička Camelbak Podium 620 ml

Podium 620 ml sport bottle - White
Novost
Športna steklenička Camelbak Podium 620 ml. Enostenska stisljiva športna steklenička z navojnim pokrovom, odpornim proti razlitju. Z izboljšanim sistemom čiščenja in odličnim prileganjem. Izdelana iz medicinskega samotesnilnega silikona Jet Valve™. Prostornina 620 ml. Zapakiran v ekskluzivno darilno škatlo CamelBak. Življenjska garancija za napake v proizvodnji z Got Your Bak™. Material: PP plastika.

Vreča za vodo v obliki nogometnega dresa Goal 500 ml

Goal 500 ml football jersey water bag - White
Vreča za vodo v obliki nogometnega dresa Goal 500 ml. Laminirana vrečka za pijače z aluminijastim karabinom. Vključuje navojni pokrov in športni ustnik za pitje. Prostornina 500 ml. Material: PET plastika, PE plastika, PP plastika.

Športna steklenička Lumi 590 ml

Lumi 590 ml sport bottle - White
Na razprodaji
Športna steklenička Lumi 590 ml. Športna steklenička Lumi je enostenski s pokrovom, odpornim proti razlitju in ročajem s funkcijo karabina. Pokrov vsebuje COB luč z dvema svetlobnima načinoma. Prostornina 590 ml. Material: Tritan™.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje