Športni zapestni trakovi

Fitnes naglavni trak Roger

Roger fitness headband - White
Fitnes naglavni trak Roger. Mehak in vpojen elastični bombažni naglavni trak s pravokotnim prostorom 90x30mm za dodelavo. Material: bombaž.

Univerzalni športni ročni trak

Univerzalni športni ročni trak
Športni ročni trak iz neoprena, ki ustreza vsem običajnim mobilnim telefonom (iPhone 5, 6, 7, 8, X in Xs' Samsung S6, S7, S8 in S9), tako da jih lahko vzamete s seboj na tek ali druge dejavnosti. Sprednja stran ima odsevni trak okoli okenca za dodatno vidljivost v temi. Ježka lahko prilagodite različnim velikostim.

Nosilec za tek z LED lučko

Nosilec za tek z LED lučko
Na razprodaji
Vadite varno v temi s tem univerzalnim ročnim trakom iz neoprena z vgrajeno LED lučko in trakom z ježkom. Ustreza vsem običajnim telefonom, kot so npr. iPhone 5, iPhone 6, Samsung Galaxy 5 in HTC one. Z žepkom za shranjevanje ključev.

Univerzalni športni ročni trak za telefon

Universal phone sport armband - Black / Grey
Športni ročni trak za telefon iz neoprena. Ustreza vsem običajnim telefonom, npr.: iPhone 5, 6, 7 in 8' Samsung Galaxy S4 ter HTC one. Vključno z žepkom za shranjevanje ključev in slušalk.

Večbarvna LED zapestnica Tico

Tico multi-colour LED bracelet - Lime
Večbarvna LED zapestnica Tico. Silikonska zapestnica z večbarvno utripajočo LED lučko. Idealno za zabave, festivale in vse notranje ali zunanje dogodke v nočnem času. Vključuje baterije. Material: silikon.

Zapestnica z varnostno ključavnico Taggy

Taggy bracelet with security lock - White
Zapestnica z varnostno ključavnico Taggy. Zapestnica iz poliestra z varnostno ključavnico. Varnostna ključavnica preprečuje, da bi si zapestnico sneli, zato je popolna za zabave in dogodke. Material: poliester.

Odsevni trak, velik

Reflective slap wrap large - White
Odsevni trak, velik. Odsevni trak je trak, ki ga zlahka pritrdite okoli gležnjev in zapestja za jasno vidnost ponoči. Na voljo so različne velikosti. Na voljo so tudi različne možnosti za barvo na zunanji in notranji strani. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC, vinil in kovina.

Odsevni zapestni trak Hitz

Odsevni zapestni trak Hitz
Odsevni zapestni trak Hitz. Hitra namestitev za hitro varnost. Poskrbite, da boste vidnejši. Skladno z EN13356. Material: PVC plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje