Športni zapestni trakovi

Fitnes naglavni trak Roger

Fitnes naglavni trak Roger - White
Fitnes naglavni trak Roger. Mehak in vpojen elastični bombažni naglavni trak s pravokotnim prostorom 90x30mm za dodelavo. Material: bombaž.

Univerzalni športni ročni trak

Univerzalni športni ročni trak
Športni ročni trak iz neoprena, ki ustreza vsem običajnim mobilnim telefonom (iPhone 5, 6, 7, 8, X in Xs' Samsung S6, S7, S8 in S9), tako da jih lahko vzamete s seboj na tek ali druge dejavnosti. Sprednja stran ima odsevni trak okoli okenca za dodatno vidljivost v temi. Ježka lahko prilagodite različnim velikostim.

Nosilec za tek z LED lučko

Nosilec za tek z LED lučko
Na razprodaji
Vadite varno v temi s tem univerzalnim ročnim trakom iz neoprena z vgrajeno LED lučko in trakom z ježkom. Ustreza vsem običajnim telefonom, kot so npr. iPhone 5, iPhone 6, Samsung Galaxy 5 in HTC one. Z žepkom za shranjevanje ključev.

Univerzalni športni ročni trak za telefon

Univerzalni športni ročni trak za telefon - Black / Grey
Športni ročni trak za telefon iz neoprena. Ustreza vsem običajnim telefonom, npr.: iPhone 5, 6, 7 in 8' Samsung Galaxy S4 ter HTC one. Vključno z žepkom za shranjevanje ključev in slušalk.

Zapestnica po meri Mojo – bela

Zapestnica po meri Mojo – bela
Po naročilu izdelana poliestrska zapestnica s plastično zaponko. Z možnostjo sublimacijskega tiska na eni strani. Minimalna količina: 100 kosov.

Večbarvna LED zapestnica Tico

Večbarvna LED zapestnica Tico - Solid Black
Na razprodaji
Večbarvna LED zapestnica Tico. Silikonska zapestnica z večbarvno utripajočo LED lučko. Idealno za zabave, festivale in vse notranje ali zunanje dogodke v nočnem času. Vključuje baterije. Material: silikon.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje