Tehtnice za prtljago

Tehtnica za prtljago Weighit

Tehtnica za prtljago Weighit - White
Tehtnica za prtljago v ABS ohišju. Največja merilnost: do 40 kg. Merjenje v kilogramih. Baterija priložena. Pakirano posamično v srebni škatli.

Elektronska tehtnica za prtljago

Elektronska tehtnica za prtljago
Elektronska tehtnica za prtljago izmeri do 50 kg teže ter ima funkcijo prazne baterije, preobremenitve, zaslon s temperaturo, je odporna proti poškodbam in vključuje 3V baterijo.

Polnilna baterija 3 v 1 Powerscale

Polnilna baterija 3 v 1 Powerscale
Polnilna baterija 3 v 1, z LED svetilko in tehtnico za prtljago, s kapaciteto 2500 mAh. Primerna za polnjenje pametnega telefona, z izhodiščno napetostjo DC 5V/1A. Z indikatorjem in USB kablom z mikro USB vtičem.

Digitalna tehtnica za prtljago CHECKIN

Digitalna tehtnica za prtljago CHECKIN - White
Mini digitalna tehtnica iz ABS plastike z nosilnostjo 40 kg. Idealna za kovčke. Priloženi 1 CR2032 baterija. Mere: 37 x 100 x 27 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje