Termo vrči

Vakuumsko izolirana steklenica Pinto 750 ml

Pinto 750 ml copper vacuum insulated bottle - White
Priporočamo
Bestseller
Vakuumsko izolirana steklenica Pinto 750 ml. Vakuumsko izolirana steklenica ohranja vroče pijače do 12 ur, hladne pijače pa do 48 ur. Vaša pijača bo ostala topla oziroma hladna zaradi dvostenske konstrukcije iz nerjavečega jekla in izolacije iz bakra. Zunanjost steklenice je iz praškastega premaza. Prostornina 750 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izoliran lonček Lebou 360 ml

Lebou 360 ml copper vacuum insulated tumbler - White
Novost
Vakuumsko izoliran lonček Lebou 360 ml. Kompakten in vzdržljiv lonček, idealen za v službo in na potovanja. Vakuumsko izoliran lonček iz nerjavečega jekla z notranjo izolacijo iz bakra omogoča hranjenje vročih pijač do 8 ur in hladnih do 24 ur. Pokrov ima funkcijo zaklepanja. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani. Prostornina 360 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo, PP plastika.

Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml

Geo 350 ml copper vacuum insulated tumbler - White
Priporočamo
Bestseller
Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml. Dvostenski lonček z izolacijo iz bakra, ki omogoča, da vaša pijača ostane vroča do 8 ur in mrzla do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani lončka. Vključuje pokrov za enostavno pitje. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Prostornina 350 ml. Artikel ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izoliran lonček Hugo 470 ml

Hugo 470 ml copper vacuum insulated tumbler - White
Vakuumsko izoliran lonček Hugo 470 ml. Trajen, dvostenski vakuumsko izoliran lonček iz nerjavečega jekla in izolacije iz bakra omogoča, da pijača v njem ostane vroča do 8 ur in hladna do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani. Vključuje prozoren pokrov. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Je trendovskega videza z geometričnim vzorcem. Prostornina 470 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Dvostenski keramični lonček Reno 370 ml

Reno 370 ml double-walled ceramic tumbler - White
Novost
Dvosstenski keramični lonček Reno 370 ml. Keramični lonček z mat in sijočo kontrastno zasnovo. Dvostenska keramična konstrukcija preprečuje tudi kondenzacijo na zunanji strani lončka. Lesen pokrov. Prostornina 370 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: keramika, les.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Gessi 590 ml

Gessi 590 ml copper vacuum insulated sport bottle - White
Novost
Vakuumsko izolirana športna steklenička Gessi 590 ml. Dvostenska steklenica iz nerjavečega jekla z bakreno izolacijo, ki ohranja pijačo vročo najmanj 12 ur in hladno do 48 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. S pokrovom iz nerjavečega jekla in ročajem za transport. Funkcija dvojnega odpiranja za enostavno čiščenje in polnjenje. Prostornina 590 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 480 ml

Thor 480 ml copper vacuum insulated sport bottle - White
Novost
Bestseller
Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 480 ml. Dvostenska vakuumsko izolirana steklenica iz nerjavečega jekla z izolacijo iz bakra omogoča pijačam, da ostanejo hladne do 48 ur ali vroče najmanj 12 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Lesen navojni pokrov. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Prostornina 480 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje