Torbe na kolesih

Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" Proton

Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" Proton
Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" Proton. Torba s predelkom za prenosni računalnik s posebnim odpiranjem za rentgenske preglede na letališčih, ki omogoča večjo hitrost, varnost in priročnost. Ekskluziven dizajn. Predel za prenosni računalnik velikosti 17" se odpira s strani. Glavni predelek z zadrgo z režami za dokumente, notranjimi stranskimi žepi in snemljivim organizatorjem TechTrap. Žep za multimedijske naprave in odprtino za slušalke. Sprednji žep z zadrgo in obeskom za ključe. Sprednji spodnji žep in skriti žepi za shranjevanje vrednih predmetov. 3 stranski prostorni žepi z zadrgo. Hrbtna stran je zasnovana tako, da zdrsne čez ročaj kovčka. Material: dobby najlon, Scuba.

Nahrbtnik s koleščki Lyns 17"

Nahrbtnik s koleščki Lyns 17"
Nahrbtnik s koleščki Lyns 17". Glavni predelek s pregradami za dokumente in etuijem za prenosni računalnik, ki ustreza večini prenosnikov do velikosti 17". Sprednji žep s shranjevalnikom in žepom za manjšo elektroniko in izhodom za slušalke. Izvlečni ročaj in zakritimi koleščki z snemljivo prevleko. Nahrbtnik s snemljivima naramnicama in izredno udobnim nosilnim ročajem. Material: 840D najlon.

Kovček za letalska potovanja Proton

Kovček za letalska potovanja Proton
Kovček za letalska potovanja Proton. Kabinski kovček z velikim glavnim predelkom z zadrgo vključuje snemljiv oblazinjen predal za prenosni računalnik za hitrejši prehod čez rentgenski pregled. Primeren za večino prenosnih računalnikov velikosti 17". Glavni predelek z zadrgo je dovolj prostoren za večdnevno potovanje. Dodatni predelek na zadrgo vključuje žepke za shranjevanje dokumentov in mrežaste žepe. Sprednji žep z zadrgo vključuje snemljiv organizator za organizacijo pripomočkov. Ekskluziven dizajn. Material: dobby najlon, Scuba.

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business
Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business. Priročen in enostaven za uporabo, z ekskluzivnim dizajnom, primeren za ročno prtljago, idealen za krajše izlete. Kovček je namenjen prenosnim računalnikom velikosti 15.4", vključuje dodatne žepe za shranjevanje dokumentov in ostalih pripomočkov. Material: 600D poliester.

Potovalna torba na koleščkih Proton

Potovalna torba na koleščkih Proton
Potovalna torba na koleščkih Proton. Glavni predelek na zadrgo, ki se odpira v obliki črke U. Zgornji žep za elektroniko s prevleko nylex. Velik sprednji žep z zadrgo vsebuje snemljivo shranjevalno ploščo za elektroniko in žepni shranjevalnik. Dva velika žepa vsebujeta podaljšan notranji žep za čevlje. Dodatni zunanji stranski žep z zadrgo. Elastična mreža na zgodnji strani kot dodatni prostor za shranjevanje. Identifikacijski označevalnik na hrbtni strani. Vgradni, izvlečni ročaj in koleščki z vogalnimi ščitniki. Priročni stranski ročaj z neoprenskim oblazinjenjem, dvema zgornjima ročajema in glavnim ročajem iz trpežne tkanine z udobnim oprijemom. Znamka Elleven z značilno prevleko in zasnovo. Material: dobby najlon, Scuba.

Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton

Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton
Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton. Kabinski kovček z žepom za prenosni računalnik, ki omogoča hiter prehod čez varnostni pregled na letališču. Primeren za večino prenosnih računalnikov velikosti 15". Reže za shranjevanje dokumentov in odprtina za slušalke. Žep za shranjevanje multimedijskih naprav. Sprednji žep z zadrgo. Udobne naramnice in ročaj za prenašanje. Ekskluziven dizajn. Material: Dobby najlon.

Torba za prenosni računalnik Navigator 14"

Torba za prenosni računalnik Navigator 14"
Torba za prenosni računalnik Navigator 14". Torba za prenosni računalnik s sprednjim žepom na zadrgo s priloženim shranjevalnikom, glavnim predelkom z zadrgo za prenosni računalnik do velikosti 14" in predelkom za tablični računalnik. Ekskluziven dizajn. Snemljiva in nastavljiva naramnica. Nosilne ročice. Trak na hrbtni strani za pritrditev na ročaj kovčka. Prožna stranska vrvica vam omogoča pritrditev dežnika ali stekleničke za vodo. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21"

Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21"
Priporočamo
Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21". Nahrbtnik s koleščki Vapor 21" ponuja unikatni žep za prenosni računalnik, ki ga je moč doseči tudi skozi sprednji žep. Sprednji podložen žep je namenjen shranjevanju tabličnega računalnika. Ponuja vse, kar bi pričakovali od kosa prtljage, kot so skriti koleščki, izvlečni ročaj, glavnim predelkom s trakovi za pritrditev in mrežastim žepom za perilo. Sprednji žep vsebuje shranjevalnik za vse vaše pripomočke. Nahrbtnik ima stranski, spodnji ter zgornji ročaj, kar olajša nošenje v tesnih prostorih. Material: 210D najlon, 600D poliester, 150D poliester.

Potovalka Venture

Potovalka Venture
Potovalka Venture. Potovalka, namenjena posameznikom z željo po pustolovščinah. Velik glavni predelek z notranjim mrežastim žepom. Velik sprednji žep z organizatorjem. Snemljiva, nastavljiva naramnica. Stranski žep. Pas za pritrjevanje na kovčke. Material: bombažno platno (450 g/m²) .

Poslovni nahrbtnik

Poslovni nahrbtnik
Poslovni nahrbtnik. Poslovni nahrbtnik z ročaji, nevidno zadrgo, zunanjimi žepi za telefon na zadrgo in dvema stranskima žepoma. V notranjosti ima velik prostor za prenosni računalnik (do 15"), prostor za tablični računalnik (do 10") ter žepe za kartice, vozovnice in račune. Material: poliester.

Potovalna torba Classic

Potovalna torba Classic
Priporočamo
Potovalna torba Classic. Potovalna torba, narejena iz bombažnega platna, ima velik glavni predelek in edinstvene elemente Field & Co.™. Ekskluziven dizajn. Dodatki iz trde plastike, sprednji žep na zadrgo in trpežnim ročajem. Odpet stranski pas sprosti dodatni prostor v torbi, ko ga potrebujete. Na hrbtni stranici je zategovalni pas za pritrditev na ročaje kovčka. Material: bombažno platno 610 g/m².
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje