Torbe na kolesih

Hladilna torba na kolesih za 32 pločevink

Roller 32-can cooler bag with wheels - Grey / Solid black
Hladilna torba na kolesih za 32 pločevink. Odlična za prireditve na prostem. Glavni predelek z zadrgo drži do 32 pločevink. Odprt sprednji žep. Zložljiva teleskopska ročica se razteza do 38 cm. Dvojni zunanji nosilni ročaji. Neprepustna podloga PEVA Ultra Safe™. Zložljiva za enostavno shranjevanje. Material: 600D poliester.

Kovček Wembley

Kovček Wembley
Kovček Wembley. Kabinski kovček z ekskluzivnim dizajnom, s glavnim predelkom na zadrgo, zapiranjem na zaponke in sprednjim žepom z zadrgo. Material: 600D poliester.

Velika potovalka Wembley

Velika potovalka Wembley
Velika potovalka Wembley. Ekskluziven dizajn s koleščki za lažji transport, 2 ločenima predelkoma in dvema žepoma z zadrgo za enostaven dostop do dokumentov in ostalih pripomočkov. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik s koleščki Lyns 17"

Nahrbtnik s koleščki Lyns 17"
Nahrbtnik s koleščki Lyns 17". Glavni predelek s pregradami za dokumente in etuijem za prenosni računalnik, ki ustreza večini prenosnikov do velikosti 17". Sprednji žep s shranjevalnikom in žepom za manjšo elektroniko in izhodom za slušalke. Izvlečni ročaj in zakritimi koleščki z snemljivo prevleko. Nahrbtnik s snemljivima naramnicama in izredno udobnim nosilnim ročajem. Material: 840D najlon.

Kovček za letalska potovanja Proton

Kovček za letalska potovanja Proton
Kovček za letalska potovanja Proton. Kabinski kovček z velikim glavnim predelkom z zadrgo vključuje snemljiv oblazinjen predal za prenosni računalnik za hitrejši prehod čez rentgenski pregled. Primeren za večino prenosnih računalnikov velikosti 17". Glavni predelek z zadrgo je dovolj prostoren za večdnevno potovanje. Dodatni predelek na zadrgo vključuje žepke za shranjevanje dokumentov in mrežaste žepe. Sprednji žep z zadrgo vključuje snemljiv organizator za organizacijo pripomočkov. Ekskluziven dizajn. Material: dobby najlon, Scuba.

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business
Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business. Priročen in enostaven za uporabo, z ekskluzivnim dizajnom, primeren za ročno prtljago, idealen za krajše izlete. Kovček je namenjen prenosnim računalnikom velikosti 15.4", vključuje dodatne žepe za shranjevanje dokumentov in ostalih pripomočkov. Material: 600D poliester.

Potovalna torba na koleščkih Proton

Potovalna torba na koleščkih Proton
Potovalna torba na koleščkih Proton. Glavni predelek na zadrgo, ki se odpira v obliki črke U. Zgornji žep za elektroniko s prevleko nylex. Velik sprednji žep z zadrgo vsebuje snemljivo shranjevalno ploščo za elektroniko in žepni shranjevalnik. Dva velika žepa vsebujeta podaljšan notranji žep za čevlje. Dodatni zunanji stranski žep z zadrgo. Elastična mreža na zgodnji strani kot dodatni prostor za shranjevanje. Identifikacijski označevalnik na hrbtni strani. Vgradni, izvlečni ročaj in koleščki z vogalnimi ščitniki. Priročni stranski ročaj z neoprenskim oblazinjenjem, dvema zgornjima ročajema in glavnim ročajem iz trpežne tkanine z udobnim oprijemom. Znamka Elleven z značilno prevleko in zasnovo. Material: dobby najlon, Scuba.

Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton

Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton
Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton. Kabinski kovček z žepom za prenosni računalnik, ki omogoča hiter prehod čez varnostni pregled na letališču. Primeren za večino prenosnih računalnikov velikosti 15". Reže za shranjevanje dokumentov in odprtina za slušalke. Žep za shranjevanje multimedijskih naprav. Sprednji žep z zadrgo. Udobne naramnice in ročaj za prenašanje. Ekskluziven dizajn. Material: Dobby najlon.

Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21"

Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21"
Priporočamo
Nahrbtnik s koleščki za prenosni računalnik Vapor 21". Nahrbtnik s koleščki Vapor 21" ponuja unikatni žep za prenosni računalnik, ki ga je moč doseči tudi skozi sprednji žep. Sprednji podložen žep je namenjen shranjevanju tabličnega računalnika. Ponuja vse, kar bi pričakovali od kosa prtljage, kot so skriti koleščki, izvlečni ročaj, glavnim predelkom s trakovi za pritrditev in mrežastim žepom za perilo. Sprednji žep vsebuje shranjevalnik za vse vaše pripomočke. Nahrbtnik ima stranski, spodnji ter zgornji ročaj, kar olajša nošenje v tesnih prostorih. Material: 210D najlon, 600D poliester, 150D poliester.

Kovček Basic

Basic weekend trolley - Grey
Iz trpežne 600D poliestrske tkanine. Z raztegljivim dvocevnim ročajem. S sprednjim žepom in glavnim predelkom z zadrgo.

Potovalka s koleščki The City

Potovalka s koleščki The City
S podlogo iz mikrovlaken in sivimi detajli iz semiša, 4 predelki, ekstra veliko odprtino za lažji dostop in kapaciteto do 40 litrov, registriran dizajn

Nahrbtnik s koleščki

Nahrbtnik s koleščki
Moderen in funkcionalen. Ta nahrbtnik združuje funkcionalnost z modnim videzom. Pritegnil bo vsako pozornost od ročaja do koles. Registriran dizajn®
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje