Torbe na kolesih

Prisrčnica Elixer 175 ml

Elixer 175 ml hip flask - Blue
Novost
Prisrčnica Elixer 175 ml. Enostenska prisrčnica z navojnim pokrovom. Prostornina 175 ml. Zapakirana v belo darilno škatli. Material: nerjaveče jeklo.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" in USB vhodom Overland

Overland 17" TSA laptop backpack - Heather grey
Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" in USB vhodom Overland. Eleganten nahrbtnik za prenosni računalnik velikosti 17" in USB vhodom in kablom. Stranski žep z RFID zaščito, dodatni žepi z zadrgo in pas za pritrditev na kovček. Enostaven za prenašanje zahvaljujoč ročajem in oblazinjenim naramnicam. Narejen iz materiala 600D PolyCanvas. Material: 600D poli platno.

Vakuumsko izolirana termovka Gallup 500 ml

Gallup matte 500 ml vacuum insulated flask - White
Vakuumsko izolirana termovka Gallup 500 ml. Dvoslojna termovka iz nerjavečega jekla z vgrajenim lončkom v pokrovu. V trendovskem matiranem videzu. Prostornina 500 ml. Material: nerjaveče jeklo.

Kovček Wembley

Kovček Wembley
Kovček Wembley. Kabinski kovček z ekskluzivnim dizajnom, s glavnim predelkom na zadrgo, zapiranjem na zaponke in sprednjim žepom z zadrgo. Material: 600D poliester.

Velika potovalka Wembley

Velika potovalka Wembley
Velika potovalka Wembley. Ekskluziven dizajn s koleščki za lažji transport, 2 ločenima predelkoma in dvema žepoma z zadrgo za enostaven dostop do dokumentov in ostalih pripomočkov. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik Navigator 15.6"

Nahrbtnik za prenosni računalnik Navigator 15.6"
Nahrbtnik za prenosni računalnik Navigator 15.6". Nahrbtnik za prenosni nahrbtnik s sprednjim žepom na zadrgo in shranjevalnikom. Ekskluziven dizajn. Glavni predelek za prenosni računalnik do velikosti 15,6" in žepom za tablični računalnik. Nastavljiva oblazinjena naramnica. Nosilni ročaj. Trak na hrbtni strani za pritrditev na ročaj kovčka. Stranski elastični žep z zanko za dežnik ali stekleničko za vodo. Material: 600D poliester.

Torba za prenosni računalnik Oklahoma 15.6"

Torba za prenosni računalnik Oklahoma 15.6"
Torba za prenosni računalnik Oklahoma 15.6". Podložen predelek za prenosni računalnik, sprednji žep na zadrgo in sprednji žep na ježka ter nastavljivo naramnico. Trak na hrbtni strani za pritrditev na ročaj kovčka. Material: 300D poliester.

Nahrbtnik s koleščki Lyns 17"

Nahrbtnik s koleščki Lyns 17"
Nahrbtnik s koleščki Lyns 17". Glavni predelek s pregradami za dokumente in etuijem za prenosni računalnik, ki ustreza večini prenosnikov do velikosti 17". Sprednji žep s shranjevalnikom in žepom za manjšo elektroniko in izhodom za slušalke. Izvlečni ročaj in zakritimi koleščki z snemljivo prevleko. Nahrbtnik s snemljivima naramnicama in izredno udobnim nosilnim ročajem. Material: 840D najlon.

Kovček za letalska potovanja Proton

Kovček za letalska potovanja Proton
Kovček za letalska potovanja Proton. Kabinski kovček z velikim glavnim predelkom z zadrgo vključuje snemljiv oblazinjen predal za prenosni računalnik za hitrejši prehod čez rentgenski pregled. Primeren za večino prenosnih računalnikov velikosti 17". Glavni predelek z zadrgo je dovolj prostoren za večdnevno potovanje. Dodatni predelek na zadrgo vključuje žepke za shranjevanje dokumentov in mrežaste žepe. Sprednji žep z zadrgo vključuje snemljiv organizator za organizacijo pripomočkov. Ekskluziven dizajn. Material: dobby najlon, Scuba.

Torba za prenosni računalnik 15.4" Anaheim

Torba za prenosni računalnik 15.4" Anaheim
Torba za prenosni računalnik 15.4" Anaheim. Torba za prenosni računalnik, pakirana v netkani vrečki za shranjevanje. Ekskluziven dizajn. Glavni predelek in sprednji žep s številnimi dodatnimi funkcionalnimi žepi. Skladno s sistemom TSA. Material: 600D poliester, PVC plastika.

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business
Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business. Priročen in enostaven za uporabo, z ekskluzivnim dizajnom, primeren za ročno prtljago, idealen za krajše izlete. Kovček je namenjen prenosnim računalnikom velikosti 15.4", vključuje dodatne žepe za shranjevanje dokumentov in ostalih pripomočkov. Material: 600D poliester.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje