Tračni metri

Obesek za ključe z metrom Habana

Habana 1 metre measuring tape with keychain - White
Obesek za ključe z metrom Habana. Zložljiv 1-metrski meter s centimetri in inči. Gumb za zaklepanje drži trak na mestu. Gumijast oprijem. S kovinskim obročkom za ključe. Material: ABS plastika.

Tračni meter Blake 1,5 m

Tračni meter Blake 1,5 m
Tračni meter Blake 1,5 m. 1,5 metra dolg merilni trak s centimetri na eni strani in palci na drugi strani. Material: ABS plastika.

Tračni meter Evan 5 m

Tračni meter Evan 5 m
Tračni meter Evan 5 m. Tračni meter dolžine 5 m z zaponko za pas. Vključuje merski enoti centimeter in palec. Material: ABS plastika.

Tračni meter Cliff 3 m

Tračni meter Cliff 3 m
Tračni meter Cliff 3 m. Tračni meter z zaponko za pas. Vključuje merski enoti centimeter in palec. Material: ABS plastika.

Dvojni tračni meter Magnum

Dvojni tračni meter Magnum
Magnum je tračni meter visoke kakovosti, dolžine 5 m/19 mm z dvojnimi merami za merjenje vodoravno in navpično. Ima neprekinjeno samodejno zaustavljanje, za olajšanje vašega dela. Registriran dizajn®
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje