USB hubi

Podloga za miško in USB razdelilnik Cache

Podloga za miško in USB razdelilnik Cache - White
Na razprodaji
Podloga za miško in USB razdelilnik Cache. Mehka podloga za miško in 3 USB razdelilnik s 3 vhodi. Micro USB kabel je shranjen v levem predelku, v katerem je prostora tudi za nekaj dodatkov, kot so pisarniške sponke, ko je kabel v uporabi. Material: PU plastična pena.

USB razdelilnik s 3 vhodi s polnilnim kablom 3v1 Revere

USB razdelilnik s 3 vhodi s polnilnim kablom 3v1 Revere - Lime
Na razprodaji
USB razdelilnik s 3 vhodi s polnilnim kablom 3v1 Revere. USB razdelilnik s 3 vhodi vključuje snemljiv polnilni kabel s priključkom 2v1, ki omogoča polnjenje Android in Apple naprav. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Adapter tipa C je shranjen v stranski reži. Vstavite adapter tipa C v priključek 2v1 za polnjenje mobilnih naprav z vhodom tipa C. Material: plastika.

USB razdelilnik s 4 vhodi za pisalno mizo Shine

USB razdelilnik s 4 vhodi za pisalno mizo Shine
Na razprodaji
USB razdelilnik s 4 vhodi za pisalno mizo Shine. S štirimi USB vhodi in stojalom za pisala, škarje in ostale pisarniške pripomočke. Z integriranim kablom. Priključite na vir napajanja in pritisnite gumb. Vključuje držalo za različne pametne telefone. Združljiv s katerokoli napravo USB. Material: ABS plastika.

Pametni USB razdelilnik z osvetlitvijo SCX.Design H10

Pametni USB razdelilnik z osvetlitvijo SCX.Design H10
Novost
Pametni USB razdelilnik z osvetlitvijo SCX.Design H10. USB razdelilnik, mehak na dotik, z gumijasto površino, ki omogoča istočasno polnjenje do 4 naprav. Za vsak vhod 2.1 A označuje modra lučka, da se naprava polni in ko se popolnoma napolni, se lučka izklopi. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

Razdelilnik oblak

Razdelilnik oblak
USB razdelilnik, USB 2.0, 4 priključki za povečanje števila USB priključkov na vašem računalniku. Z integriranim kablom na dnu, ki ga je mogoče izvleči. Registriran dizajn®

Torbica za računalniške pripomočke Powerset

Torbica za računalniške pripomočke Powerset - White
Torbica za računalniško opremo iz EVA in PU materialov vsebuje: 1 brezžično miško, 2.0 USB razdelilnik s 4 vhodi, 1 EU vtič ter napajalno enoto s kapaciteto 4000 mAh. Priložen mikro USB polnilni kabel.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje