Varnostni in odsevni jopiči

Varnostni jopič Visibo

Varnostni jopič Visibo
Odsevni, varnostni brezrokavnik iz poliestra za visoko vidljivost, pakiran v vrečki z zadrgo. Skladen s standardom ISO EN 20471, razred 2.
M - XL

5-delni set varnostnih pripomočkov za otroke Salve

5-delni set varnostnih pripomočkov za otroke Salve
5-delni set varnostnih pripomočkov za otroke Salve. Vključuje odsevni otroški jopič, ki ustreza EN1150, odsevno nalepko z opico, odsevni trak z medvedom, zapestni odsevni trak in nahrbtnik. Dodelava mogoča zgolj na nahrbtniku in jopiču. Material: poliester.

Varnostni jopič za otroke 3-6 let Odile XXS

Varnostni jopič za otroke 3-6 let Odile XXS
Novost
Varnostni jopič za otroke 3-6 let Odile XXS. Varnostni jopič za boljšo vidljivost velikosti XXS, primeren za otroke 3-6 let z višino 70-104 cm. Veliko prostora za dodelavo na sprednji in hrbtni strani telovnika. Z zapiranjem na ježka na ramenih in elastičnimi trakovi za enostavno namestitev in dodatno varnost. Elastični trakovi omogočajo prilagodljivost in enostavno namestitev čez debele plašče. Telovnik je preizkušen in certificiran v skladu s standardom EN 1150:1999. Prav tako so upoštevane smernice OZO o uporabi Uredbe (EU) 2016/425 Kategorija osebne zaščitne opreme II. Material: poliester.

Odsevni jopič z vrečko za shranjevanje Watch-out XL

Odsevni jopič z vrečko za shranjevanje Watch-out XL - Neon Orange
Novost
Odsevni jopič z vrečko za shranjevanje Watch-out XL. Odsevni jopič visoke vidljivosti razreda 2, primeren za osebe višine 165-180 cm. Vključuje vrečko za shranjevanje 21 x 17 cm. Velika površina za dodelavo na sprednji strani/zadnji strani jopiča kot tudi na vrečki. Odsevni jopič za profesionalno uporabo. Fluorescentnega videza z odsevnim trakom. Specifikacija EN ISO 20471:2013 +A 1:2016. Jopič ima oznako CE, ki dokazuje skladnost z Uredbo EU 2016/425/EU za osebno zaščitno opremo kategorije II. Material: poliester.

Varnostni jopič za otroke 7-12 let Marie XS

Varnostni jopič za otroke 7-12 let Marie XS
Novost
Varnostni jopič za otroke 7-12 let Marie XS. Varnostni jopič za boljšo vidljivost velikosti XXS, primeren za otroke 7-12 let z višino 104-121 cm. Veliko prostora za dodelavo na sprednji in hrbtni strani telovnika. Z zapiranjem na ježka na ramenih in elastičnimi trakovi za enostavno namestitev in dodatno varnost. Elastični trakovi omogočajo prilagodljivost in enostavno namestitev čez debele plašče. Telovnik je preizkušen in certificiran v skladu s standardom EN 1150:1999. Prav tako so upoštevane smernice OZO o uporabi Uredbe (EU) 2016/425 Kategorija osebne zaščitne opreme II. Material: poliester.

Varnostni jopič See-me-too XL

Varnostni jopič See-me-too XL - Neon Orange
Novost
Varnostni jopič See-me-too XL. Varnostni jopič velikosti XL za neprofesionalno rabo, primeren za osebe z višino med 165 cm in 180 cm. Na voljo v najrazličnejših barvah z velikim prostorom za dodelavo na sprednji in zadnji strani. EN 1150:1999. Varnostni jopič za neprofesionalno rabo v fluorescenčni barvi in odsevnikom. Jopič ima oznako CE, ki dokazuje skladnost z Uredbo EU 2016/425/EU za osebno zaščitno opremo kategorije II. Material: poliester.

Odsevni zapestni trak Hitz

Odsevni zapestni trak Hitz
Odsevni zapestni trak Hitz. Hitra namestitev za hitro varnost. Poskrbite, da boste vidnejši. Skladno z EN13356. Material: PVC plastika.

Odsevni otroški varnostni telovnik HW1 (XS)

Odsevni otroški varnostni telovnik HW1 (XS)
Odsevni otroški varnostni telovnik HW1 (XS). Izrazito prepoznaven, fluorescentni varnostni telovnik vsakomur zagotavlja izstopanje v temi. Rumeno ozadje in zelo odsevni trakovi iz steklenih kroglic okoli pasu in prsnega koša zagotavljajo svetlo in jasno vidljivost z velikih razdalj. Prosimo, pišite nam za več barvnih možnosti. Na voljo tudi v: fluorescentno zeleni, roza in oranžni. Odsevni trak dolžine 5 cm. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Pozanimajte se o testih in certifikatih. Material: poliester.

Varnostni jopič za profesionalno uporabo See-me XL

Varnostni jopič za profesionalno uporabo See-me XL - Orange
Bestseller
Varnostni jopič za profesionalno uporabo See-me XL. Varnostni jopič z visoko vidljivostjo, razred 2, primeren za osebe z višino med 165-180 cm. Veliko prostora za dodelavo na sprednji in hrbtni strani telovnika. Odsevni jopič za profesionalno uporabo. Fluorescentnega videza z odsevnim trakom. Specifikacija EN ISO 20471:2013 +A 1:2016. Jopič ima oznako CE, ki dokazuje skladnost z Uredbo EU 2016/425/EU za osebno zaščitno opremo kategorije II. Material: poliester.

Varnostni telovnik za otroke v obliki črke V Nikolai

Varnostni telovnik za otroke v obliki črke V Nikolai
Novost
Varnostni telovnik za otroke v obliki črke V Nikolai. Varnostni telovnik v obliki črke V za pešce in kolesarje je enostaven za nošenje. Veliko prostora za dodelavo na sprednji in hrbtni strani telovnika. Enostaven za uporabo z ježkom na ramenih in močno zaponko, ki bo poskrbela, da telovnik ostane na svojem mestu. Elastični trak na sprednji in zadnji strani omogoča prilagodljivost za enostavno nošenje čez plašče. Vključuje žep za shranjevanje majhnih predmetov in identifikacijsko oznako, ki se jo lahko uporabi za dodelavo telovnika. Telovnik je preizkušen in certificiran v skladu z EN 13356:2001 Pravilnik tipa 2. Sledi smernicam OZO o uporabi Uredbe (EU) 2016/425 Osebna zaščitna oprema kategorije II. Material: poliester.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje