Videokamere

Kamera z dvema lečama 360

Kamera z dvema lečama 360
Na razprodaji
Naredite osupljive 360-stopinjske HD fotografije in videoposnetke, ki jih je mogoče enostavno prenesti na katerikoli tablični računalnik ali telefon s sistemom Android. Z brezplačno aplikacijo lahko svoje posnetke predvajate v živo prek družbenih omrežij, kot so Facebook, Twitter, Instagram in YouTube.  Prav tako lahko urejate svoje fotografije in videoposnetke, ustvarite pa lahko tudi lastne filme v virtualni resničnosti. Vključen je mikro USB priključek, ki ga je mogoče zamenjati za priključek tipa C za najnovejše generacije naprav Android. Ločljivost: video 2K (2048x1024) Slike: 3K (3508x1504)

Pokrovček za spletno kamero ShapeCam – bel

Pokrovček za spletno kamero ShapeCam – bel
Po meri izdelan plastični varnostni pokrov za spletno kamero s polnim barvnim tiskom (maksimalna velikost: 50×25 mm). Z drsnim pokrovom in lepljivo hrbtno stranjo. Z digitalno potiskano papirno kartico. Cena vključuje digitalni tisk na sprednji strani in UV LED tisk. Minimalna količina: 100 kosov.

Pokrovček za spletno kamero CreaCam – bel

Pokrovček za spletno kamero CreaCam – bel
Po meri izdelan drsni pokrovček za spletni kamero z lepljivo hrbtno stranjo. Z digitalno potiskano papirno kartico. Cena vključuje digitalni tisk na sprednji strani in UV LED tisk. Minimalna količina: 100 kosov.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje