Vinski kompleti

Komplet za vino v bambusovi škatli Sonoma

Komplet za vino v bambusovi škatli Sonoma
Komplet za vino v bambusovi škatli vsebuje odpirač za steklenice, obroč proti prelivanju in zamašek iz nerjavečega jekla ter bambusa. Naravni bambus lahko privede do majhnih odstopanj v barvi in velikosti, kar vpliva na končno dodelavo in izgled.

Komplet za vino v škatli iz bambusa Tador

Komplet za vino v škatli iz bambusa Tador
Komplet za vino v škatli iz bambusa s prostorom za eno steklenico vina. Vsebuje obroč proti kapljanju, lijak, zamašek ter odpirač steklenic s spiralo. Steklenica za vino ni vključena. Naravni bambus lahko privede do majhnih odstopanj v barvi in velikosti, kar vpliva na končno dodelavo in izgled.

Komplet vinska škatla Costieres

Komplet vinska škatla Costieres
Vinski komplet v leseni darilni škatli s prostorom za eno steklenico vina. Vsebuje obroč proti kapljanju, lijak, zamašek ter odpirač steklenic s spiralo. Steklenica za vino ni vključena.

4-delni komplet za vino v škatli iz plute Otago

4-delni komplet za vino v škatli iz plute Otago
Komplet za vino v škatli iz plute s prostorom za eno steklenico vina. Vsebuje obroč proti kapljanju, lijak, zamašek ter odpirač steklenic s spiralo. Steklenica za vino ni vključena. Pluta je naravni material, zaradi svoje strukturne narave in površinske poroznosti se lahko končni rezultat tiska razlikuje od izdelka do izdelka.

4-delni komplet za vino Canterbury

4-delni komplet za vino Canterbury
Komplet za vino v darilni škatli. Vključuje vinski zamašek, nastavek za nalivanje, rezalnik folije in električni odpirač za steklenice. 4 AA baterije niso priložene.

4-delni komplet za vino v škatli iz plute Gisborne

4-delni komplet za vino v škatli iz plute Gisborne
Komplet za vino v škatli iz plute. Vključuje vinski zamašek, odpirač, obroček proti kapljanju in termometer. Pluta je naravni material, zaradi svoje strukturne narave in površinske poroznosti se lahko končni rezultat tiska razlikuje od izdelka do izdelka.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje