Vodni športi

Vodotesna vreča z žepkom za telefon Tourist 2 l

Tourist 2 litre waterproof bag with phone pouch - White
Na razprodaji
Vodotesna vreča z žepkom za telefon Tourist 2 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Do zaslona na dotik lahko dostopate tudi čez prosojno okence, ko je telefon že v vreči. Lahko se enostavno pritrdi na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 2 litra. Material: 190T poliester.

Nepremočljiva vreča Survivor 5 l

Survivor 5 litre waterproof roll-down bag - White
Nepremočljiva vreča Survivor 5 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Z lahkoto jo lahko pritrdite na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 5 litrov. Material: 190T poliester.

Vodotesna vreča Traveller 5 l

Traveller 5 litre heathered waterproof bag - Heather Process Blue
Na razprodaji
Vodotesna vreča Traveller 5 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Lahko se enostavno pritrdi na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 5 litrov. Material: 300D poliester.

Vodoodporna torba VOLGA

VOLGA. Waterproof bag - Black
Vodoodporna torba z zadrgo in nastavljivim pasom. Ta torba je praktična in kompaktna, zato jo je mogoče zlahka zložiti, da s tem zavzame čim manj prostora. Prostornina do 3,5/5 L. Mere: ø150 x 320 mm Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo

Vodoodporna torba PURUS

PURUS. Waterproof bag - Black
Vodoodporna torba s plastično zaponko in karabinom. Ta torba je praktična in kompaktna, zato jo je mogoče zlahka zložiti, da s tem zavzame čim manj prostora. Prostornina do 1,5/2,5 L. Barve 103, 105 in 114 so iz vodoodpornega materiala. Mere: 175 x 325 mm. Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje