VR očala

Zložljiva silikonska VR očala Sil-val

Sil-val foldable silicone virtual reality glasses - Red
Priporočamo
Zložljiva silikonska VR očala Sil-val. Lahka, zložljiva in dovolj majhna, da jih lahko nosite v žepu. Enostavno namestite na telefon in zaženite aplikacijo za virtualno resničnost ter se v nekaj sekundah potopite v virtualni svet. Uživajte v 3D videoposnetkih, VR igrah in še veliko več! Primerno za pametne telefone z velikostjo zaslona do 12 cm. Pakirano v črni darilni škatli. Material: ABS plastika, silikon.

Kartonska VR očala Veracity

Kartonska VR očala Veracity
Kartonska VR očala Veracity. Doživite odlično izkušnjo virtualne resničnosti na cenovno ugoden način. Očala je mogoče enostavno in hitro sestaviti. Prenesite katerokoli aplikacijo za virtualno resničnost na svoj pametni telefon in ga pritrdite na očala ter se pridružite svetu virtualne resničnosti. Ta očala ustrezajo večini pametnih telefonov. Material: karton.

Raztegljiva VR očala

Raztegljiva VR očala
Na razprodaji
Edinstvena VR očala so za razliko od večine primerna za 95 % telefonov na trgu. Tudi veliki modeli se zlahka prilegajo očalom. Sprednjo stran enostavno odprete in pritrdite telefon na priseske, sprednji del pa se zapre z magneti. Naprava je primerna tako za naprave iOS kot Android.

Virtualna očala Bercley

Virtual Reality Headset Bercley - White / Black
Plastična virtualna očala, z nastavljivimi lečami, elastičnim trakom in univerzalnim držalom za pametni telefon. Primerna za pametne telefone s 4,5-6,5 palčnim zaslonom.

Očala za virtualno realnost OCULARS

Očala za virtualno realnost OCULARS
Nastavljiva očala za virtualno realnost, primerna za uporabo s pametnim telefonom. Pakirano v škatli. Škatlica: 130 x 24 x 70 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje