Zaščitni kompleti

UV-C naprava za dezinfekcijo z brezžično polnilno postajo 5 W

UV-C naprava za dezinfekcijo z brezžično polnilno postajo 5 W
Novost
Večnamenska UV-C naprava za dezinfekcijo, ki uniči do 99,9 % bakterij. Predmete, kot so slušalke, nakit, ura in zaščitna maska, preprosto vstavite v napravo in jih razkužite s tehnologijo UV-C. Izberete lahko hitro 90-sekundno čiščenje ali polno 5-minutno čiščenje. Dve UV-C LED lučki v notranjosti sta za razliko od večine UV žarnic nestrupeni in ne vsebujeta živega srebra. Ko napravo odprete, se UV-C lučka samodejno ugasne in niste izpostavljeni UV-C svetlobi. Življenjska doba luči je 10.000 ur. Na prednji strani naprave je 5 W brezžična polnilna postaja za polnjenje mobilnih naprav. Vključuje 100 cm dolg USB C kabel, narejen iz TPE materiala brez PVC-ja. Vhod: 5 V/1.5 A; Izhod: 5/1 A - 5 W.

UV-C naprava za dezinfekcijo

UV-C naprava za dezinfekcijo
Novost
Večnamenska UV-C naprava za dezinfekcijo, ki uniči do 99,9 % bakterij. Predmete, kot so slušalke, nakit, ura in zaščitna maska, preprosto vstavite v napravo in jih razkužite s tehnologijo UV-C. Izberete lahko hitro 90-sekundno čiščenje ali polno 5-minutno čiščenje. Dve UV-C LED lučki v notranjosti sta za razliko od večine UV žarnic nestrupeni in ne vsebujeta živega srebra. Ko napravo odprete, se UV-C lučka samodejno ugasne in niste izpostavljeni UV-C svetlobi. Življenjska doba luči je 10.000 ur. Vključuje 100 cm dolg USB C kabel, narejen iz TPE materiala brez PVC-ja.

4 delni potovalni komplet Travelclean

4 delni potovalni komplet Travelclean
Potovalni komplet s 4 higienskimi maskami za obraz, dermatološko preizkušenim balzamom za ustnice, 30 ml čistilnim gelom za roke (nealkoholna formulacija) in večnamenskim obeskom za ključe 5 na 1. Vse predstavljeno v prozorni kozmetični vrečki.

Polnilna škatla z UV-C razkuževanjem W25 SCX.design

Polnilna škatla z UV-C razkuževanjem W25 SCX.design
Antibakterijska polnilna škatla z gumijasto površino in USB-C polnilnim kablom iz reciklirane PET plastike. Tehnologija UV-C v 3 minutah nevtralizira 99 % vseh prisotnih bakterij in mikrobioloških onesnaževalcev. Velika površina za svetleč logotip s 6 3,5 W UVC LED lučkami. Lahko se uporablja za razkuževanje ključev, pametnih telefonov, slušalk, kartic ali podobnih predmetov. Pokrov škatle ima vgrajen 10 W brezžični polnilnik za polnjenje vseh indukcijskih naprav. Pakirano v črni darilni škatli. Patent EUROPE EUIPO.

Komplet plastenk za razkužilo v vrečki

Komplet plastenk za razkužilo v vrečki
Komplet plastenk v vrečki iz PEVA plastike. Plastenki lahko napolnite z razkužilom za roke, milom ali drugimi tekočinami za čiščenje in dezinfekcijo. Ena plastenka ima pokrovček, zato jo je enostavno uporabljati za razkužila v gelu. Druga plastenka ima pumpico, zato je idealna za uporabo z drugimi tekočinami. Obe plastenki sta iz PET plastike. Plastenki sta dobavljeni prazni. Prostornina vsake plastenke 100 ml.

Uporaben 3-delni komplet za osebno nego

Uporaben 3-delni komplet za osebno nego
Komplet za osebno nego z 10 3-slojnimi kirurškimi maskami (EN14683, tipa 1), 10-mililitrskim razpršilom za dezinfekcijo rok (z alkoholom) in higienskim obeskom za brezstično odpiranje vrat in pritiskanje gumbov v dvigalih, na semaforjih ter bankomatih.

UV-C naprava za dezinfekcijo z brezžično polnilno postajo Rena 5 W

UV-C naprava za dezinfekcijo z brezžično polnilno postajo Rena 5 W
Novost
Večnamenska UV-C naprava za dezinfekcijo, ki uniči do 99,9 % bakterij. Predmete, kot so slušalke, nakit, ura in zaščitna maska, preprosto vstavite v napravo in jih razkužite s tehnologijo UV-C. Izberete lahko hitro 90-sekundno čiščenje ali polno 5-minutno čiščenje. Dve UV-C LED lučki v notranjosti sta za razliko od večine UV žarnic nestrupeni in ne vsebujeta živega srebra. Ko napravo odprete, se UV-C lučka samodejno ugasne in niste izpostavljeni UV-C svetlobi. Življenjska doba luči je 10.000 ur. Na prednji strani naprave je 5 W brezžična polnilna postaja iz bambusa za polnjenje mobilnih naprav. Vključuje 100 cm dolg USB C kabel, narejen iz TPE materiala brez PVC-ja. Vhod: 5 V/1.5 A; Izhod: 5/1 A - 5 W. Valovna dolžina UV-C: 270 nm-280 nm.

Prenosna torbica z UV-C sterilizatorjem in vgrajeno baterijo

Prenosna torbica z UV-C sterilizatorjem in vgrajeno baterijo
Novost
Sterilizator uniči do 99,9 % bakterij na predmetih, ki jih položite v torbico, tako da bodo vaše stvari čiste, kamorkoli greste. Popoln za razkuževanje ključev in telefona, ko ste na poti, v 5 minutah na hitri nastavitvi in v 10 minutah za temeljito čiščenje. Tri notranje UV-C LED luči so nestrupene in ne vsebujejo živega srebra. Ko z zadrgo in magnetom odprete sterilizacijsko torbico, se UV-C LED lučka samodejno ugasne, da niste izpostavljeni UV-C LED svetlobi. Z vgrajeno 400 mah baterijo za čiščenje, kjer koli to potrebujete. Zunanji material: 300D poliester in PU. Priložen micro USB polnilni kabel iz TPE materiala brez PVC-ja. Valovna dolžina UV-C: 270 nm-280 nm.

Zaščitni komplet MyKit Graid

Zaščitni komplet MyKit Graid
Zaščitni komplet Graid je dobro imeti doma, v avtu ali na počitnicah. Vsebina kompleta: 1 maska za obraz, 4 robčki za čiščenje rok in 1 par rokavic. Vsi predmeti v kompletu ustrezajo vsem veljavnim predpisom EU. Cena vključuje poln barvni tisk.

Naprava za UV dezinfekcijo pametnega telefona in brezžična napajalna enota 10 000 mAh Nucleus

Naprava za UV dezinfekcijo pametnega telefona in brezžična napajalna enota 10 000 mAh Nucleus
Naprava za UV dezinfekcijo pametnega telefona in brezžična napajalna enota kapacitete 10 000 mAh lahko napolni in razkuži vaš pametni telefon zahvaljujoč vgrajeni LED lučki UV-C. Poleg pametnih telefonov lahko naprava razkuži vse, kar se vanjo prilega, kot so ključi, slušalke in druge osebne stvari. Odpravi do 99,9 % bakterij, kot so Escherichia coli, Staphylococcus in Candida albican. Za 5-minutno globinsko čiščenje dvakrat pritisnite gumb. Za zaščito uporabnika pred izpostavljenostjo UV svetlobi naprave ni mogoče vklopiti, ko je pokrov odprt, če ga med delovanjem odprete, se bo dezinfekcija nemudoma ustavila, da prepreči kakršno koli izpostavljenost očem ali koži. Z brezžično napajalno enoto kapacitete 10 000 mAh lahko mobilni telefon napolnite prek kabla ali tako, da ga postavite na površino za brezžično polnjenje. Pakirano v premium darilni škatli.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje