Žoge

Nogometna žoga Laporteria Velikost 5

Nogometna žoga Laporteria Velikost 5
Nogometna žoga Laporteria Velikost 5. Klasična Slazenger nogometna žoga trendovskega videza. Iz dveh plasti, velikost 5. Pakirana v plastični vrečki s priloženimi navodili. Ekskluziven dizajn. Material: lateks, PVC plastika.

Nogometna žoga El-classico velikost 5

Nogometna žoga El-classico velikost 5
Na razprodaji
Nogometna žoga El-classico velikost 5. Klasična Slazenger nogometna žoga z dovolj prostora za odtis personaliziranega logotipa. Narejena iz treh plasti. Velikost 5. Pakirana v plastični vrečki s priloženimi navodili. Ekskluziven dizajn. Material: lateks, PVC plastika.

Nogometna žoga z 32 ploskvami Balondorro

Nogometna žoga z 32 ploskvami Balondorro
Nogometna žoga z 32 ploskvami Balondorro. Posebna izdaja. Ročno šivana triplastna nogometna žoga s trendovskim videzom iz visokokakovostnega PU materiala za boljši oprijem, dotik in občutek. Velikost 5. Pakirano v plastični vrečki s priloženimi navodili. Material: PU plastika.

Žoga za rugby Stadium

Žoga za rugby Stadium
Žoga za rugby Stadium. Dvoslojna žoga za rugby s 4 ploskvami v trendovski modro-črni barvi. Velikost 5. Material: PVC plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje