POGOJI POSLOVANJA


Obiskovalec z vstopom na spletno stran www.anan-promotion.si (v nadaljevanju spletna stran) sprejema Pogoje poslovanja in uporabe spletne strani, ki je v lasti podjetja Studio anan d.o.o. iz Ljubljane (v nadaljevanju lastnik).

Vsi izdelki, ki so prikazani v spletnih katalogih in na spletni strani so namenjeni prodaji izključno pravnim osebam. Vse navedene cene so v EUR in ne vsebujejo 22% DDV. Cene so izključno informativne narave, ne predstavljajo prodajne ponudbe in niso zavezujoče za lastnika. Za pridobitev zavezujoče ponudbe nam pošljite povpraševanje. Možne so tipkarske in računske napake. Če ugotovite, da so na spletni strani navedene napačne cene, barve ali opisi, nam to sporočite na info@anan-promotion.si in napako bomo nemudoma odpravili. Pridržujemo si pravico so spremembe cen, barv in opisov brez predhodnega obvestila.

Grafična podoba, posamezni elementi in celotna vsebina spletne strani so zaščiteni s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Njihova uporaba je dovoljena zgolj v osebne, nekomercialne namene in zgolj v primeru, da se uporabi v svoji originalni obliki. Vsako spreminjanje, snemanje, distribuiranje, shranjevanje ali reproduciranje vsebine in vsaka uporaba vsebine ali imena spletne strani, ki bi lahko škodila dobremu imenu ali poslovanju lastnika spletne strani, brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika, ni dovoljeno. Prikazane blagovne znamke, imena in logotipi na spletni strani, so last podjetja Studio anan d.o.o. ali tretje stranke. Brez pisnega soglasja lastnika ali tretje stranke je njihova uporaba, kopiranje ali distribucija, prepovedana. Za pridobitev pravice do uporabe vsebine objavljene na spletni strani, pošljite vašo prošnjo na info@anan-promotion.si.

Izdelki objavljeni na spletni stran niso namenjeni spletni prodaji, temveč služijo zgolj kot informativni prikaz ponudbe (vzorec).  Za določene izdelke veljajo minimalne količine naročila. Za pogoje nakupa nam pošljite povpraševanje na info@anan-promotion.si.

HVALA ZA VAŠ OBISK. VESELIMO SE USPEŠNEGA SODELOVANJA Z VAMI.