Manikura

Pilica za nohte Lilly

Pilica za nohte Lilly
Pilica za nohte Lilly. Praktični promocijski izdelek za enostavno shranjevanje v torbicah. Ponaša se s trdo pilico in mehko pilico buffer, na nasprotni strani pa nudi prostor za dodelave vaše blagovne znamke. Vsebuje prosojni zaščitni tulec. Material: plastika.

Organizator za ličila Tatou

Organizator za ličila Tatou
Novost
Organizator za ličila Tatou. Organizator za shranjevanje izdelkov za zdravje ali lepoto. Idealen za uporabo v kopalnici ali na mizi za ličenje. Material: PS plastika.

5-delni komplet za manikuro Swiss Peak

5-delni komplet za manikuro Swiss Peak
Novost
Petdelni komplet za manikuro Swiss Peak je popoln komplet za nego nohtov, ko ste na poti. Vsebuje pet pripomočkov za nego nohtov in urejen videz Komplet vključuje ščipalko za nohte in pilico za nohte, s katerima lahko brez težav skrajšate nohte na rokah in nogah. Komplet vključuje tudi pinceto, škarjice za nohte in pripomoček za potiskanje obnohtne kožice. Vsi pripomočki so izdelani iz matiranega brušenega nerjavečega jekla in pakirani v čudoviti torbici iz PU plastike.

3-delni komplet za manikuro Swiss Peak

3-delni komplet za manikuro Swiss Peak
Novost
3-delni komplet za manikuro Swiss Peak je nepogrešljiv za urejene nohte na potovanjih. Vsebuje tri pripomočke za nego nohtov in urejen videz. Komplet vključuje ščipalko za nohte in pilico za nohte, s katerima lahko brez težav skrajšate nohte na rokah in nogah. V kompletu je tudi pinceta. Vsi pripomočki so izdelani iz matiranega brušenega nerjavečega jekla in pakirani v čudoviti torbici iz PU plastike.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje