Brisače, kopalne brisače in kopalni plašči

Hladilna brisača v posodi za shranjevanje Remy

Remy cooling towel in PET container - White
Novost
Hladilna brisača v posodi za shranjevanje Remy. Pralna brisača s hitro vpojnostjo in hitrim sušenjem za hlajenje med vadbo in ostalimi dejavnostmi na prostem. Shranjena v posodi iz PET plastike z ročajem in vgrajenim karabinom za lažje prenašanje. Na voljo v 5 svežih barvah. Velik prostor za dodelavo na posodi, dodelava je možna tudi na sami brisači. Velikost: 30 x 80 cm. Material: PET plastika.

Hladilna brisača v mrežasti vrečki Peter

Peter cooling towel in mesh pouch - White
Novost
Hladilna brisača v mrežasti vrečki Peter. Pralna brisača s hitro vpojnostjo in hitrim sušenjem za hlajenje med vadbo in ostalimi dejavnostmi na prostem. Pakirana v majhni mrežasti vrečki za enostavno prenašanje. Na voljo v 5 svežih barvah. Velik prostor za dodelavo na posodi, dodelava je možna tudi na sami brisači. Velikost: 30 x 80 cm. Material: poliester.

Hladilna brisača

Cooling towel - White
Hladilna brisača iz mikrofibre, 100% brez kemikalij. Z 98% funkcijo blokiranja sončne svetlobe do zaščite pred UV 50+. Brisačo lahko enostavno uporabite z dodajanjem hladne vode v stekleničko in tako ustvarite hladno brisačo za hitro osvežitev. Steklenica je narejena iz PP s pokrovom iz ABS in karabinom za prenos na aktivnosti na prostem.

Steklenica, zvočnik BT in brisača Cool

Bottle Wireless speaker/towe Cool - White
Steklenica z brezžičnim zvočnikom, 500 ml. Priložena brisača iz 55% poliestrskih vlaken (30x80cm). Priložena polnilna litij-ionska baterija 300mAh. Priložen kabel micro USB. Izhod: Z izhodnim tokom 3 W.

Športna brisača iz reciklirane PET plastike v vrečki

RPET sport towel in pouch - White
Novost
Športna brisača v vrečki z vrvico iz reciklirane PET plastike. Brisača je izdelana iz 50 % reciklirane PET plastike in 50 % poliestra. Vrečka je izdelana iz 90 % reciklirane PET in 10 % PU plastike. Popolna za po športnih in drugih intenzivnih dejavnostih. Pralna in za večkratno uporabo. Velikost brisače: 75 x 29 cm.

Bombažna brisača GOLFI

GOLFI. Golf towel in cotton - Black
Bombažna brisača (430 g/m²) s kovinsko zaponko. Mere: 380 x 500 mm | Trak: 380 x 42 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo

Športna brisača iz mikrovlaken TRAVIS

TRAVIS. Sports towel in microfibre - White
Športna brisača iz mikrovlaken (210 g/m²). Praktična in lahka brisača, ki jo je enostavno prenašati, je zelo vpojna in se hitro suši. V torbici iz 190T poliestra. Mere: 400 x 800 mm | Torbica: 135 x 205 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo

Športna brisača s plastenko ARTX PLUS

ARTX PLUS. Sports towel with bottle - White
Komplet s plastenko iz PP in PET plastike ter športno brisačo iz poliamida in poliestra. Plastenka ima ročaj za enostavno prenašanje in prostornino do 440 ml. Osvežilna brisača, ki, ko je mokra, ostane hladna nekaj ur. Če se segreje, jo samo stresite in bo ponovno postala hladna in sveža. Brisača je za večkratno uporabo in primerna za pranje v pralnem stroju. Material: brisača: 300 x 800 mm | plastenka: ø65 x 125 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje