Polo majice

Ženska polo majica s kratkimi rokavi Backhand

Backhand short sleeve ladies polo - White / XXL
Na razprodaji
Ženska polo majica s kratkimi rokavi Backhand. S pletenim ovratnikom. Z reliefnimi všitki. Z enim gumbom. Detajl v obliki črte. Notranjost ovratnika v kontrastni barvi. Z barvno ujemajočimi graviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Majica različnih prepletenih šivov iz 100 % bombaža. 250 g/m².
S - 2XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi Advantage

Advantage short sleeve men's polo - White / M
Moška polo majica s kratkimi rokavi Advantage. S pletenim ovratnikom. Z dvema gumboma. Z dvojno obarvanim ovratnikom. Z barvno ujemajočimi graviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 160 g/m².
S - 3XL

Polo majica s kratkimi rokavi Hacker

Hacker short sleeve polo - White / Grey / XXL
Polo majica s kratkimi rokavi Hacker. S pletenim ovratnikom. Z reliefnimi všitki. S tremi gumbi. Notranjost ovratnika iz poplina. Barvno ujemajoči vgravirani gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 220 g/m².
S - 3XL

Ženska polo majica s kratkimi rokavi Advantage

Advantage short sleeve women's polo - White / XL
Ženska polo majica s kratkimi rokavi Advantage. S pletenim ovratnikom. S štirimi gumbi. Z dvojno obarvanim ovratnikom. Barvo ujemajočimi vgraviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 160 g/m².
S - 2XL

Ženska polo majica s kratkimi rokavi Hacker

Hacker short sleeve ladies polo - White / Grey / XL
Ženska polo majica s kratkimi rokavi Hacker. S pletenim ovratnikom. Z reliefnimi všitki. S štirimi gumbi. Notranjost ovratnika iz poplina. Barvno ujemajoči vgravirani gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 220 g/m².
S - 2XL

Polo majica s kratkimi rokavi Backhand

Backhand short sleeve polo - White / L
Na razprodaji
Polo majica s kratkimi rokavi Backhand. S pletenim ovratnikom. Z reliefnimi všitki. Z enim gumbom. Detajl v obliki črte. Notranjost ovratnika v kontrastni barvi. Z barvno ujemajočimi graviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Majica različnih prepletenih šivov iz 100 % bombaža. 250 g/m².
S - 3XL

Ženska jersey polo majica s kratkimi rokavi Let

Let short sleeve women's jersey polo - White / XL
Na razprodaji
Ženska jersey polo majica s kratkimi rokavi Let. Ovratnik iz istega materiala. S tremi gumbi. Z ravnimi rokavom. Z barvno ujemajočimi graviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 180 g/m².
S - 2XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi in gumbi Elevate Atkinson

Atkinson short sleeve button-down men's polo - White / 3XL
Na razprodaji
Moška polo majica s kratkimi rokavi in gumbi Elevate Atkinson. Ovratnik iz istega materiala, stretch material, trije barvno ujemajoči gumbi, stranski razporki. Ojačevalni trak na zatilju v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 95% bombaž, 5% elastan. 200 g/m².
XS - 3XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Crandall

Crandall short sleeve men's polo - White / 3XL
Na razprodaji
Moška polo majica s kratkimi rokavi Elevate Crandall. Pralno na 60 °C. ISO 15797: Izpolnjuje standard industrijskega pranja. UV zaščita: UPF 40+. Trije barvno ujemajoči gumbi, stranski razporki, ovratnik, rebrast konec rokavov. Ojačevalni trak na zatilju v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 65% poliester, 35% bombaž. 200 g/m².
XS - 3XL

Ženska polo majica s kratkimi rokavi Forehand

Forehand short sleeve ladies polo - White / L
Na razprodaji
Bestseller
Ženska polo majica s kratkimi rokavi Slazenger Forehand. Ovratnik, elastične rebraste manšete, ojačevalni trak na zatilju z napisom Herringbone, barvno ujemajoča gumba, stranski razporki, etiketa na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Izdelana iz 100 % česanega bombaža. 200- 220 g/m².
S - XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi Forehand

Forehand short sleeve men's polo - White / 3XL
Na razprodaji
Bestseller
Moška polo majica s kratkimi rokavi Slazenger Forehand. Ovratnik, elastične rebraste manšete, ojačevalni trak na zatilju z napisom Herringbone, barvno ujemajoča gumba, etiketa na stranskem šivu. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Izdelana iz 100 % česanega bombaža. 200- 220 g/m².
S - 3XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje