Srajce

Moška srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamell

Hamell long sleeve men's stretch shirt - White / 3XL
Moška srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamell. Izrez s skritimi vgraviranimi gumbi, stretch material, ojačevalni trak na zatilju, nastavljive manšete. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: poplin, 96% bombaž, 4% elastan. 50x50+40D, 170x72. 118 g/m².
XS - 3XL

Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Vaillant

Vaillant long sleeve women's oxford shirt - White / L
Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Vaillant. Nastavljive manšete z gumbom, vgravirani biserni gumbi, ožji pas za popolno prileganje, ojačevalni trak na zatilju. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombaž. 40x32/2, 110x50. 142 g/m².
XS - 2XL

Ženska majica z dolgimi rokavi Elevate Bigelow

Bigelow long sleeve women's pique shirt - White / XS
Ženska majica z dolgimi rokavi Elevate Bigelow. Ovratnik iz istega materiala, stretch material, ojačevalni trak na zatilju, nastavljive manšete, ožji pas za popolno prileganje in etiketa z našitkom. Material: 95% bombaž, 5% elastan. 200 g/m².
XS - 2XL

Moška srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamilton

Hamilton long sleeve men's shirt - White / XL
Na razprodaji
Moška srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamilton. Nastavljive manšete, ojačevalni trak na zatilju, vgravirani biserni gumbi, oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombažni poplin. 45x40, 142x92. 135 g/m².
XS - XL

Ženska srajca s kratkimi rokavi Elevate Manitoba

Manitoba short sleeve women's oxford shirt - White / L
Na razprodaji
Ženska srajca s kratkimi rokavi Elevate Manitoba. Oblikovani šivi, ozek pas za popolno prileganje, ojačevalni trak na zatilju, vgravirani biserni gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombaž. 40x32/2, 110x50. 142 g/m².
XS - 2XL

Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamell

Hamell long sleeve women's stretch shirt - White / L
Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamell. Izrez s skritimi vgraviranimi gumbi, stretch material, ojačevalni trak na zatilju, nastavljive manšete. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: poplin, 96% bombaž, 4% elastan. 50x50+40D, 170x72. 118 g/m².
XS - 2XL

Moška srajca z dolgimi rokavi Elevate Vaillant

Vaillant long sleeve men's oxford shirt - White / XS
Moška srajca z dolgimi rokavi Elevate Vaillant. Izrez z bisernimi vgraviranimi gumbi, ojačevalni trak na zatilju, nastavljive manšete. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombaž. 40x32/2, 110x50. 142 g/m².
XS - 3XL

Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamilton

Hamilton long sleeve women's shirt - White / M
Na razprodaji
Ženska srajca z dolgimi rokavi Elevate Hamilton. Nastavljive manšete z gumbom, vgravirani biserni gumbi, ojačevalni trak na zatilju, ožji pas za popolno prileganje. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: 100% bombažni poplin. 45x40, 142x92. 135 g/m².
XS - 2XL

Moška srajca z dolgimi rokavi Elevate Bigelow

Bigelow long sleeve men's pique shirt - White / XXL
Moška srajca z dolgimi rokavi Elevate Bigelow. Izrez z vgraviranimi gumbi, stretch material, ojačevalni trak na zatilju, nastavljive manšete in etiketa z našitkom. Material: 95% bombaž, 5% elastan. 200 g/m².
XS - 3XL

Moška srajca iz poplina THC PARIS

THC PARIS WH. Men's poplin shirt - White / L
Moška srajca z dolgimi rokavi iz 68 % bombaža, 28 % poliamida in 4 % elastana (115 g/m²). Dolgi rokavi z 1 pregibom in nastavljivim robom rokava z 2 gumboma. Rob s 7 gumbi v enaki barvi. Velikosti: S, M, L, XL, XXL Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
S - 2XL

Ženska srajca iz poplina THC PARIS WOMEN

THC PARIS WOMEN WH. Women's poplin shirt - White / S
Ženska bluza z dolgimi rokavi iz 68 % bombaža, 28 % poliamida in 4 % elastana (115 g/m²). Dolgi rokavi z 1 pregibom in nastavljivim robom rokava z 1 gumbom. Optimalno prileganje z 2 všitkoma na hrbtni strani in robom s 7 gumbi v enaki barvi. Velikosti: S, M, L, XL, XXL Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
S - 2XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje