Bestseller

Bestseller

4-delni nahrbtnik Trend

Trend 4-compartment backpack - White
Bestseller
4-delni nahrbtnik Trend. Trendovski nahrbtnik z nastavljivimi naramnicami, 2 predelkoma na zadrgo in dvema sprednjima žepoma z zapiranjem z ježkom. Material: 600D poliester.

Izoliran lonček Americano® Espresso 250 ml

Americano® Espresso 250 ml insulated tumbler - White / Solid black
Novost
Bestseller
Izoliran lonček Americano® Espresso 250 ml. Kompakten, dvostenski izolirani lonček s snemljivim pokrovom. Ustreza večini kavnih avtomatov. Prostornina 250 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite vaš popoln lonček. Za dodatne barvne možnosti se obrnite na službo za stranke. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: PP plastika.

Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml

Geo 350 ml copper vacuum insulated tumbler - White
Priporočamo
Bestseller
Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml. Dvostenski lonček z izolacijo iz bakra, ki omogoča, da vaša pijača ostane vroča do 8 ur in mrzla do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani lončka. Vključuje pokrov za enostavno pitje. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Prostornina 350 ml. Artikel ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Prenosna polnilna baterija 2200 mAh Volt

Volt 2200 mAh power bank - Silver
Bestseller
Prenosna polnilna baterija 2200 mAh Volt. Kapaciteta baterije 2200 mAh, primerna za polnjenje mobilne naprave ali tabličnega računalnika (5V/1A). Vključuje USB kabel za polnjenje in indikator z lučko, ki se vklopi, ko je baterija napolnjena. Pakirana v beli kartonski škatli. Material: aluminij.

Izoliran lonček Brite-Americano® 350 ml

Brite-Americano® tyre 350 ml insulated tumbler - White
Priporočamo
Bestseller
Izoliran lonček s silikonskim trakom v obliki pnevmatike Brite-Americano® 350 ml. Dvostenski izolirani lonček s snemljivim pokrovčkom in silikonskim trakom v obliki pnevmatike. Ovitek omogoča barvno dodelavo in se tesno prilega lončku, zaradi česar je dolgotrajen in vzdržljiv. Skladen z EN12875-1, varen za pomivanje v pomivalnem stroju in gretje v mikrovalovni pečici. Prostornina 350 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite vaš popoln lonček. Za dodatne barvne možnosti se obrnite na službo za stranke. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: silikon.

Kemični svinčnik Parker Jotter

Jotter ballpoint pen - White / Silver
Novost
Bestseller
Kemični svinčnik Parker Jotter. Ikonični Parker kemični svinčnik je najboljša izbira za aktivne pisce in pisatelje. Pakirano v darilni škatli Parker. Dostavljeno s patentiranim vložkom za kemični svinčnik QuinkFlow. Ekskluziven dizajn. Material: plastika, nerjaveče jeklo.

Športna steklenička s preklopnim nastavkom za pitje in ergonomskim oprijemom Baseline® Plus 500 ml

Baseline® Plus grip 500 ml flip lid sport bottle - White / Solid black
Bestseller
Športna steklenička s preklopnim nastavkom za pitje in ergonomskim oprijemom Baseline® Plus 500 ml. Enostenska športna steklenička z ergonomskim oprijemom. Ima pokrov proti razlivanju s preklopnim nastavkom za pitje. Prostornina 500 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite svojo popolno steklenico. Za dodatne barvne možnosti se obrnite na službo za stranke. Izdelano v Veliki Britaniji. Material: HDPE plastika, PP plastika.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje